Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
adam cilt kanseri geçirdi ve full güneşli bir ada da... acaba hastalığı nüks etmez mi
valla etmezmiş. Dünyanın en güzel cildi varmış onda.Annesinden mirasmış. Kansere tedbir için de bandanasını çıkarmayacakmış. Ne işe yarıyorsa artık.
Artı vucudundaki yağ oranı %3 müş.
Hürriyette bir roportajı vardı. Ay o kadar komik ki.
Bulursam koyayım şuraya. Orada okumuştum.

ya biz burda ona buna gıcık olurken acunun banka hesabı şişiyor en survivor acun bence

ya takımlarda ajanları varsa mesela nihal ajanı olabilir pekala, semihte...

ya kerimoğlunun dokunulmazlık oyununda yarışmaması oyunun parçasıysa sonuçta hiç yorulmadı dokunulmazlığı alması normal, nihal de yarışmadı ama on da acunun adamı olduğu için pes etti belki

bi arada ver fırınadan kaan gelcek diye bile korkmuştum, gelse bu 3. tv 8 yarışması olcaktı adamın. Bazıları acunun kadrolu çalışanı belki, insanları şöyle yönlendir, şunu şunu yap, bu adamın damarına bas, bu oyunu kaybet falan

bu yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür gerçekle alakası yoktur bu arada

çok mantıklı Acun'nun kadrolu çalışanı olması bazılarının ama Nihalde o zeka yok bence

çok mantıklı Acun'nun kadrolu çalışanı olması bazılarının ama Nihalde o zeka yok bence

bence tam tersi nihal çok zeki bence, işine gelince aptala yatıyor, işine gelince gayet mantıklı konuşuyor, dün konseyde semihe gayet güzel laflar çaktı sonuçta avukatlık okuyor kız boş olamaz diyorum

adam cilt kanseri geçirdi ve full güneşli bir ada da... acaba hastalığı nüks etmez mi
özel izinliymiş yılmaz morgül.tek traş olan kremlerini vs. kullanan oymuş rahatsızlığından dolayı.çok mütevazi ailesi vardı .evrim akının programında denk gelmişti

özel izinliymiz yılmaz morgül.tek traş olan kremlerini vs. kullanan oymuş rahatsızlığından dolayı.çok mütevazi ailesi vardı .evrim akının programında denk gelmişti

herkes cesaret edemez o acılardan sonra, yine de bi risk ama hayatına renk katmak istedi herhalde, o da onun tercihi...
evet geçen yıllarda ben de görmüştüm ailesi çok mütevaziler, adam sanatçı orda şov yapıyor, gerçek hayatta ben yılmaz morgülüm ben yılmaz morgülüm diye gezdiğini sanmam

Acunun özellikle gönüllülerdeki kadro seçimi vasat . Semih konuşuyor , boş dolu fark etmez , lap diye cevabı yapıştıracak kimse yok karşısında . Eee haliyle adam kendini beyin cerrahı sanıyor .
Çok itici . Zeki falan gelmiyor bana , bizim buralarda sinsilik denir onun yaptıklarına zeka değil .

Neyse , sona kadar Semihi izleyeceğiz bu kesin .

Ünlülerde hala Nagihan konuşunca , yüzüm limon yemiş bir hal alıyor . O da çok itici . Bu kadar ego kalbe zarar nagi .

Keşke Damla 1. olsa smste yarın . Sevdim o kızı . Gücü de duruşu da iyi .

Efecan da tırt , hem güçsüz hem Semihin güçsüzlüğünden vurmaya çalışıyor . Dün halatı çekerken ya direklere yapışan Efecan , ya yerlerde sürünen Semih izliyorduk , Morgülden halliceler sadece

Morgülde geçen bir oyunda sürekli kafayı öne eğip , peruğunu çekmesinler diye duruyordu ya , çok güldüm ya . O da lafa gelince face of face , efendilik car curt , bir damarına bas carlama mode on .

bende farklılık aradığını düşünüyorum.

canım senin yaşın tutar, semih çıkınca "değerli" geliyor aklıma

biz artık unumuzu eledik, eleğimizi astık, aşağılama bizimim işimiz artık kaynana mod on, semihin değil
ben de semihin çok sinsi olduğunu düşünüyorum

İzlerken bizim evde çıkan yorumlardan , ne güzel Semih capsleri yapılır bir bilsen

Hele eşiminkiler , ımmmmm tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…