Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen adam çok değişik ,tokat da yese umrunda değil.Yeter ki karşısındaki elensin,gitsin bu modda.
Mesela adalar birleşse atakanla aralarında bir mesele falan olsa valla çocuk tutamaz belki de kendini.
Zaten atarlı giderli bir çocuk ,dövüşçü falan.Dağıtır onu![]()
Ama seçenek de yok ki,kendi arkadaşlarını yazmak istemediler demek ki he akıllı olsalardı nihali yazarlardı en güçsüz o .yok bence manipülasyon yeteneğini halka karşı kullanıyor...
şimdi gittiler semihi yazdılar, semihin ekmeğine yağ sürdüler, semihin istediği adam gidecek
Demekki semih sevenlerine göre sıradan biri değil ki seviliyor ve reis deniliyor bunu anlamamanızı normal karşılıyorum : )Yahu adam yıllarin sanatçısı ona denilebilir. Ama semih sıradan bir yarışma insanı adam ne yaptı da reis oldu. Merkımdan soruyorum. Bana saçma geldiği için :))
Efecan da oyun kaybetti :) ama semih e kızıyor.dedim size küpeliyi yazar diye![]()
Ama seçenek de yok ki,kendi arkadaşlarını yazmak istemediler demek ki he akıllı olsalardı nihali yazarlardı en güçsüz o .
Gerçekten fazla strateji yapamıyorlar
Efecan da oyun kaybetti :) ama semih e kızıyor.
dedim size küpeliyi yazar diye![]()
Hmm sevince birini hemen reis yapıyorsunuz yani pekiiDemekki semih sevenlerine göre sıradan biri değil ki seviliyor ve reis deniliyor bunu anlamamanızı normal karşılıyorum : )
Önceki yarışmasını fazla izlemedim ama nasıl karakterde olduğunu biliyordum.
40 yasinda ki adamın bu gıcık insana reis demesi cok eziklik ya :)))
Yani fazla abartı reis denmesi sanki çok önemli bir insan :))
acundan ayarı yedi semih![]()
Aynen zeki insan güzel strateji yapıyor fakat dediğin gibi reis lik çok abartı.Evet
Ben öncede Semih'i tutuyordum
Gerçekten çok zeki buluyorum.
Ama reis falan saçmalık.
Ben de sevmiyorumvalla ben de sevmiyom o kara cocuğu![]()
Semih semih![]()