Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
2 dokunulmazlığıda kaybeden ünlülerin adasında hüzün hakimdi. Ödül oyununa kendini veremeyen ünlüler yenildi ve yemek ödülünü de kaçırdı.

Ödülden sonra sıra büyük konseye geldi. Konseyde elenen isim İbrahim Yattara oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAYBEDEN ÜNLÜLER

Survivor 2016'da heycan dorukta. Ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Konseye giden ünlülerde ilk elenme adayı oylama sonucu Semih oldu.

Ünlüler takımı elenmemek için kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynadı. Oynanan dokunulmazlık oyununu Yunus Günçe kazandı. Potaya girmekten kurtulan Günçe, konseyde de bir kişinin ismini elenmesi için söylemeye hak kazandı.

Dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe, elenmesi için Yattara'nın ismini verdi. Ve böylelikle 2. elenme adayı belli oldu. Elenme adayı olarak potaya girenler Yattara ve Semih oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU DA GÖNÜLLÜLERİN

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler, ikinci oyuna daha çok hırslandı ancak gönüllüler karşısında tekrar yenilen ünlüler takımı ikinci kez üzüntü yaşayarak elenmek için potaya bir isim daha koyacaklardı. Ünlüler takımından Nagihan otomatikman elenme adayı oldu. Ve potada olanlar isimler Semih, Yattara ve Nagihan oldu. Elenmek için potaya giren Nagihan, gözyaşlarını tutamadı.

ÖDÜL OYUNU 15 GÜN SONRA GÖNÜLLÜLERİN OLDU

Survivor'un şu dönemlerinde ödüller oldukça büyüyor. Bu sefer ki ödül ise, yemek ödülüydü. Gönüllüler 15 gündür açtı ve ödül oyununa sımsıkı sarıldı. Ve yemek ödülünü kazanan gönüllüler oldu.

Oyun sonrası, ünlülerde büyük bir üzüntü vardı. Yapılan seremonide Acun, ünlüler takımından Nagihan'a söz verdi. Nagihan sözlerinde. ' Bugün oyunda degildim, elemeyi düşündüm, hiç uyuyamadım dedi'.

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu. 2016 Survivor da ünlüler takımında yarışmacı oldu.

kaynak: http://www.iha.com.tr/haber-survivorda-kim-elendi-survivor-eleme-sonuclari-563233/

Bu potada gitmesi gereken kişi kesinlikle Semih idi. Hem performans hem karakter olarak. Ama Ütopyadan gelen hayran kitlesi sayesinde gitmeyeceğini hepimiz biliyorduk. Ama Nagihan'ın Semih'ten bile fazla oy alacağını Nagihan'a oy atanlar bile tahmin etmemiştir herhalde. Oyunları kazanıyorsun eyvallah ama kazandıktan sonra yaptığın hareketler,kendini yenilmez sanman, show yapıyoruz resmen demelerin, adaya tatil yapmaya geliyoruz demelerin, takım arkadaşlarına Nagihan'ım askerleri demelerin falan sonrasında birden tepetaklak yere çakılmandı seni 3 gün boyunca ağlatan. Egondu aslında. Dalga geçtiğin, küçümsediğin takıma senin kaybedişlerin sayesinde yanilmenizdi. Kızın falan bahane. Yerle bir olan egona ağladın. İşe de yaradı. Algı ustası Semih'i bile geçtin Smste. Geçen 2 yılın şampiyonu Turabiyi çok iyi izlemişsin belli. Performans süper olsun, gıcıklık,millete sataşma,küçük görme tavan olsun. Eleme potasına girince kendini acındırma taktikleri devreye girsin.Hoooop şampiyonsun.

Dün akşam potadaki isimlerden ilk gitmesi gereken Semihti bencede .
Hem performansı tırt hem sergilediği karakter .

Ama Semih fanları algısı ile öyle imkansız geliyordu elenmesi , eee o gitmeyecek madem performansı çok iyi olsa da duruşu yerin dibinde olan Nagihan gitsin demiştim .

Ama bak sen Nagihana ki ; Türk kadınını temsil ettiğini söyleyen ağlak ana konuşması ile 1.liğe oturmuş .

Olan Yattaraya oldu .

Muhtemelen bu akşam Kıbrısa doğrudan giden isimde Nagihan olacak .

Neyse , akşamın güzel haberi Semihin hiçte ezici bir oy çokluğu olmadığını görmekti .

Tekeeeer tekeeeer gönderemeden gider umarım .

Pofffffs ya kadın ağlaya ağlaya, sömürü ile kaldı ona yanarım. Bu Türk halkının nasıl bir beyin yapısı varsa anlamak zor. Öyle çabuk geçmişi unutuyorlar ki. Ya da o ağlama krizine girdiğinde millet o an gafletle oy attı, sonra ayıldılar la bu sömürü yapıyor, Nagi len bu bizim çirkef Nagi dediler ama iş işten geçmişti.

Alt tarafı Türkiye'de yayınlanan bir yarışmadasın, Türk kadınını kime neye temsil ediyon aplacım? Duyan uluslararası bir platformda başarıdan başarıya koşuyor sanacak. Türk kadını olarak beni Nagihan değil, Yılmaz Morgül bile daha iyi temsil etti.

Nagihan'a değil bir oy atıp 2,5 tl'mi ziyan ederim, üstüne her oya 2,5 tl verseler oy atmam ya. Çocuğuna cidden ama cidden üzülüyorum, eğer yine sömürüyle birinci olursa tek tesellim en azından masum bebe anası olan cazgırdan ayrıldığına değdi dicem...

Nagihan'a kim oy attı la
Birinci olmuş!!
Şaşkınlık yaratacak olay bu bence, Semih'in kitlesi sürpriz değil de, bunun ki neyin kitlesi

Bu sene çok farklı diyorlar hep. Bence kimsenin garantisi yok çünkü kimsenin ciddi bir duruşu yok. Geçen senelerde favori isimler sonuna dek favori iken bu sene sürekli değişiyor çünkü gün geçmiyor ki bir favori mıçıp mıvamasın. Ben mesela en başta Semih'i tanımazken, işte ünlülere geçmeden 1-2 hafta önce falan izlemeye başlamıştım, gönüllüler gıcık diye Semih'i tuttum. Hatta epey epey haklı buldum adamı çok konuda, çok tarz söylemleri vardı Ama ünlülere geçti 1 hafta sonra falan irrite olmaya başladım adama çünkü millete oynamak için fason gündem yaratmaya, ben şöyleyim, ben böyleyim demeye, gönüllülere saçma sapan laf atmaya başladı. Atakan desen ünlüler de atarlı giderli boy iken, pasivize olmaya başladı zamanla, yanar dönerli hareketlere girdi. Serkay sivrildi falan. Damla Nagiyi saymazsak tek kadın olunca belli bir erkek hayranı oluştu. Yani ilginç bir dönem, cidden Atakan favori gibi ama şu tabloda Nagi bile birinci olabilir demeye başladım. Hatta belki Yunus aradan dereden sıyrılıp alır kupayı Harbi şaşırmam...

Son düzenleme:
Millet Nagi'ye hakkı, bileğinin gücüyle kalıyor diyor hayret ediyorum. Kadın adada mankeni, platesçiyi, oyuncuyu, Türkiye güzelini yendi.Yani Gizem Memiç'i yenip ben güçlüyüm demek akıl tutulmasıdır.

Eğer survivor'da en çok oyun kazanan kalmayı hak ediyor olsaydı, halka sms oylaması yaptırılmazdı ve her hafta Nagi birinci olur, survivor'ı direk kazanırdı. Ayrıca yine mantık oy kazanma, dayanıklılık olsaydı oraya Yılmaz Morgül değil, milli atletler, futbolcular vs katılırdı. Yazık değil mi sporcu geçmişi olmayan bu insanlara ki oyun kazanamayacaklarını ve birinci olamayacaklarını bile bile survivor'a gitsinler.

Nagihan resmen herkesin lafını herkese taşıyan biri. Kankaları Morgül ve Tuğba'yı kazıkladı, sattı, döndü Atakan'a mavi boncuk dağıttı sonra onu da sattı. Semih birinci oluyor diye arkasından Atakan'la iş çevirip sonra Semih'in potansiyelinden faydalanırım diye yüzüne güldü, boş teneke Semih'i pohpohladı. Ama arada Atakan'a mavi boncuğa devam. Çocuk gibi bir kadın ya, nasıl milli atlet olup böyle cahil olabilir bir kişi inanılır gibi değil. Sporcu ve kondisyonu var diye zayıf halka kadınları yendi diye birinci olmamalı.

En zayıf halka oyunlar da Yunus ama Yunus zeka mevzusunda akıllı geçinen ve her konuşmasında çocuk gibi kendini rezil eden Nagi'den ve milletin reis reis dediği Semih'den kat kat daha iyi karakterli. Bana göre de karakteri düzgün olan, zeki adamlar birinci olmayı hak ediyor. Oyunları kazanmak sadece aç kalmamak için önemli, bir de takım arkadaşların seni elemesin diye. Olay halka intikal etti mi, ne oyun kazanman önemli, ne de aldığın kolyeler???? Halk olarak orada çok oyun kazanmaları beni bağlamaz, umrummm değil hatta, eğer 2,5 tl verip oy atacaksam karakterli ve benimle aynı düşünen adama oy veririm. Yalan mı???

Son düzenleme:
Anlık değişiyor oylar.O anda kim iyi duygu sömürüsü yaparsa o alıyor oyları.
Birtek Semih in sürekli bir kitlesi var.Finale çıkacağı kesin.Ama ciddi bir de anti semih kitlesi olduğu için finalde karşısında kim oturursa o olacak şampiyon.

Atakan'ın da var ama kitlesi. Yani sosyal medya Atakan ve Semih diyor ama arada birileri çıkıp onları geçebiliyor, o da sanırım anlık oylar. Tuğba Özay birinci oldu, ertesi hafta sonuncu :) Ama ikisinden biri birinci olacaksa Atakan olmalı kesinlikle. Onun da dengesizlikleri oldu ama en azından daha karakterli. Ya bi de bazen diyorum ki, adadalar, açlar, yorgunlar, sevdiklerinden uzaklar, arada dengesizlik yaptıklarında normal karşılamak gerek. Çünkü hepsi 4 ay adada kalıp da eli boş dönmemek adına strateji kurmak istiyor. Sağlıklı düşünmeleri çok zor o koşullarda. Mecburen dedikodu yapmak, laf almak zorundalar birbirlerinden. Atakan, Yunus, Yattara falan bunu yaptı ama dengeli yaptı.

Ama tamamen karakterlerinden taviz verenler, köylü çakalları, vasıfsızlar, çıkarcılar, laf taşıyanlar normal karşılanamaz. Ve o adada bu tanımlara uyan iki kişi var. Gönüllüler bile cidden daha saf, temiz, karakterli bu ikisinden. İbrahim ve Damla zaten kendi halinde de, Efecan ve Serkay kimseyi satmadı en azından, Serkay takımı için potaya bile girdi...

Giderken yunusa affettin degil mi demesi guzel olaydi, elenmeden önce yapsaydi belki de kalmisti cunku o olay cok buyuk eksiydi yati icin. Gerci nagihanin 1.oldugu smse ne kadar inanmak gerekir onu da bilemiyorum.

Yaaaa öyle mi dedi Yunus'a? Dün izlemedim ben. Yattara'ya karşı nötrdüm ama Yunus'a dedikleri için negatife dönmüştüm, ne olursa olsun ağır konuştu ama gider ayak bunu dediyse helal olsun. Hatasını anlaması süper. Adada bunu deseydi strateji olurdu ama giderken demesi samimi olmuş

Ayrıca Nagihan elenemzdi, Damla tek kalsa oyunlar tad vermezdi. Semih elense bazı kitleler yarışmayı izlemyi bırakırdı. Yani sms atan hep halk değil ona eminim. Acun da bence istediği kişilere oy atıyor. Yarışmayı izlettirme potansiyeli olan adamı eletmiyor, pasif olanı gönderiyor. Yan ekran uygulaması bile istediğine oy atmasına yeter. Ne sms'i, ne halk oylaması. Acun yemez...

'' İyi olanın değil ,iyi oynayanın dünyası '' bir kez daha gördük.YATTARA yı elediler ya söyleyecek söz bulamıyorum.Karaktersiz Semih,İki yüzlü Nagihan ve işe yaramayan Yunus dururken adam gibi adamı elediler.Karakteri ve performansı ile favorimdi.Yazık oldu.İlk kez bir yarışmada oy kullandım ve ilk kez bir yarışmada elenen bir isime ağladım...

Burda da düşüş yaşamış Semih'in oyları. en son 64 dü diye hatırlıyorum. 61 e düşmüş. Atakan da 88 den 92 ye çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…