Vayy sen Damla'ya bak ya. 8 oyun kazanmak nedir, hiç kaybetmeden.? Nagihan resmen hezimete uğradı. Twitter'daki Nagi fanlarıda bi acaip. Nagihan kazanmasın diye sapanla vurma olmuş. Sanki tek sapanla atma vardı. Bence oyun çok adaletliydi. Her atış türünden 2 şer tane. Tam da olması gerektiği gibi.
Sosyal medyadaki Nagihan fanlarından kaçıp buraya sığındım
Yahu neymiş , Damla kazansın diye ayarlanmış her şey !
Nagihan o 7 sembolü aynı parkurda kazandı . Süpriz yoktu , süpriz olan tek şey Nagiganın son 4 oyunda tırtlayışı
Yine kazansaydı , 8-0 ne yahu ?
Psikolojik olarak bitmiş bir Nagihan var .
10 gün önce kendini artık yenilmez ilan eden , bunlar fos bana erkek yarışmacı verin havasına giren , her fırsatta Damlayı küçümseyen Nagihana sert bir tokat oldu son 4 oyun . 19-1 bitti
Damla kazandı , iyi oldu hoş oldu da .... O ne ruhsuz bir seviçti Damla ?
Hele arkadaşları! Hepsinin suratı sirke satıyordu . Hiç samimi bir tebrik yoktu .
Atakanda smste ipi göğüslemiştir diye umuyorum .
Tahmini toplu sms sıralamam da ;
1.Atakan
2.Serkay
3.Semih
4.Nagihan
5.Yunus
6.Efecan
7.İbrahim
Serkayı 2. düşünme sebebimde , gönülleri isim ayırt etmeden destekleyen büyük bir kitle var , Damla Kıbrısı garantileyince Serkaya yüklenmişlerdir .
Bu durumda Kıbrısa kadar Atakan ve Serkay takım içi birincilikleri ile gider . Son isim süpriz olur .
Nagihnın sıralamasını begenmedim onu sona alalım pliiizz
Ben şahsım adına Atakan 'ın kaybetmesine uzulmezdim ya da Damla'nın kazanmasına. Damla güçlü bir kız ki öyle olmasaydı kazanmazdi. Final dortlümde her zaman vardı damla (hatta finalde olmasını da çok isterim). Ama Atakan 'a haksızlık olduğunu düşünmemin nedeni; atış konusunda kimi iyi kimi kotu bildiğinden 3 atış (sapan, çekiç, elle atma) şeklini de koymuştu(keşke isteyen hangisiyle iyise onla atış yapabilseydi, her neyse). Ama bu anlayış unisex oyunda gözetilmedi. Keşke daha birkaç gün önce kafasından yaralanmış 15 dikişi olup 4 gün müşahe odasında olan adama böyle oyun konulmasaydi. Ha başka bi oyun olsa Atakan mi kazanırdı tartışılır çünkü Damla da çok güçlüydü. Bence bu nedenle ben Atakan 'a haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim. Tıpkı geçen sene Merve Aydın 'ı tutmama rağmen Serenayin tek elle kütüğe tutunmaya çalışıp Turabi ye yenilmesinde haksızlık oldugu gibi.Birincisi Nagihan elenmemiş ya varmış sebebi, İlahi Adalet, gitmeden bi güzel hacamat oldu, kendine güveni sarsıldı. Kendini yenilmez sanıyordu. Hayatımın en kötü günü dedi ya dün, kaç tane sevdiğini kaybettin kim bilir, en kötüsü evladını bıraktığın günden de mi acıydı ya?
Bir de sosyal medyada hep bir taraf kazanınca diğer taraf aman Damla kazansın diye parkur ayarlandı, yok şu kazansın diye oyun şu oldu, Semihçiler Acun Atakan'ı tutuyor, Atakancılar Acun Damla'yı tutuyor, Acun Semih'i sevmiyor falan. Ona kalırsa oradaki herkes Acun torpillisi, adam hangi birini birinci yapsın? Semih ütopya oyununu kazanınca da Semih'i bilerek kaybettirdi demişler, eeee Semih'i sevmese neden survivor'a alsın? Ayrıca Nagi her oyunda Damla'yı ezip geçiyordu, koşma, atış hatta puzzle'da bile kaç kez geçti. Ne alaka Nagi almasın diye puzzle koydu? Diyelim Nagi puzzle'da kötü ve her alanda iyi, Damla sadece puzzle'da başarılı olabiliyor, o zaman puzzle koymazsa da Damla'ya haksızlık değil mi yani? Ben Acun'un kötü niyetli ve bir tarafı tutacak biri olduğunu sanmıyorum. Elenen herkes halk istediği/istemediği için elendi.
Bir de alt tarafı bir oyun survivor. Ben favori olmayan biri oyun alınca daha mutlu oldum. Atakan, Nagi falan zaten sporcu, zaten başarılılar ama diğerlerinin suçu yok ki? Birinci olan istatistiği en kötü adam da olabilir, oyun kazanlar birinci olacak diye bir kaide yok. Sanmam ama umarım Yunus da gider. Serkay, Efecan, İbo ve Nagi yerine Yunus'u tercih ederim.
Ben şahsım adına Atakan 'ın kaybetmesine uzulmezdim ya da Damla'nın kazanmasına. Damla güçlü bir kız ki öyle olmasaydı kazanmazdi. Final dortlümde her zaman vardı damla (hatta finalde olmasını da çok isterim). Ama Atakan 'a haksızlık olduğunu düşünmemin nedeni; atış konusunda kimi iyi kimi kotu bildiğinden 3 atış (sapan, çekiç, elle atma) şeklini de koymuştu(keşke isteyen hangisiyle iyise onla atış yapabilseydi, her neyse). Ama bu anlayış unisex oyunda gözetilmedi. Keşke daha birkaç gün önce kafasından yaralanmış 15 dikişi olup 4 gün müşahe odasında olan adama böyle oyun konulmasaydi. Ha başka bi oyun olsa Atakan mi kazanırdı tartışılır çünkü Damla da çok güçlüydü. Bence bu nedenle ben Atakan 'a haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim. Tıpkı geçen sene Merve Aydın 'ı tutmama rağmen Serenayin tek elle kütüğe tutunmaya çalışıp Turabi ye yenilmesinde haksızlık oldugu gibi.
Atakan hayatım boyunca böyle darbe almadim demişti. Güç oyunu başka hafiza-denge başkadır. Güç oyunu olsa tabi ki kazanırdı zaten buda adil olmazdı.Atakan kafasına darbe aldığında diyorsun ama adam dün gece anlattı, sakat sakat oyuna çıkmış almış bir adam bu, o kantarda, o kuvvette biri. Yani bu adam dövüş sporcusu kim bilir kafasına bundan çok çok daha ağır darbeler alıp yarışa devam etmiş ve kafaya yeni darbeler almış bir adam. Bu adamlar pistte eşşek sudan gelinceye dayak yiyip bir kaç gün sonra yine ringe çıkıyor. Bu oyun onun için çerez. Aynı darbeyi Yunus alsa sana katılırdım ki, yine de kafaya darbe alıp iyileşen herkesin başarabileceği bir parkurdu.
Ben yarışı sonlara doğru izledim, bana gerçekten parkur aşırı adil geldi. Hem zeka, hem çeviklik, hem iradenin kazandığı bir oyun olmuş. Nagi zeka ve irade kısmında çuvallayarak çok hızlı koşmanın bi beceri olmadığının kanıtı olmuştur. Atakan'ın nasıl hafıza oyununda bu derece çuvalladığını anlamak zor, çok basit bir hafıza oyunu hani aşırı bir dikkat, zeka gerektiren bir şey de değil. Ama Atakan'a bayılmasam da en çok hak eden isim odur ve Kıbrıs'a kesin gidecektir sonuçta...
Bence geçen sene ki oyun asıl kadınlar için adil değilmiş, izlemedim bilmiyorum ama kütüğe tutunma erkekler için daha kolay bir oyundur, hele kaslı bir erkek için.
Atakan hayatım boyunca böyle darbe almadim demişti. Güç oyunu başka hafiza-denge başkadır. Güç oyunu olsa tabi ki kazanırdı zaten buda adil olmazdı.
Geçen seneki oyun en başta çok adaletliydi. 2 elle kütüğe sarılıyorlardı, hatta serenay 30 dk nin sonunda hâlâ aynı pozisyonda kalmaya devam ederken turabi neredeyse yarısı kadar kaymıştı. Serenay dahada kalırdı ama hemen tek ele geçildi ve serenay hemen dustu. Tek ele gecilmese oyun serenayindi.
Tabi ki biz durumunu bilemeyiz, kesinlikle güçlü biri ama hafızaya gelince bi dusunuyor insan. Kafa sonuçta bilemeyiz . 4 gün hastanede bekletildiyse önemli birşey olsa gerek. Haklarında hayırlısı olsun diyelim.İşte darbe almış da olsa onu hafıza ve dengesini sarsacak bir durum olduğunu sanmam. Kaldı ki bu nedenle geçen hafta dokunulmazlık aldı, Acun kolladı onu. Sağlığının da tamamen iyi olduğu söylendi. Hani gareze bir şey değildir. Bana kalırsa kafaya darbe alamasa da hafıza da başarılı olamazdı, darbe ile ilgili gelmedi tabi net bilemem.
Bu arada avatardaki sensen acayip zayıf ve fit olmuşsun. Tebrik ederim seni ve azmini..
Damla Acunun sevgilisinin pilates hocasıymış,sigara içtiği için vs. ceza verilmesi gerekirken amma kayırıldı .Sebebi de belli oldu .
Puffff ,survivor gibi bir yarışmada hafıza ne alaka Allah aşkına yaaa??
Kaldı ki bundan önceki seneler hep gördük,böyle hafızalı oyunları kadınlar kazanıyor,daha çok kadınlara yönelik bu bir gerçek .
Valla üzüldüm ,hiç hak etmeyen damla aldı ya onu