Çünkü 2 sayı aldıAma yine de Yunus cok mutluydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü 2 sayı aldıAma yine de Yunus cok mutluydu
Semih daha önce doktorun oynayabilir görüşüne karşın dokunulmazlıkta oynamayıp "ödül oyununda oynayacağım, o daha önemli benim için" gibi söylemlerde bulunmuş ve ertesi gün koştura koştura oynamıştı.
Hatta Atakan bile söylemişti bunu.
O nedenle inanmamaları normal.
Ama doktorun "oynayamaz" kararı olduğu için çok uzatmamaları gerektiğini düşünüyorum. Hoş ben de pek inanmıyorum ya.
Bu gönüllüler iyice saçmaladı galiba aç kalmaktan ,semihe doktor bizzat söyledi oynama kesinlikle diye .Çocuk bi oraya koştu diye hemen" numara yapıyor vs. dediler," ne ayıp ya.
Serkay iyice batırdı kendini ,ibo ,efecan zaten batık bence.
Ulan zorla semihi savundurtuyorsunuz
Akşam ders çalıştığım için izleyememiştim. Yorumları görünce bakayım nedir olay diye bi kaç video izledim. Sanırım inanmamalarının nedeni oyunu kazandıklarında koşmasıydı Semih'in. Ayağında da hiç sekme,acıma gibi bi durum görünmüyordu. Gayet mutlu mesut koşuyordu. Eleştirirken bunu dile getirseydi Serkay daha tutarlı olmuş olacaktı.
Doktorla aralarında geçen diyoloğu gösterdiler mi bilmiyorum ama Semih, doktor oynayamazsın dedikten sonra, oynamak istiyorum ayağı yapmıştır bana göre.Kendisi strateji uzmanı çünkü. Olayları lehine çevirmeyi,kıvırmayı falan iyi biliyor. Hee eğer öyle olmamışsa da hayret ederim en fazla.
Ben olsam hiç kendimi yormazdımBeyonce ödülünü Gönüllüler kazanmış. Konserden görüntüler var. Oyunu kazansalar da elenen gidemeyecekti konsere. Efecan yok,elenmiş. Gitmeden Beyonce konseri hediye etmiş arkadaşlarına.
semih yüzünden uzun zamandır izlemiyorum
zavallı semih ne kadar oynarsa oynasın birinciliği atakan alır kesinlikle
semih diğer yarışmada olduğu gibi burda da yaptığı dengesiz davranışları ile kalır
serkay az bile yapıyor insanı tahrik etmek adına neler yapıyor iğrenç sakallı semih
semihe inat serkay
inşallah diyelimmmKıbrısa gitmeden Serkay semihi elese de içimiz soğusa...
videyo nerde ben daha izleyemedmAyyy evet izledim şimdi videoyu. İçiyormuş. .
Nasıl böyle bir montaj hatası yapmışlar,inanılır gibi değil. İçen içsin de görmemize gerek yoktu. 
Oyle diyolardi ama bilemiyorum. Goz yanilmasi da olabilir ama içiyo sanki
Koyuyorum videoyu
https://twitter.com/___kRaL/status/736658225488105472 burdan bakabilirsiniz
videyo nerde ben daha izleyemedm