yok yok bence yazdıkların hayal ürünü değil ben de bazen aynen böyle düşünüyorum bilerek kaybediyolar bilerek kavga filan ediyolar sırf rayting uğruna yapmıcakları şey yokya biz burda ona buna gıcık olurken acunun banka hesabı şişiyor en survivor acun bence
ya takımlarda ajanları varsa mesela nihal ajanı olabilir pekala, semihte...
ya kerimoğlunun dokunulmazlık oyununda yarışmaması oyunun parçasıysa sonuçta hiç yorulmadı dokunulmazlığı alması normal, nihal de yarışmadı ama on da acunun adamı olduğu için pes etti belki
bi arada ver fırınadan kaan gelcek diye bile korkmuştum, gelse bu 3. tv 8 yarışması olcaktı adamın. Bazıları acunun kadrolu çalışanı belki, insanları şöyle yönlendir, şunu şunu yap, bu adamın damarına bas, bu oyunu kaybet falan
bu yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür gerçekle alakası yoktur bu arada
ya aynen ama nihal e oyun alanlarında dikkat ediyorum daa her oyundan yırtma çabasında hep şey diyor ilk tur ben oynamıyım gerekirse 2.tur girerim diyoo oyuna zavallı yaa bu kadar kendine güveni yokDokunulmazlığı gönüllülerin kaybetmesine sevindim aslında dün semih ne güzel saydırdı konseyde hepsine özellikle nihale son on yılın en kötü yarışmacısısın dediğinde öldüm gülmektene adam haklı yani çene yarıştıracağına parkurlarda yarışsın biraz car car herkese cevap veren nihal bişey diyemedi :)) Güya efecan performanstan bahsediyor, istatistiklerde semih efecandan iyi, performansa göre değerlendirirlerse nihali yazmaları lazım zaten :) İnşallah semih birinci olur efecikte gider
o yarışmaya gitmedi ki psikolojisinin sınırlarını görmeye gitti kas yığını akıl terk zafere yazıp duruyor işte.ya aynen ama nihal e oyun alanlarında dikkat ediyorum daa her oyundan yırtma çabasında hep şey diyor ilk tur ben oynamıyım gerekirse 2.tur girerim diyoo oyuna zavallı yaa bu kadar kendine güveni yok
Yapamayacağını bildiği için oynamaya yanaşmıyor zaten diğerlerinin de işine geliyor ama bu gidişle fazla kalmaz elenir yat yat nereye kadar diğerleri yarışsın o izlesin iyi vallaya aynen ama nihal e oyun alanlarında dikkat ediyorum daa her oyundan yırtma çabasında hep şey diyor ilk tur ben oynamıyım gerekirse 2.tur girerim diyoo oyuna zavallı yaa bu kadar kendine güveni yok
elense de kurtulsak ondan da görüntüsünden de vıyk vıyk sesinden deeeYapamayacağını bildiği için oynamaya yanaşmıyor zaten diğerlerinin de işine geliyor ama bu gidişle fazla kalmaz elenir yat yat nereye kadar diğerleri yarışsın o izlesin iyi valla
Bence de elensin ama oyları yüksektir kolay kolay elenmez bence bir süre daha katlanacağız gibi onun kalması ünlülerin işine gelir :)elense de kurtulsak ondan da görüntüsünden de vıyk vıyk sesinden deee
Ben onun ne olduğunu gördüm. İnstagramda paylaşmıştı biri. Asimetrik bikini üstü. Ama alta giyinince aynen dediğin gibi duruyorBu Nihal'in bluzunun içinden görünen şey ne ya? Çok kötü görünüyor askısı düşmüş südyen gibi
Ya neden bilmiyorum ama nedense Semih ve Nihal aslında birbirine gıcık değil gibi geliyo. İkisi de reytingin olayını artık anlamış. Sanki tiyatro çeviriyorlar diğerlerine.
ya biz burda ona buna gıcık olurken acunun banka hesabı şişiyor en survivor acun bence
ya takımlarda ajanları varsa mesela nihal ajanı olabilir pekala, semihte...
ya kerimoğlunun dokunulmazlık oyununda yarışmaması oyunun parçasıysa sonuçta hiç yorulmadı dokunulmazlığı alması normal, nihal de yarışmadı ama on da acunun adamı olduğu için pes etti belki
bi arada ver fırınadan kaan gelcek diye bile korkmuştum, gelse bu 3. tv 8 yarışması olcaktı adamın. Bazıları acunun kadrolu çalışanı belki, insanları şöyle yönlendir, şunu şunu yap, bu adamın damarına bas, bu oyunu kaybet falan
bu yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür gerçekle alakası yoktur bu arada
Daha fol yok yumurta yoktu. İlk tanitim videosu çekilirken Semih'in beyin ameliyati yapicam demesi. Hadi O dedi, yapimci bu cümleyi nasil yayinliyor?
Millet ordan bi doldu zaten.
Belki de herkes herseyin farkinda.
Semih bu hafta birinci olunca iyice uçacak bunlaray sizin neyinizi kıskansınlar ya
Semih bu hafta birinci olunca iyice uçacak bunlarne yazikki olacak de gibi duruyor
Geçen sene aynı durum turabi içinde vardı. Acun nasil göz yumuyor diye.Semih'in efecik yazmasina Acunun verdiği "bi daha böyle yazmak yok tamammi-anlaşıldı mı?" şeklindeki tepki ne sertti be öyle
Aslinda ben Acunun da Semih'e fazla katlanamayacağını, defterini düreceğini düşünüyorum. Bekliyciiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?