Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Kafaya darbe aldınız mı hiç bilmiyorum ,böyle bir acı olamaz,insan kendine gelemiyor,sağlıklı düşünemiyor.
Yani çok ciddi bir şey,dövüşçü de olsa o da bir insan .Bence dokunulmaz olması çok adil ,adam yarışacağım diye beynini patlatıyordu,biz izlerken korktuk ,ölecek kalacak diye

Dun demiştim damla finali garantileyince uzuldu gonulluler diye, bugun emin oldum. Kiz 5te 3 yapti yine de suc buluyolar kendileri kucumsedikleri semihi yenemediler cit yok.

Damla da kendini savunamiyo ya o huyuna cok sinir oluyorum insan iki kelimeyi bir araya getiremez mi hic mi gelistiremedin kendini.

Neyse atakancigim sahane oynadi guzelce de yedi, gonulsuzler kaybetti iyi oldu.

Elbette kafa darbesini küçümsemiyorum ama adamın iyileştiğini söylediler ve parkurlarda hoplamaya zıplamaya başladı 4-5 gün sonra. Yani hoplamaya zıplamaya engel yoksa hafıza oyunu oynamaya neden engel olsun orasını anlamadım.

Benim dediğim sosyal medyada ve burada adam darbe almış hafıza oyunu oynatmışlar, Atakan alamasın, Damla alsın diyenlere idi. Diyelim darbe aldı, kafada çatlak oldu, iyileşti, bu anlık 5-10 görseli hafızaya almaya ne gibi engel oluşturur ki? Ben o kısımdayım.

Eğer travma oluşturup, bir hafıza oyunu oynamasına engel olacak kadar ciddi bir şeyse adamı zaten finale direk koyup direk sms oylamasına bıraksınlar, benim için sıkıntı yok.

Yuh resmen ibrahim semih kazanınca ona kol gösterdi
Arkadaşlarıda anladı güldü
Semih anladı anlamamazlığa vurdu çünkü açıklayamazdı böyle bir şeyi
Ve bunu yunusta farketti ve semihe sordu farklı bir şekilde ima ederek
Semihte bilmemezlikten gelip olayı kapattı

Valla çok ayıp ibrahim

Bu gönüllüler iyice saçmaladı galiba aç kalmaktan ,semihe doktor bizzat söyledi oynama kesinlikle diye .Çocuk bi oraya koştu diye hemen" numara yapıyor vs. dediler," ne ayıp ya.
Serkay iyice batırdı kendini ,ibo ,efecan zaten batık bence.
Ulan zorla semihi savundurtuyorsunuz

Ayyy bende sinir oldum

En buyuk semih fani serkay emin oldum artik. Oylama bitmeden yine oy topladi semihe. Bu kadar bos beles bi adam olamaz , yine berbat olduğu bi oyunda gundem degistirmeyi başardı kafasi da calismiyo

Yok doktora da inanmıyorlar kıskançlıktan kafa gitti bunların oynayın kazanın siz gidin anlamadimki altı ikiden aldilar siz öndeyken veriyosaniz oyunu millete bulmican kabahati

Iyide adam oynamicam demediki korkak falan diyosun bu gönüllülerin semihi hiç cekemiyolar iyice beli oldu baska birşey konusmuyolar

Bide kotu de değildi adam yani hakkaten saniyeyle kaybetti oyunu. Havuz yada guc oyununda falan yapsa bi derece hak vericem sonucta onceden yapti oyle seyler semih hakikaten ama suan buyuk sacmaladilar yine herzamanki gibi.

Oylama biteydi bari ya, atakani gecmez semih insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…