• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Arkadaşlar aman sakin geçen yıl burada az turabi-merve tartışması yaşamadım.Sonu gerçekten iyi olmuyor:KK48::KK48:
Gerçi ileride atakan-semih tartışması yaparım iş oralara giderse ehehehe:KK48::KK48:

Arkadaşlar aman sakin geçen yıl burada az turabi-merve tartışması yaşamadım.Sonu gerçekten iyi olmuyor:KK48::KK48:
Gerçi ileride atakan-semih tartışması yaparım iş oralara giderse ehehehe:KK48::KK48:
Yok kız niye tartisalim sonuçta yarışma :Dsen Atakan i tutarsin ben semih i bir başkası nihali :D

Bu arada İbrahim gerçekten adam gibi birisi ama semihe iyi davranıp arkada sallaması da gözümden kaçmıyor değil .:KK48:
Ve gizem k. 'da semihe temkinli yaklaşıyor,semih 1. çıkmazsa diğer tarafa döner,1. çıkarsa semihe yapışır.Kurre de kıskanıyor sanırım gizem k'ya oy atmayın ,yancı o yazıyordu:KK48:

Aynen ya ne gerek var. Arkadaş fazla kaptırmış kendini. Banane isterse bin tane reis yapsın kendine :KK70:

Semih gibi birine, semih gibi davranmak lazım. Adamın konuşmaları tavırları bazen çok itici bilerekte yapıyor bunu gazına gelmemeleri lazım. Ütopyada bir çocuğa kendini dövdürdü yumruğu yediği anda bye bye dedi, hesap kitap yaparak bilinçli yapıyor bu hareketleri

Semih gibi birine, semih gibi davranmak lazım. Adamın konuşmaları tavırları bazen çok itici bilerekte yapıyor bunu gazına gelmemeleri lazım. Ütopyada bir çocuğa kendini dövdürdü yumruğu yediği anda bye bye dedi, hesap kitap yaparak bilinçli yapıyor bu hareketleri
Aynen ya ben şok olmuştum.Ulen kız halimle biri bana vuracak şırrakkkk diye.Ne by by demesi,kalkar elenme pahasına yapışırım ona :KK48:

En azından yumruk yemiş bu bile sevindirici :KK70::KK70:

Resmen bosa oy kullandılar ya...semih birinci olacak belli yani...tabi adama böyle cephe almalari da adamın ekmeğine yag sürmüş olacaklar...hem semih fanlari hem kurre off oylar katlanır valla...keşke de nihal gitse..mantıklı davranmaları gerekirdi oyun başında ilk gitmesi gereken nihal....10 yılın en zayıf yarismacisi:KK70:

Back
X