Ben istiyoru yarın dokunulmazlığı ünlüler kaybediyoru, Nagihan potaya giriyoru, üçünden biri gidiyoru
Damla calisan set ekibinden sigara calmis icmis ve yakalanmis o yuzden uyari aldibişe sorcam dün konseyde acun neden damlayı uyardı. ne konuda uyardı ben hiç anlamadıımmm
bişe sorcam dün konseyde acun neden damlayı uyardı. ne konuda uyardı ben hiç anlamadıımmm
hani bunların çekimi önceden yapılıyor ya bende o uyarıyı daha sonra yapar sandımay çok geri kalmışım teşekkürlerrrr
Damla calisan set ekibinden sigara calmis icmis ve yakalanmis o yuzden uyari aldi
Adada kazanilanlar disinda herhangi birseye haklari olmadigini biliyoruz. Bir yarisma duzenlenip sigara da kazanilmadi bildigim kadariyla, ekipteki herhangi birinden istediginde verilecegini de biliyoruz. Demekki izinsiz almis bunun adi da calmaktirçalmak ne demek pardon
oradamıydınız?
böyle bir itirafta bulundumu Damla
Telefon duzeltme yapmis, istediginde verilmeyecegini de biliyoruz demek istemistimAdada kazanilanlar disinda herhangi birseye haklari olmadigini biliyoruz. Bir yarisma duzenlenip sigara da kazanilmadi bildigim kadariyla, ekipteki herhangi birinden istediginde verilecegini de biliyoruz. Demekki izinsiz almis bunun adi da calmaktir
Daha önce kulis yapıldığını yunus zaten kendisi konseyde söylemiştir , yattaraya semih nagihan ben ve yattara konuştuk ezgi söylenecekti ama yattara benisöyledi diye ifşa etmişti, ayrıca atakan ezgiyle konuşurken diyor ki semih bireyselim diyor ama konuşuyo kimin yazılacağını duymayacağımı sanıyor ama nagihan var o gelip söylüyo bana. Atakanın sakatlığı bildiğin baş yaralanması ve 15 20 dikişi var 4 gün müşade altında tutuldu baş ve boyun yaralanmaları bir insanın vücudundaki en önemli yaralanmalardır başka hiç bir uzuv bu kadar önem arzetmez bu yüzden de atakanın oynayamadığı bir dokunulmazlık ve kişisel dokunulmazlıkta adının yazılması saçma olurdu gerçekten çok ciddi bir durum atlattı çünkü.Bana kalırsa da semih gibi bir yarışmacının hala orada kalabiliyor olması çok saçma bence acun bey semihe ayrıcalık tanıyor tanınacak gibi değil de neyse...Sakatlık geçirene ne zaman dokunulmazlık verildi ki Atakana böyle bir iltimas geçliyor bir de kurallar gereği denildi.Anıl tetik ayağını kırdığında ona dokunulmazlık neden verilmemişti.
Atakanın Dışardan bilgi alıp Semihe saydırması da bence Damlanın sigara olayı unutulsun diye Acunun algı operasyonu.Acun smsleri manipüle etmedikçe Semih elenmez.(Adı survivor olan bir programda sms olması bence saçmalık) daha önce de yazmıştım bana göre yarışmanın esas survivoru Nagihandır.Kadının yarışmalardaki başarısı ortada.Atakana bariz bilgi verilmiş günahım kadar sevmesem de bu Semihe ve diğerlerine haksızlık.Hani aylarca dış dünya ile sadece ödüllerde iletişim kurabiliyorlardı bunlar.işine geldiği gibi kural üretilen ve kurgu olduğu iyice göze sokulan survivor iyice mide bulandırır oldu.Gerçi yıllar önce Merve Büyüksaraç anlatmıştı kurguları.
Not:Ankette bile favori iki yarışmacı olarak Nagihan ve Atakan demiş biriyim.Buna rağmen Atakanın böyle kör gözüm kör parmağıma şeklinde kayırılması saçmalık. Pardon kurallar öyleydi.Kuralların kaynağı da acunun arka iki lobu.
Damla olayını kivirdilar gizli alsa yasak olsa gider kuytu bi kosede icer okyanusa karsi pufuurr pufuuurr (semih ozturk moduyla) tutturmez:) bence yasak degil yakalaninca da o sekilde kivirdilar iste.
Eskiden 2 gun olurdu survivor bu kadar bariz hatalar olmazdi. Her gune yayin yetistirmeye calistikca boyle kurgu hatalari cekim hataları oluyo cok fazla bikac kere daha oldu bu sene.
Ümit karan tuvalet yok adaya yapıyoruz demişti yani adada arka taraflara yol alınıyomuş teknik olarak bi tuvalet yok sanırımKatılıyorum size.Benim bildiğim gizli kapaklı sigara içmenin en iyi yeri tuvalettir.Aileden,öğretmenden kaçak bir şekilde içmenin en geleneksel yoludur tuvalette içmek.kaldı ki adada kameralarla dolu bir ortamdan sigara çalıp okyanusa karşı püfürdetmek akıl kârı değil.