Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Dokunulmazlığı gönüllülerin kaybetmesine sevindim aslında dün semih ne güzel saydırdı konseyde hepsine özellikle nihale son on yılın en kötü yarışmacısısın dediğinde öldüm gülmekten e adam haklı yani çene yarıştıracağına parkurlarda yarışsın biraz car car herkese cevap veren nihal bişey diyemedi :)) Güya efecan performanstan bahsediyor, istatistiklerde semih efecandan iyi, performansa göre değerlendirirlerse nihali yazmaları lazım zaten :) İnşallah semih birinci olur efecikte gider

yok yok bence yazdıkların hayal ürünü değil ben de bazen aynen böyle düşünüyorum bilerek kaybediyolar bilerek kavga filan ediyolar sırf rayting uğruna yapmıcakları şey yok

ben ütopaya yı hiç izlemedim semih i tanımıyorum o yüzden yarışmadaki favorim atakan ama takım olarak her zaman gönüllüleri tutarım

ya aynen ama nihal e oyun alanlarında dikkat ediyorum daa her oyundan yırtma çabasında hep şey diyor ilk tur ben oynamıyım gerekirse 2.tur girerim diyoo oyuna zavallı yaa bu kadar kendine güveni yok

ya aynen ama nihal e oyun alanlarında dikkat ediyorum daa her oyundan yırtma çabasında hep şey diyor ilk tur ben oynamıyım gerekirse 2.tur girerim diyoo oyuna zavallı yaa bu kadar kendine güveni yok
o yarışmaya gitmedi ki psikolojisinin sınırlarını görmeye gitti kas yığını akıl terk zafere yazıp duruyor işte.

Yapamayacağını bildiği için oynamaya yanaşmıyor zaten diğerlerinin de işine geliyor ama bu gidişle fazla kalmaz elenir yat yat nereye kadar diğerleri yarışsın o izlesin iyi valla

Yapamayacağını bildiği için oynamaya yanaşmıyor zaten diğerlerinin de işine geliyor ama bu gidişle fazla kalmaz elenir yat yat nereye kadar diğerleri yarışsın o izlesin iyi valla
elense de kurtulsak ondan da görüntüsünden de vıyk vıyk sesinden deee

Bu Nihal'in bluzunun içinden görünen şey ne ya? Çok kötü görünüyor askısı düşmüş südyen gibi
Ben onun ne olduğunu gördüm. İnstagramda paylaşmıştı biri. Asimetrik bikini üstü. Ama alta giyinince aynen dediğin gibi duruyor

Nagihan ve Atakan Mehmet'i oyunlarda sürekli eleştiriyor hatta yapamayinca fırça çekiyor. Mehmet hiç kızmıyor. Adamda sıfır ego

Ya neden bilmiyorum ama nedense Semih ve Nihal aslında birbirine gıcık değil gibi geliyo. İkisi de reytingin olayını artık anlamış. Sanki tiyatro çeviriyorlar diğerlerine.

Daha fol yok yumurta yoktu. İlk tanitim videosu çekilirken Semih'in beyin ameliyati yapicam demesi. Hadi O dedi, yapimci bu cümleyi nasil yayinliyor?
Millet ordan bi doldu zaten.
Belki de herkes herseyin farkinda.

Daha fol yok yumurta yoktu. İlk tanitim videosu çekilirken Semih'in beyin ameliyati yapicam demesi. Hadi O dedi, yapimci bu cümleyi nasil yayinliyor?
Millet ordan bi doldu zaten.
Belki de herkes herseyin farkinda.

aynen daha dur bismillah, hiç kimseyi tanımadan kafadan daldı adam, hiç inandırıcı değil

Semih'in efecik yazmasina Acunun verdiği "bi daha böyle yazmak yok tamammi-anlaşıldı mı?" şeklindeki tepki ne sertti be öyle
Aslinda ben Acunun da Semih'e fazla katlanamayacağını, defterini düreceğini düşünüyorum. Bekliyciiz.

Geçen sene aynı durum turabi içinde vardı. Acun nasil göz yumuyor diye.
Semihi görünce turabi bile sevimli görünüyor gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…