Pofffffs ya kadın ağlaya ağlaya, sömürü ile kaldı ona yanarım. Bu Türk halkının nasıl bir beyin yapısı varsa anlamak zor. Öyle çabuk geçmişi unutuyorlar ki. Ya da o ağlama krizine girdiğinde millet o an gafletle oy attı, sonra ayıldılar la bu sömürü yapıyor, Nagi len bu bizim çirkef Nagi dediler ama iş işten geçmişti.
Alt tarafı Türkiye'de yayınlanan bir yarışmadasın, Türk kadınını kime neye temsil ediyon aplacım? Duyan uluslararası bir platformda başarıdan başarıya koşuyor sanacak. Türk kadını olarak beni Nagihan değil, Yılmaz Morgül bile daha iyi temsil etti.
Nagihan'a değil bir oy atıp 2,5 tl'mi ziyan ederim, üstüne her oya 2,5 tl verseler oy atmam ya. Çocuğuna cidden ama cidden üzülüyorum, eğer yine sömürüyle birinci olursa tek tesellim en azından masum bebe anası olan cazgırdan ayrıldığına değdi dicem...
Bu sene çok farklı diyorlar hep. Bence kimsenin garantisi yok çünkü kimsenin ciddi bir duruşu yok. Geçen senelerde favori isimler sonuna dek favori iken bu sene sürekli değişiyor çünkü gün geçmiyor ki bir favori mıçıp mıvamasın. Ben mesela en başta Semih'i tanımazken, işte ünlülere geçmeden 1-2 hafta önce falan izlemeye başlamıştım, gönüllüler gıcık diye Semih'i tuttum. Hatta epey epey haklı buldum adamı çok konuda, çok tarz söylemleri vardı
Ama ünlülere geçti 1 hafta sonra falan irrite olmaya başladım adama çünkü millete oynamak için fason gündem yaratmaya, ben şöyleyim, ben böyleyim demeye, gönüllülere saçma sapan laf atmaya başladı. Atakan desen ünlüler de atarlı giderli boy iken, pasivize olmaya başladı zamanla, yanar dönerli hareketlere girdi. Serkay sivrildi falan. Damla Nagiyi saymazsak tek kadın olunca belli bir erkek hayranı oluştu. Yani ilginç bir dönem, cidden Atakan favori gibi ama şu tabloda Nagi bile birinci olabilir demeye başladım. Hatta belki Yunus aradan dereden sıyrılıp alır kupayı
Harbi şaşırmam...