• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
bence semih ütopyadaki kadar yancı toplayamadığı için kızgın
o kadar üslüptan bahsederken kendinin hiç saygılı bir konuşması dahi yok, tek bir

Ama arkadaşlar hiç sanmıyorum finalde semihin 1. olacağını.
Ütopyayı izleyen kesimin büyük çoğunluğu semihi destekliyordu,çünkü semih yüzünden bir sürü kişi izlemiyordu bu bir gerçek şimdi :KK48:
Facede falan mesela sayfasını beğenen 69 bin kişi falan var .Ama sevmeyenlerrrr??o_O
Bilemiyorum finalde 1. olamaz bence

Ütopyayı izleyen kesimin büyük çoğunluğu semihi destekliyordu,çünkü semih yüzünden bir sürü kişi izlemiyordu bu bir gerçek şimdi :KK48:
Facede falan mesela sayfasını beğenen 69 bin kişi falan var .Ama sevmeyenlerrrr??o_O

bence kazanma şansı oldukça yüksek, hem sosyal zekası yüksek istediği zamanda fiziksel gücü yüksek

Ben semihin kazanma şansının yüksek olduğunu düşünüyorum.

bence kazanma şansı oldukça yüksek, hem sosyal zekası yüksek istediği zamanda fiziksel gücü yüksek
Ben sanmıyorum çünkü belli bir kitlesi çok aşırı seviyor ,hadi 70 bin kişi diyelim.Onun 20 katı da nefret ediyor yani bu bir gerçek.
Atakanla veya başka biriyle kalsa mesela İbrahim ,sanmıyorum ki semih 1. olur.Atakanı fazla desteklemeyen kişiler bile sırf semihe gıcıklığına atakana oy atabilir.Geçen yıl merveyi destekleyenlerin finalde babasının konuşmasından dolayı turabiye oy atması gibi

Ben sanmıyorum çünkü belli bir kitlesi çok aşırı seviyor ,hadi 70 bin kişi diyelim.Onun 20 katı da nefret ediyor yani bu bir gerçek.
Atakanla veya başka biriyle kalsa mesela İbrahim ,sanmıyorum ki semih 1. olur.Atakanı fazla desteklemeyen kişiler bile sırf semihe gıcıklığına atakana oy atabilir.Geçen yıl merveyi destekleyenlerin finalde babasının konuşmasından dolayı turabiye oy atması gibi

valla günümüzün hastalığı; manipülasyon yeteneği olan kazanır, bence semih bu konuda olukca başarılı...
görücez bakalım

Yahu adam yıllarin sanatçısı ona denilebilir. Ama semih sıradan bir yarışma insanı adam ne yaptı da reis oldu. Merkımdan soruyorum. Bana saçma geldiği için :))

Daha önce katıldığı yarışmada strateji ile 15-20 kişiyi gönderdi
Kocaman 40 yaşında Adam reis diyordu
Ha sonra ne oldu anlamadım kaybetti
Çok zeki bir insan , ama reis diyecek kadar abartmak nedir
Bilmiyorum

semihin takımıda pek zeki değil bu da semihi parlatıyor, gidiyorlar semihin adını yazıyorlar ya:KK70::KK70:

valla günümüzün hastalığı; manipülasyon yeteneği olan kazanır, bence semih bu konuda olukca başarılı...
görücez bakalım
Aynen adam çok değişik ,tokat da yese umrunda değil.Yeter ki karşısındaki elensin,gitsin bu modda.
Mesela adalar birleşse atakanla aralarında bir mesele falan olsa valla çocuk tutamaz belki de kendini.
Zaten atarlı giderli bir çocuk ,dövüşçü falan.Dağıtır onu :KK48::KK48:

Daha önce katıldığı yarışmada strateji ile 15-20 kişiyi gönderdi
Kocaman 40 yaşında Adam reis diyordu
Ha sonra ne oldu anlamadım kaybetti
Çok zeki bir insan , ama reis diyecek kadar abartmak nedir
Bilmiyorum
Önceki yarışmasını fazla izlemedim ama nasıl karakterde olduğunu biliyordum.
40 yasinda ki adamın bu gıcık insana reis demesi cok eziklik ya :)))
Yani fazla abartı reis denmesi sanki çok önemli bir insan :))

Back
X