- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
canımız isterse yaparız evet kimseyi ilgilendirmiyor :)Hmm sevince birini hemen reis yapıyorsunuz yani pekii
Ben de sevmiyorumkamyon olayindan ötürü o hareketi yapmasaydi ilk günden belki severdim :)
Canim sakin ol. Yarışma izliyoruz alt tarafı bu kadar agrasif olma bize bi çıkarı yok. Parayı bizle paylaşmayacak kimsecanımız isterse yaparız evet kimseyi ilgilendirmiyor :)
Yok kız niye tartisalim sonuçta yarışmaArkadaşlar aman sakin geçen yıl burada az turabi-merve tartışması yaşamadım.Sonu gerçekten iyi olmuyor
Gerçi ileride atakan-semih tartışması yaparım iş oralara giderse ehehehe
Ben zaten sakinim sıkıntı yokCanim sakin ol. Yarışma izliyoruz alt tarafı bu kadar agrasif olma bize bi çıkarı yok. Parayı bizle paylaşmayacak kimse
Aynen ya ne gerek var. Arkadaş fazla kaptırmış kendini. Banane isterse bin tane reis yapsın kendineArkadaşlar aman sakin geçen yıl burada az turabi-merve tartışması yaşamadım.Sonu gerçekten iyi olmuyor
Gerçi ileride atakan-semih tartışması yaparım iş oralara giderse ehehehe
2 beyin ameliyatı yapayım ozamanay sende semih yazıp kaçıyosun, iki yorum yapsana
Aynen ya ben şok olmuştum.Ulen kız halimle biri bana vuracak şırrakkkk diye.Ne by by demesi,kalkar elenme pahasına yapışırım onaSemih gibi birine, semih gibi davranmak lazım. Adamın konuşmaları tavırları bazen çok itici bilerekte yapıyor bunu gazına gelmemeleri lazım. Ütopyada bir çocuğa kendini dövdürdü yumruğu yediği anda bye bye dedi, hesap kitap yaparak bilinçli yapıyor bu hareketleri
İyi gecelerrrr ,alıntı yaparız bizay arkadaşlar ben bekleyemeyeceğim, 3 set reklam koyar şimdi bu acun, hayrına bana yarın özet geçersiniz demi
hadi iyi geceler
Zaten efeciki söylicekler csnım git yat sen asıl olay yarın semih birinci olursa tipini izlemek çok zevkli olacakay arkadaşlar ben bekleyemeyeceğim, 3 set reklam koyar şimdi bu acun, hayrına bana yarın özet geçersiniz demi
hadi iyi geceler
En azından yumruk yemiş bu bile sevindiriciSemih gibi birine, semih gibi davranmak lazım. Adamın konuşmaları tavırları bazen çok itici bilerekte yapıyor bunu gazına gelmemeleri lazım. Ütopyada bir çocuğa kendini dövdürdü yumruğu yediği anda bye bye dedi, hesap kitap yaparak bilinçli yapıyor bu hareketleri
Yani sana vuran birine normalde sende ya vurursun ya canın yandığı için büzüşürsün bye bye demezsin ama :))Aynen ya ben şok olmuştum.Ulen kız halimle biri bana vuracak şırrakkkk diye.Ne by by demesi,kalkar elenme pahasına yapışırım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?