Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bende nerde bu shot , sevinmedi mi yunusun bireysel dokunulmazlığına diyorum
Yarında kaybederlerse sen gör eğlenceyi
Muhteşem 3 lü girsin potaya

İki hafta önce "bu bir Semih Öztürk operasyonudur" derken, "diyet operasyonu" derken, "başarılı operasyonun arkasında tabii ki Semih Öztürk var" derken konseyde Atakan yüzleşince "denk gelmiş, yok öyle bir şey" diyen Semih inkarı

Atakan hastanede kesin ya bilgi almış, yada bir şekilde internete girmiş. Gerçekleri görüp gelmiş. Çok ta iyi olmuş...İbrahim'le alakalı yaptığı açıklama bile sadece bunun kanıtı. " biz birbirimizi eleştirebiliriz , yanlış yorumlar yapılmasın". Bunu adada kimden duyabilir ki?

Bi hasanin turabiyi gomdugu malum konseyden bu kadar keyif almistim bi de bu konseyden

Atakan insallah benim destekledigim yarismacinin kazanamamasi lanetim de kirilir da kazanir su yarismayi. O da %100 dogru degil ama su tiplerin icinde parliyo yemin ederim..

İşin tuhafı Twitter daki Semih taraftarlarının bu konudaki serzenişleri
Atakan dışardan bilgi alıp bilenip gelmiş, bu haksızlıkmış
Hepsi Semih'in arkadan çevirdiği dolapları kabul ediyor, bunu Atakan öğrendi diye söyleniyorÜstüne birde Atakan ın karakterine laf atıyorlar
Semih düzgün adamsa yaptıklarının öğrenilmesi niye rahatsız etti sizi hacı

Nagihan,Semih onun adını yazdığı halde oturup onu dinliyor. Ama bence devamında veryansın edicektir. Şimdi yesinler birbirlerini. Gönüllülerden böyle birşey beklerken kendileri karıştı. Ohh ne de güzel oldu.

Bu arada Nagihan ''Ciddi anlamda'' sözünü ne çok kullanıyor. Kesin finalde Nagihan'a bunla ilgili kolaj yaparlar. 1000 kere falan kullanmıştır heralde. Bir de ellerini sürekli birbirine sürtmesi var. İzlerken '' ciddi anlamda'' gıcık oluyorum.

Ben istiyoru yarın dokunulmazlığı ünlüler kaybediyoru, Nagihan potaya giriyoru, üçünden biri gidiyoru

Sakatlık geçirene ne zaman dokunulmazlık verildi ki Atakana böyle bir iltimas geçliyor bir de kurallar gereği denildi.Anıl tetik ayağını kırdığında ona dokunulmazlık neden verilmemişti.
Atakanın Dışardan bilgi alıp Semihe saydırması da bence Damlanın sigara olayı unutulsun diye Acunun algı operasyonu.Acun smsleri manipüle etmedikçe Semih elenmez.(Adı survivor olan bir programda sms olması bence saçmalık) daha önce de yazmıştım bana göre yarışmanın esas survivoru Nagihandır.Kadının yarışmalardaki başarısı ortada.Atakana bariz bilgi verilmiş günahım kadar sevmesem de bu Semihe ve diğerlerine haksızlık.Hani aylarca dış dünya ile sadece ödüllerde iletişim kurabiliyorlardı bunlar.işine geldiği gibi kural üretilen ve kurgu olduğu iyice göze sokulan survivor iyice mide bulandırır oldu.Gerçi yıllar önce Merve Büyüksaraç anlatmıştı kurguları.
Not:Ankette bile favori iki yarışmacı olarak Nagihan ve Atakan demiş biriyim.Buna rağmen Atakanın böyle kör gözüm kör parmağıma şeklinde kayırılması saçmalık. Pardon kurallar öyleydi.Kuralların kaynağı da acunun arka iki lobu.

Dışardan bilgi alma olayi varsa bence de yanlis ama orada iki gun once semihe coconat mevzusundan uyuz olan, bugunde adinin yazilmasi korkusu olan bi nagihan varken, her hafta baska yere cark eden yunus varken disaridan bilgi almadan da herseyi ogrenebilir. Yarin öbür gun anlariz nagihanin hareketlerinden.

Semih Atakanın da söylediği gibi herhangi bir yeteneğe ,güzel bir özelliğe sahip olmadığı için "tartışma çıkarayım da mağdur olayım" havasında.
Nefret ediyorum böyle insanlardan ,başarınla bir yere gel,insanları manipüle etme,sürekli mağdurum ayağı yapma .
Atakan 1. olmazsa gerçekten aşırı üzülürüm,çocuk kolunu bacağını bırakıyor yarışırken ,dedikodu yapmıyor,kavga çıkarmıyor .
Yarın semihten duyarız gene "Atakan bana şöyle yaptı,ben mağdurum"
Semih adada hiçbir şey yapmaz,ona buna laf atar,ağır ağır konuşur sadece,1 sayı alır öve öve bitiremez ,sayı alamaz gene "ben çok iyiydim" ama der,bir dur da insanlar seni övsün iyiysen de .
Gerçekten sinir oluyorum ya ,nesi seviliyor onu da anlamıyorum,adamın güzel yaptığı bir şey yok,zaten ünlüler adasına gidince de iyice söndü ,kışkırtacak birileri yok çünkü

bu akşamda gönüllüler kazancak demiş bi sayfa. ay kim gider acabaaa ben kendi kendime ünlüler kazanır yine gönüllüler gider diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…