- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
Bence semih ve atakan finale kalır,ama tüm anti semihçiler toplanarak atakanı 1. yapar .
Vee mutlu sonnn![]()
bence süpriz biriside olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence semih ve atakan finale kalır,ama tüm anti semihçiler toplanarak atakanı 1. yapar .
Vee mutlu sonnn![]()
Nihal cikmasin finalebence süpriz biriside olabilir
Ama arkadaşlar hiç sanmıyorum finalde semihin 1. olacağını.
Ütopyayı izleyen kesimin büyük çoğunluğu semihi destekliyordu,çünkü semih yüzünden bir sürü kişi izlemiyordu bu bir gerçek şimdi
Facede falan mesela sayfasını beğenen 69 bin kişi falan var .Ama sevmeyenlerrrr??
Bilemiyorum finalde 1. olamaz bence
İbrahim tatlısese neden imparator deniyorsa o sebeptenŞu semih e neden reis diyorsunuz :)
Ben semihin kazanma şansının yüksek olduğunu düşünüyorum.Ama arkadaşlar hiç sanmıyorum finalde semihin 1. olacağını.
Ütopyayı izleyen kesimin büyük çoğunluğu semihi destekliyordu,çünkü semih yüzünden bir sürü kişi izlemiyordu bu bir gerçek şimdi
Facede falan mesela sayfasını beğenen 69 bin kişi falan var .Ama sevmeyenlerrrr??
Bilemiyorum finalde 1. olamaz bence
Yahu adam yıllarin sanatçısı ona denilebilir. Ama semih sıradan bir yarışma insanı adam ne yaptı da reis oldu. Merkımdan soruyorum. Bana saçma geldiği için :))İbrahim tatlısese neden imparator deniyorsa o sebepten![]()
Ben sanmıyorum çünkü belli bir kitlesi çok aşırı seviyor ,hadi 70 bin kişi diyelim.Onun 20 katı da nefret ediyor yani bu bir gerçek.bence kazanma şansı oldukça yüksek, hem sosyal zekası yüksek istediği zamanda fiziksel gücü yüksek
Ben sanmıyorum çünkü belli bir kitlesi çok aşırı seviyor ,hadi 70 bin kişi diyelim.Onun 20 katı da nefret ediyor yani bu bir gerçek.
Atakanla veya başka biriyle kalsa mesela İbrahim ,sanmıyorum ki semih 1. olur.Atakanı fazla desteklemeyen kişiler bile sırf semihe gıcıklığına atakana oy atabilir.Geçen yıl merveyi destekleyenlerin finalde babasının konuşmasından dolayı turabiye oy atması gibi
Yahu adam yıllarin sanatçısı ona denilebilir. Ama semih sıradan bir yarışma insanı adam ne yaptı da reis oldu. Merkımdan soruyorum. Bana saçma geldiği için :))
Aynen adam çok değişik ,tokat da yese umrunda değil.Yeter ki karşısındaki elensin,gitsin bu modda.valla günümüzün hastalığı; manipülasyon yeteneği olan kazanır, bence semih bu konuda olukca başarılı...
görücez bakalım
Önceki yarışmasını fazla izlemedim ama nasıl karakterde olduğunu biliyordum.Daha önce katıldığı yarışmada strateji ile 15-20 kişiyi gönderdi
Kocaman 40 yaşında Adam reis diyordu
Ha sonra ne oldu anlamadım kaybetti
Çok zeki bir insan , ama reis diyecek kadar abartmak nedir
Bilmiyorum