Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bu yunus daki şans da tam şans yani .her hafta gidecek diye beklerken adam Kıbrıs'a kadar gidecek yani öyle böyle değil .yati bile gitti yunus hala orda .

Semih daha önce doktorun oynayabilir görüşüne karşın dokunulmazlıkta oynamayıp "ödül oyununda oynayacağım, o daha önemli benim için" gibi söylemlerde bulunmuş ve ertesi gün koştura koştura oynamıştı.
Hatta Atakan bile söylemişti bunu.

O nedenle inanmamaları normal.

Ama doktorun "oynayamaz" kararı olduğu için çok uzatmamaları gerektiğini düşünüyorum. Hoş ben de pek inanmıyorum ya.

Semih daha önce doktorun oynayabilir görüşüne karşın dokunulmazlıkta oynamayıp "ödül oyununda oynayacağım, o daha önemli benim için" gibi söylemlerde bulunmuş ve ertesi gün koştura koştura oynamıştı.
Hatta Atakan bile söylemişti bunu.

O nedenle inanmamaları normal.

Ama doktorun "oynayamaz" kararı olduğu için çok uzatmamaları gerektiğini düşünüyorum. Hoş ben de pek inanmıyorum ya.

Akşam ders çalıştığım için izleyememiştim. Yorumları görünce bakayım nedir olay diye bi kaç video izledim. Sanırım inanmamalarının nedeni oyunu kazandıklarında koşmasıydı Semih'in. Ayağında da hiç sekme,acıma gibi bi durum görünmüyordu. Gayet mutlu mesut koşuyordu. Eleştirirken bunu dile getirseydi Serkay daha tutarlı olmuş olacaktı.

Doktorla aralarında geçen diyoloğu gösterdiler mi bilmiyorum ama Semih, doktor oynayamazsın dedikten sonra, oynamak istiyorum ayağı yapmıştır bana göre.Kendisi strateji uzmanı çünkü. Olayları lehine çevirmeyi,kıvırmayı falan iyi biliyor. Hee eğer öyle olmamışsa da hayret ederim en fazla. :KK53:

Bu gönüllüler iyice saçmaladı galiba aç kalmaktan ,semihe doktor bizzat söyledi oynama kesinlikle diye .Çocuk bi oraya koştu diye hemen" numara yapıyor vs. dediler," ne ayıp ya.
Serkay iyice batırdı kendini ,ibo ,efecan zaten batık bence.
Ulan zorla semihi savundurtuyorsunuz :KK70:
:KK70::KK70:

Akşam ders çalıştığım için izleyememiştim. Yorumları görünce bakayım nedir olay diye bi kaç video izledim. Sanırım inanmamalarının nedeni oyunu kazandıklarında koşmasıydı Semih'in. Ayağında da hiç sekme,acıma gibi bi durum görünmüyordu. Gayet mutlu mesut koşuyordu. Eleştirirken bunu dile getirseydi Serkay daha tutarlı olmuş olacaktı.

Doktorla aralarında geçen diyoloğu gösterdiler mi bilmiyorum ama Semih, doktor oynayamazsın dedikten sonra, oynamak istiyorum ayağı yapmıştır bana göre.Kendisi strateji uzmanı çünkü. Olayları lehine çevirmeyi,kıvırmayı falan iyi biliyor. Hee eğer öyle olmamışsa da hayret ederim en fazla. :KK53:

Valla aynen öyle oldu :)) doktor oynama deyince gözlerinin içi parladı semik oğlanın. Sonra da bu oyunda da ne kadar oynamak istiyorum bir bilsen abi minvalinde konuştu ama hiç samimi değildi tabii her zaman ki gibi :işsiz:

Şu gönüllülerin iticilikleri yüzünden yarışmadan soğudum resmen hele serkay her kelimesi küfür her kelimesi argo Acun sonunda uyardı iyi de oldu Semih az bile söylüyor onlar için gerçekten saygısızlar yani serkay elenir umarım :63:

Ya ben efeyi hiç sevmezdim
Şu atakanın başını vurduğunda ilk koştuya cidden samimiyetini gözünde gördüm
Çok değişti fikirlerim
Şimdi çok üzülüyorum inşallah efe gideceğine bir mucize olurda itici serkay gider

Eminim Efecan ve Serkay,İbrahim'i boğmak istiyordur. Ben istiyorum çünkü. :KK62:
Bu kadar olmaz ya. Bu kadar kötü olup, bireysel dokunulmazlığı almak çok büyük haksızlık. Ama malesef oyunun kuralı bu. :işsiz:

Şu Semih yüzünden televizyonu kıracağım sonunda. Sanırsın onun sayesinde kazandılar dokunulmazlığı. O koymuş ikisini potaya. Bak sen bak. Hele Nagihan da bunu onaylayıp, dur bunu konseyde söylersin demiyor mu?:KK62:O değil sanki sayemizde doydun diyen, tekli repörtajlarda Semih'in başarısızlıklarından dem vuran. Gıcıklık abideleri.

Beyonce ödülünü Gönüllüler kazanmış. Konserden görüntüler var. Oyunu kazansalar da elenen gidemeyecekti konsere. Efecan yok,elenmiş. Gitmeden Beyonce konseri hediye etmiş arkadaşlarına. :cry:

Beyonce ödülünü Gönüllüler kazanmış. Konserden görüntüler var. Oyunu kazansalar da elenen gidemeyecekti konsere. Efecan yok,elenmiş. Gitmeden Beyonce konseri hediye etmiş arkadaşlarına. :cry:
Ben olsam hiç kendimi yormazdım
Belliydi onun gideceği
O ibrahim ve damlaya vermezdim bu hediyeyi :bicak:

semih yüzünden uzun zamandır izlemiyorum:KK62::kusmuk:
zavallı semih ne kadar oynarsa oynasın birinciliği atakan alır kesinlikle :KK8:
semih diğer yarışmada olduğu gibi burda da yaptığı dengesiz davranışları ile kalır
serkay az bile yapıyor insanı tahrik etmek adına neler yapıyor iğrenç sakallı semih
semihe inat serkay:rapci:

semih yüzünden uzun zamandır izlemiyorum:KK62::kusmuk:
zavallı semih ne kadar oynarsa oynasın birinciliği atakan alır kesinlikle :KK8:
semih diğer yarışmada olduğu gibi burda da yaptığı dengesiz davranışları ile kalır
serkay az bile yapıyor insanı tahrik etmek adına neler yapıyor iğrenç sakallı semih
semihe inat serkay:rapci:

Kıbrısa gitmeden Serkay semihi elese de içimiz soğusa...

X