Iyy Gizem'in dokunulmazlik sevinciyle Semihe laap diye sarılması!
Semihe sarılan birilerinin olmasi garibime gitti ama kız da naapsın yokluktan
Oylama sonuçlarına baktım da Semih 30 almış. Yani kavgacı tipler her zaman kazanıyor bizim ülkede sanırım ya da benim göremediğim bir şeyler mi var eski yarışmadan kalan falan?
aynen. Her sene böyle bir tip lazım oraya.kurtlar vadisi mod on, habire ayar verenleri çok severiz biz
haahhaha ben de dün akşam izlerken acaba Atakan ne iş yapıyor ki demiştim.Biraz Atakan'ın reklamını yapayım,işsizim çünkü
Kurre de kiskanmis zaten...baya dolduruyorlar kizihakket ya, insan sevgilisine öyle sarılmaz, kaburgalarını kırıyodu adamın
Kurre de kiskanmis zaten...baya dolduruyorlar kizi
tüm kıyafet seçimi berbat bence.Bu Nihal'in bluzunun içinden görünen şey ne ya? Çok kötü görünüyor askısı düşmüş südyen gibi
aynen. Her sene böyle bir tip lazım oraya.
Ama bu çok kavga da etmiyor Ütopyadaki gibi. Gerçi çok izlemiyorum ama izole etmiş kendisini. Farklı bir taktik.
Bence Acun bu sene aradıklarını bulamadı tam olarak.
Bu Nihal'in bluzunun içinden görünen şey ne ya? Çok kötü görünüyor askısı düşmüş südyen gibi
yine de karakterler silik bence.daha yeterli zaman geçmedi canım bence bi ay sonra falan istediği kıvama gelcek program
ya onlar ekran aşkı değil miydi hakketten ya?Khttp://pubads.g.doubleclick.net/gampad/jump?iu=/1013265/PageSkin&sz=1920x1080&c=9305568636urre de kiskanmis zaten...baya dolduruyorlar kizi
yine de karakterler silik bence.
Yılmaz Morgül'e falan Yılmaz Bey diyorlar ya.
O da süperim havalarında.
Ay ne sinir o botoxlu surat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?