Bende nerde bu shot , sevinmedi mi yunusun bireysel dokunulmazlığına diyorumBireysel dokunulmazlığı Yunus aldı. Artık her hafta fiks yazdıkları Yunus'u yazamayacaklar, Atakan da dokunulmaz. Semih, Yattara ve Nagihan'dan ikisi çıkacak.
Çarşı karıştı
Bravo deli reis, helal olsun bireyselin
Atakan yardırıyor yalnız Semih'eBende nerde bu shot , sevinmedi mi yunusun bireysel dokunulmazlığına diyorum
Yarında kaybederlerse sen gör eğlenceyi
Muhteşem 3 lü girsin potaya
İşin tuhafı Twitter daki Semih taraftarlarının bu konudaki serzenişleriAtakan hastanede kesin ya bilgi almış, yada bir şekilde internete girmiş. Gerçekleri görüp gelmiş. Çok ta iyi olmuş...İbrahim'le alakalı yaptığı açıklama bile sadece bunun kanıtı. " biz birbirimizi eleştirebiliriz , yanlış yorumlar yapılmasın". Bunu adada kimden duyabilir ki?
Ben istiyoru yarın dokunulmazlığı ünlüler kaybediyoru, Nagihan potaya giriyoru, üçünden biri gidiyoru
Yattara da gidebilir problem değil. Nagihan ise keşke gitseBende onu istiyoruu amaa semih gitmicegine gore gonullulerin kaybetmesi daha hayırlı sanki
Ve bu inşallah, öncelikli Semih, olmayacağına göre de Nagihan olur.Ben istiyoru yarın dokunulmazlığı ünlüler kaybediyoru, Nagihan potaya giriyoru, üçünden biri gidiyoru
Sakatlık geçirene ne zaman dokunulmazlık verildi ki Atakana böyle bir iltimas geçliyor bir de kurallar gereği denildi.Anıl tetik ayağını kırdığında ona dokunulmazlık neden verilmemişti.
Atakanın Dışardan bilgi alıp Semihe saydırması da bence Damlanın sigara olayı unutulsun diye Acunun algı operasyonu.Acun smsleri manipüle etmedikçe Semih elenmez.(Adı survivor olan bir programda sms olması bence saçmalık) daha önce de yazmıştım bana göre yarışmanın esas survivoru Nagihandır.Kadının yarışmalardaki başarısı ortada.Atakana bariz bilgi verilmiş günahım kadar sevmesem de bu Semihe ve diğerlerine haksızlık.Hani aylarca dış dünya ile sadece ödüllerde iletişim kurabiliyorlardı bunlar.işine geldiği gibi kural üretilen ve kurgu olduğu iyice göze sokulan survivor iyice mide bulandırır oldu.Gerçi yıllar önce Merve Büyüksaraç anlatmıştı kurguları.
Not:Ankette bile favori iki yarışmacı olarak Nagihan ve Atakan demiş biriyim.Buna rağmen Atakanın böyle kör gözüm kör parmağıma şeklinde kayırılması saçmalık. Pardon kurallar öyleydi.Kuralların kaynağı da acunun arka iki lobu.