• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Hormonlardan midir nedir ... Gizem in yalnizlasmasina üzülüyorum ya..yalniz takılmasına falan...bence sms de güçlüdür
Ben sms ler de 1.semih Nihal ve gizemi bekliyorum ilk üçte .Semih kendini yazacaklarini bekliyor.

Aslında yarışmacılar o kadar kötü ki damla ,nagihan falan çok iyiymiş gibi gözüküyor ve diğer erkekler.
Geçen yılki tayfayla yarışsalardı kalp krizi geçirirlerdi herhalde.
Ama Atakan çok iyi yaaa,turabiden bile daha iyi bence yarış olarak.
Adam her oyunda çok iyi,kendine göre sistem geliştiriyor hemen cınım benım:KK22:

Aslında yarışmacılar o kadar kötü ki damla ,nagihan falan çok iyiymiş gibi gözüküyor ve diğer erkekler.
Geçen yılki tayfayla yarışsalardı kalp krizi geçirirlerdi herhalde.
Ama Atakan çok iyi yaaa,turabiden bile daha iyi bence yarış olarak.
Adam her oyunda çok iyi,kendine göre sistem geliştiriyor hemen cınım benım:KK22:

ee canım o all star olunca çok kastırdılardı:KK48:

Acun Niha'li finale bile çıkarır onca takipçinin oyunu kaptırmaz kimseye boşuna mı getirdi çelimsiz kızı

aynen, damla doğru söylüyor, gönüllüler asla takım olamaz, takım olarak kazanmak semihle kerimoğlunun umrunda değil çünkü, yancı kerimoğunu sevmiyorum ben, ama semihe saygım var, bunca oyu aldığına göre

Bence semih ve atakan finale kalır,ama tüm anti semihçiler toplanarak atakanı 1. yapar .
Vee mutlu sonnn:KK73:

Back
X