• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Aynen adam çok değişik ,tokat da yese umrunda değil.Yeter ki karşısındaki elensin,gitsin bu modda.
Mesela adalar birleşse atakanla aralarında bir mesele falan olsa valla çocuk tutamaz belki de kendini.
Zaten atarlı giderli bir çocuk ,dövüşçü falan.Dağıtır onu :KK48::KK48:

yok bence manipülasyon yeteneğini halka karşı kullanıyor...
şimdi gittiler semihi yazdılar, semihin ekmeğine yağ sürdüler, semihin istediği adam gidecek

yok bence manipülasyon yeteneğini halka karşı kullanıyor...
şimdi gittiler semihi yazdılar, semihin ekmeğine yağ sürdüler, semihin istediği adam gidecek
Ama seçenek de yok ki,kendi arkadaşlarını yazmak istemediler demek ki he akıllı olsalardı nihali yazarlardı en güçsüz o .
Gerçekten fazla strateji yapamıyorlar

Yahu adam yıllarin sanatçısı ona denilebilir. Ama semih sıradan bir yarışma insanı adam ne yaptı da reis oldu. Merkımdan soruyorum. Bana saçma geldiği için :))
Demekki semih sevenlerine göre sıradan biri değil ki seviliyor ve reis deniliyor bunu anlamamanızı normal karşılıyorum : )

Semih 1. olur yani kıyamet kopmadıkça :KK48:
Semihi yazmak çok mantıksız ,boşa oy kullandılar gibi bir şey.Şimdi semih ve gizem kafalarına göre onları tokuşturacak.En azından güçsüz kişileri yazsalar daha fazla kalma % leri olurdu .

Önceki yarışmasını fazla izlemedim ama nasıl karakterde olduğunu biliyordum.
40 yasinda ki adamın bu gıcık insana reis demesi cok eziklik ya :)))
Yani fazla abartı reis denmesi sanki çok önemli bir insan :))

Evet
Ben öncede Semih'i tutuyordum
Gerçekten çok zeki buluyorum.
Ama reis falan saçmalık.

Back
X