Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ümit karan tuvalet yok adaya yapıyoruz demişti yani adada arka taraflara yol alınıyomuş teknik olarak bi tuvalet yok sanırım :KK70:
Teknik olarak tuvalet yok diyelim tuvalet ihtiyacını giderdikleri çalı çırpı dibi var mutlaka.tuvalet ihtiyacını gidermeye giden birilerini kameraya almayacaklarına göre en güvenli olan ihtiyaç molası verir gibi yapıp sote bir yerde çömelip içmek olur:))

Teknik olarak tuvalet yok diyelim tuvalet ihtiyacını giderdikleri çalı çırpı dibi var mutlaka.tuvalet ihtiyacını gidermeye giden birilerini kameraya almayacaklarına göre en güvenli olan ihtiyaç molası verir gibi yapıp sote bir yerde çömelip içmek olur:))
:KK70::KK70:

Adada kazanilanlar disinda herhangi birseye haklari olmadigini biliyoruz. Bir yarisma duzenlenip sigara da kazanilmadi bildigim kadariyla, ekipteki herhangi birinden istediginde verilecegini de biliyoruz. Demekki izinsiz almis bunun adi da calmaktir

Valla bana hiç kuytu köşede gizli saklı içiyor gibi gelmedi ...

Gayet deniz manzarasına karşı tüttürüyordu arkadaş...

Bu olayı böyle lanse edip kapattılar, ya yasak değil yada ekipten istedi onlarda verdi bence.

Bide çalmak fiili çok ağır hitam olarak geldi bana.

Resmen gözünüzle görmediğiniz bi durumda hırsızlıkla suçluyorsunuz.

Insallah bu potadan ayrılan Nagi olur Amin:dua::dua::dua::dua: itici pis o oyun kazandiklarinda hele yere yatip sevinmesi var ya sesi fil sesi gibi .Giderken de kiskaniyorsunuz beni diye çemkiree çemkire gider:halay:

Valla bana hiç kuytu köşede gizli saklı içiyor gibi gelmedi ...

Gayet deniz manzarasına karşı tüttürüyordu arkadaş...

Bu olayı böyle lanse edip kapattılar, ya yasak değil yada ekipten istedi onlarda verdi bence.

Bide çalmak fiili çok ağır hitam olarak geldi bana.

Resmen gözünüzle görmediğiniz bi durumda hırsızlıkla suçluyorsunuz.
Bana da pek gizli kapakli gibi gelmedi ama Acun'un da dedigi gibi efkarlanmis sanirim gerçekten. Aman ne olursa olsun diye de dusunmus olabilir.

Umarım ve dilerim ; göz yaşı görünce dayanamayan insanlar , dün Nagihanın gözyaşlarına aldanıp oy kullanmamıştır .

Cidden ya bu nasıl bir insan yahu nasıl? Öyle bir anlatıyor ki sanki çocuğu için adaya gitmek zorundaydı, başka türlü olmazdı. Kaç iletişim ödülü kaybetti, çocuğunu göremedi, dokunulmazlık sembolünü kaybettiğin de döktüğü yaşı dökmedi, gelmiş şimdi çocuğumu bıraktım, ben fedakar anneyim falan. Yani çocuğumu bıraktım zaten 3 aydır, 1 ay daha kalayım, hadi bir oy atıverin, çocuklu analar için birinci yapın beni.

Kaç insan potaya girdi tek damla gözyaşı dökmedi, bu ağla ağla patladı, nasıl hırs arkadaş? Oyun alt tarafı de çık, çocuk, Türk kadını ne alaka??

Yani sen Kıbrıs'a gidersin en fazla, sonrası yok anam yok. Boşver kasma...

Cidden ya bu nasıl bir insan yahu nasıl? Öyle bir anlatıyor ki sanki çocuğu için adaya gitmek zorundaydı, başka türlü olmazdı. Kaç iletişim ödülü kaybetti, çocuğunu göremedi, dokunulmazlık sembolünü kaybettiğin de döktüğü yaşı dökmedi, gelmiş şimdi çocuğumu bıraktım, ben fedakar anneyim falan. Yani çocuğumu bıraktım zaten 3 aydır, 1 ay daha kalayım, hadi bir oy atıverin, çocuklu analar için birinci yapın beni.

Kaç insan potaya girdi tek damla gözyaşı dökmedi, bu ağla ağla patladı, nasıl hırs arkadaş? Oyun alt tarafı de çık, çocuk, Türk kadını ne alaka??

İşin enteresan kısmı daha hiç adada ağlarken görmedik nagehan ı.Sadece sayı veya oyun kaybettiğinde ,elenme ihtimali olduğunda kendi hırpaladı.Hiç ama hiç inandırıcı değil.
Ya benim 15 yaşındaki oğlum yatılı okumaya gitti.Sürekli telefonda konuşuyorum,1-1,5 ayda bir görüyorum,ama durup durup ağlama krizlerine giriyorum özleyip,sakinleştirici almadan kendime gelemiyorum.İnsan bebeğini 4 ay görmeden nasıl durabilir zorunluluk yoksa.Zorunluluk halinde bile korkunç bir özlem ve ruh hali olur.Kadın 4 ay ağlamadı,elenme korkusuyla bebeği geldi aklına.

İşin enteresan kısmı daha hiç adada ağlarken görmedik nagehan ı.Sadece sayı veya oyun kaybettiğinde ,elenme ihtimali olduğunda kendi hırpaladı.Hiç ama hiç inandırıcı değil.
Ya benim 15 yaşındaki oğlum yatılı okumaya gitti.Sürekli telefonda konuşuyorum,1-1,5 ayda bir görüyorum,ama durup durup ağlama krizlerine giriyorum özleyip,sakinleştirici almadan kendime gelemiyorum.İnsan bebeğini 4 ay görmeden nasıl durabilir zorunluluk yoksa.Zorunluluk halinde bile korkunç bir özlem ve ruh hali olur.Kadın 4 ay ağlamadı,elenme korkusuyla bebeği geldi aklına.
zaten kendisi demişti ailem aklıma gelmiyor diye

Nagihan'a acıyalım mı sizce kızlar?
O kadar kızıyordum gitmesini istiyordum ama ağladıkça bi burukluk geliyor.
Halbuki aynı kadın. Sabah tv8'e baktım da. Gene kıvrak çenesini konuşturuyordu.
Hayırlısı artık be gulum :-)

Twitter da herkes yattara elenmiş yazıyor:KK12:
Nagihanın kendini parçalaması işe yaramış galiba.
Umarım yanılıyorlardır

Evet en fazla Kıbrıs görüp göreceği .
Hadi diyorum o kadar iyi yarıştı , o kadarını da görsün .
Ama cıks , sonra vazgeçiyorum .
Türk kadınını temsil ettim demez mi bir de:rolleyes:
Eşim dönüp bana ; bu kadar zaman Türk sanıyordum lan seni dedi :confused:

Umarım yanılıyorlardır[/QUOTE

Deme parkon , yanıl be parkon :KK43:

Umarım yanılıyorlardır
Trabzonspor başkanı dün twitter'den destek verdi ''Oylar Yattaraya '' diye elenmez diye düşünüyorum . Ben nedense Semih'in eleneceğini düşünüyorum:dua:

Keşke semih elenseeeee ama ütopya yeni bir program olduğu için fanları var malesef neresine fan oldularsa :) atakan şy iboya sayı verince deliriyorum ya çıldırttı beni !!

X