Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Onların söyledikleri farklı birşey bir insan kendini ovmesi mi yoksa başkasınin onu ovmesimi daha mantıklı yada gurur verici!

Nagihanin zaten performans haric olumlu hicbir ozelligi yok onu savunmuyorum ki. Dun ates basinda aynisini efecan yapiyodu. Ben 3 sayi 4 sayi getiriyorum sizin yüzünüzden kaybediyoruz diye. Ayni sey bence

Evet Semih Bomba transfersin. Ellerinde patladın. Dibe battın ünlülere geçtikten sonra hala algı peşindesin. Serkay 14-11 Efecan 16-8 İbrahim 15-10 daha fazla sayı almış senden. Sanki hep yenilmişler gibi bi havalar. Onlar hak etmiyor demeler falan. Semih Öztürk var diye dokunulmazlık kaybedilmiyormuş. Bak sen bak. Repörtajı yapanlar kahkaha atmıyorlar mı bu konuşurken. Ben olsam,tutamam kendimi.

onlar zaten damlaya demiyorlar ki çık nagihandan bütün oyunları al onlarda nagihanin erkek gibi kadın olduğunu çok güçlü olduğunun farkında zaten bir sayı en azından bir sayı basketbol maçı odulunde bir sayı alsa yeteckti daha napsinlar ki bir oyun iki oyun hepsinde beş sayı vermek kim olsa kızar ki ben damlayi severim ama hırs yok ayrıca Serkan semihten istitislik olarak da önde

Demi yaaa

Oyunları nagihan yattara atakan kazaniyo havasini semih atiyo :)

O kadar zayif zayif dedigi adamdan 3 sayi fazla almis hepi topu, diger herkesten de geride. Benim kizdigim kendi cok iyi gibi konusmasi zaten. Kendisi de zayif cunku.

O kadar zayif zayif dedigi adamdan 3 sayi fazla almis hepi topu, diger herkesten de geride. Benim kizdigim kendi cok iyi gibi konusmasi zaten. Kendisi de zayif cunku.

Herkesten geride değil. Atakan ile eşit 25-25 Yattara ile arasında da 2 Puan fark var. 21-23 Yani bir tek Yatara dan geri.

Herkesten geride değil. Atakan ile eşit 25-25 Yattara ile arasında da 2 Puan fark var. 21-23 Yani bir tek Yatara dan geri.

Genel istatistikte yunustan sonra en kotu değil mi serkay? Son baktigimda oyleydi semihle 1 2 puan vardi arasinda. Semihin zayiflari secerek istatistik kastigi bi gercek zaten ama yattara atakan ve hatta efecan serkaydan cok cok iyi. Dedigim gibi benim sinir olduğum ben iyiyim takim kotu tripleri, havuz oyunlari disinda oyle parladigi bi oyun da hatirlamiyorum ama sorsan kendisi cok iyi.

Bu arada damla da sigara icerken yakalanmis kameraya gordunuz mu

Aaaa ben görmedim , sigara yasak değilmiydi ?

Damla'nın efkarı büyük.Nagihan üzerinden silindir gibi geçiyor her defasında.Nagihan amerika ödülünden adeta ölü gibi döndüğünde bile 5'te sıfır yapmıştı Damla.böyle içmeye devam ederse daha çok sıfır çeker.Sms olduğu için kazanamayacağını bildiğim halde favorim Nagihan.Nagihandan sonra da Atakan.büyük ihtimalle de Atakan kazanır.

Serkay şuan 5. Sırada. Yunustan sonra en kötü olan Semih şuan da. Tam da dediğiniz gibi Yunustan sayı alma deviri bittiği için Semih jet hızıyla düştü sıralamada. Efecan Atakan ve Yattara önde Serkay dan sıralamada ama teke tek baktığında durum ortada. Atakan hep Serkay'ı seçtiği için oyunlarda daha çok onunla oynamış. Ama arayı açtırmamış. 25-25 ler şuan teke tekte.

Efecan, Atakan ve Yattara ya daha çok yenilmiş. Ama Semih, Yunus ve kendi takım arkadaşlarından aldığı sembol oyunlarıyla daha önde görünüyor.

Son zamanlara bakıldığında tripleri çok yerinde. Aldığı oyunlar hiç bir işe aramıyor. Buna sitem etmesi de son derece normal. İbrahim bireysel dokunulmazlığa gelince almayı çok iyi biliyor. Parkur da da göstereceksin o zaman hünerini. En azından 1 sayı alacaksın. Damla zaten umutsuz vaka.

Bence göz yanılması. Denizin üzerindeki çizgilerden biri. Öyle çıkmış. Sigara içmelerinin yasak olduğunu açıklamıştı Acun sanki geçmiş dönemlerde.Aklımda öyle kalmış. Öyle bişey olsa çekerler mi ve de yayınlarlar mı?
Video yu izlemedim, fotoğrafa göre yorum yaptığımı da belirtiyim. Videoyu izleyince fikrim değişirse yazarım.

Ay ben şok
Gönüllüler oyun kazandı
Birdaha hiç oyun alamazlar sanıyodum
Çok sevindim

Atakan ın dokunulmaz olmasına çok sevindim. Yesinler bakalım birbirlerini. Nafihan bu hafta potaya girme ihtimalinden dolayı bireysel dokunulmazlık için kendini paralıycak. Keyifli bir konsey

Bireysel dokunulmazlığı Yunus aldı. Artık her hafta fiks yazdıkları Yunus'u yazamayacaklar, Atakan da dokunulmaz. Semih, Yattara ve Nagihan'dan ikisi çıkacak.
Çarşı karıştı

Bravo deli reis, helal olsun bireyselin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…