Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Aynen ya sanki kendileri performansa göre oy kullandılar...efecan yine iyi kötü yarış alabiliyor gitse yine zararlarına olacak...
Sımdı sms lerde semih 1.olursa adaylığı düşecek ama isim verebilecek mi sanırım 2.olan kişi isim verecek öyle anladım. 2.olan kişi verecekse 8 kişi içinden vermek zorunda olacak.

Sımdı sms lerde semih 1.olursa adaylığı düşecek ama isim verebilecek mi sanırım 2.olan kişi isim verecek öyle anladım. 2.olan kişi verecekse 8 kişi içinden vermek zorunda olacak.
Semih te isim verecek elenme adaylığı düşecek 2.de isim verecek..ınş 2.de gizem k.olur ay ne gülerim yaaa

Desenize kendi aralarında ki sorunlar yüzünden nihal arada kaynayıp kalmaya devam edicek öff

Semih nihali söyler heralde. Onceki yarışmasında nihal de 2. Olmuş. Oylari nasıl olacak burda acaba :))

Yaaaa nihal olmasın yaaa deme öyle hiç fikrim yok ki kimi söyler
Sanirim tam bilmiyorum ama nihalin de fanları vardır.2.olmuş diğer yarismada Eğer nihal olursa ve Semih 1.olursa kendi arkadaşlari içinden söyleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…