Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ağlamalar işe yaramış.:110:
Çok yüksek oy aldığı halde elenmiş Yattara, Allah aşkına kim bu Nagihan'a oy atanlar. Semih'e atanları az çok biliyoruz Twitter'dan. Ama Nagihan yaa Nagihan. Nasıl çok yüksek oranlarda oy alabilir. Acun'un meşhur lafıyla sonlandırıyorum. "inanılır gibi değil"...:silah:

Nagihan bu zamana kadar ağlayarak kalmadı ,bileğinin hakkı ile olağanüstü performans sergileyerek kaldı.finale kalmayı en çok hakedenlerden biridir.Survivoru, BBG mantığıyla takip etmiyorum.Survivor bana göre bbg gibi sevgi pıtırcıklığı yarışması değil.
Issız ada şartlarında, güç dayanıklılık yarışması.Bu kadının karakteri hiç umurumda değil benim için. Benim mantığıma göre elenmesi gereken Semih'ti.Semihten önce de Yunus'tu zira en zayıf halka yunus .

Yattara çocuğuyla yaptığı konuşmayı dün dile getirseydi. Bugün giden o olmazdı işte. Nagehandan hiç mi bir şeyler öğrenmemiş.

Performansa bakarsak semih karaktere bakarsak Nagihan gitmeliydi su potadan. Yattarayi harcadilar Matmazel.

Baslarda seviyodum, sonra nagihanin yanina yani dark side a geçiş yapınca sinir olmustum en son yunusa soyledikleriyle tamamen bitmisti bende ama yine de su potada gitmemeliydi.

Giderken yunusa affettin degil mi demesi guzel olaydi, elenmeden önce yapsaydi belki de kalmisti cunku o olay cok buyuk eksiydi yati icin. Gerci nagihanin 1.oldugu smse ne kadar inanmak gerekir onu da bilemiyorum.

:KK62:

Bugüne dek oyları sürünen Nagihan , bir gecede Türk halkının yumuşak karnını okşadı ve hooop sms yağmuru .

Mağdur kollamak bi yanada mağdur ayağına yatanı tepene çıkarmak ne ?

Bildiğiniz sinirliyim .

Hep aynı senaryo , ezilmiş gibi çek ,biraz ağla .... bir anda sevilesi ol .

:KK62:

Bugüne dek oyları sürünen Nagihan , bir gecede Türk halkının yumuşak karnını okşadı ve hooop sms yağmuru .

Mağdur kollamak bi yanada mağdur ayağına yatanı tepene çıkarmak ne ?

Bildiğiniz sinirliyim .

Hep aynı senaryo , ezilmiş gibi çek ,biraz ağla .... bir anda sevilesi ol .
kıskanıyorsunuz kızaaaaaaaammmmmm demesin size sonra......

Nagihan smslerde birinci olmuş:KK57: Ben gideceğini düşünmüyordum zaten hatta önceki sayfalarda yazmıştım Acun'un Nagihan'ı elemeyeceğini . Bu gidişle Semih ya da Yunus birinci yapılmazsa iyidir:işsiz:

X