Nihalgizem efecanı söyledı,konuştular semıh falan bıttı ,öyle yani
Yok be ben daha güzelim ,hem o kız çok itici tamam mıKıskanma kızı
Sımdı sms lerde semih 1.olursa adaylığı düşecek ama isim verebilecek mi sanırım 2.olan kişi isim verecek öyle anladım. 2.olan kişi verecekse 8 kişi içinden vermek zorunda olacak.Aynen ya sanki kendileri performansa göre oy kullandılar...efecan yine iyi kötü yarış alabiliyor gitse yine zararlarına olacak...
Cnm yok kimse nihali yazmadı..yani o kadar süper bir takimlar
no nihal
Semih te isim verecek elenme adaylığı düşecek 2.de isim verecek..ınş 2.de gizem k.olur ay ne gülerim yaaaSımdı sms lerde semih 1.olursa adaylığı düşecek ama isim verebilecek mi sanırım 2.olan kişi isim verecek öyle anladım. 2.olan kişi verecekse 8 kişi içinden vermek zorunda olacak.
bireysel dokunulmazlığı aldığı içün ona oy gönderilmiyorSemih te isim verecek elenme adaylığı düşecek 2.de isim verecek..ınş 2.de gizem k.olur ay ne gülerim yaaa
gizem efecanı söylediay arkadaşlar ben bekleyemeyeceğim, 3 set reklam koyar şimdi bu acun, hayrına bana yarın özet geçersiniz demi
hadi iyi geceler
Nihal de olabilir :)eğer o olursa kimin ismini verir :)Semih te isim verecek elenme adaylığı düşecek 2.de isim verecek..ınş 2.de gizem k.olur ay ne gülerim yaaa
bireysel dokunulmazlığı aldığı içün ona oy gönderilmiyor
Hadi yabireysel dokunulmazlığı aldığı içün ona oy gönderilmiyor
Yok bence onu söylemez. Oyları yüksek olabilir nihalin.Semih nihali söyler heralde. Onceki yarışmasında nihal de 2. Olmuş. Oylari nasıl olacak burda acaba :))
Yaaaa nihal olmasın yaaaNihal de olabilir :)eğer o olursa kimin ismini verir :)
Evet 2. Olmuş. Onun için yüksek oy alır nihal. Bedavadan yaşıyor adada valla :))Yok bence onu söylemez. Oyları yüksek olabilir nihalin.
Evet ya gitse keşke off...Resmen kuru kalabalikDesenize kendi aralarında ki sorunlar yüzünden nihal arada kaynayıp kalmaya devam edicek öff
Sanirim tam bilmiyorum ama nihalin de fanları vardır.2.olmuş diğer yarismada Eğer nihal olursa ve Semih 1.olursa kendi arkadaşlari içinden söyleyecek.Yaaaa nihal olmasın yaaademe öyle hiç fikrim yok ki kimi söyler
Evet ya o zaman ortalık karışır ışte semihe de iyi laf düşer vallaSanirim tam bilmiyorum ama nihalin de fanları vardır. Eğer nihal olursa ve Semih 1.olursa kendi arkadaşlari içinden söyleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?