Onların söyledikleri farklı birşey bir insan kendini ovmesi mi yoksa başkasınin onu ovmesimi daha mantıklı yada gurur verici!
onlar zaten damlaya demiyorlar ki çık nagihandan bütün oyunları al onlarda nagihanin erkek gibi kadın olduğunu çok güçlü olduğunun farkında zaten bir sayı en azından bir sayı basketbol maçı odulunde bir sayı alsa yeteckti daha napsinlar ki bir oyun iki oyun hepsinde beş sayı vermek kim olsa kızar ki ben damlayi severim ama hırs yok ayrıca Serkan semihten istitislik olarak da öndeTabiki de ama kendileri cok iyiymis gibi gunah kecisi olarak secmeleri sacma.
Soyle bakiyorum ben , nagihani hic sevmem ama ordaki erkeklerin cogunu yenebilecek bi kadin. Damla parkurda cok geride kalmiyo ama atista kaybediyo surekli biraz psikolojisi de bitti kazanamam bu kadina kafasinda. Diger kizlara zaten kaybetmiyodu damla . Ama serkaya bakıyorum. Orda spor gecmisi olmayan ve surekli ezdigin semihe karsi bile ustunluk kuramamissin, yunusa bile yeniliyosun arada. Atakani yattarayi saymıyorum bile ama sorsan kendi cok iyi takim kotu. Surekli herkesi kucuk görüyo o yuzden sinir oluyorum serkaya.
Demi yaaaEvet Semih Bomba transfersin. Ellerinde patladın. Dibe battın ünlülere geçtikten sonra hala algı peşindesin. Serkay 14-11 Efecan 16-8 İbrahim 15-10 daha fazla sayı almış senden. Sanki hep yenilmişler gibi bi havalar. Onlar hak etmiyor demeler falan. Semih Öztürk var diye dokunulmazlık kaybedilmiyormuş. Bak sen bak. Repörtajı yapanlar kahkaha atmıyorlar mı bu konuşurken. Ben olsam,tutamam kendimi.
Evet Semih Bomba transfersin. Ellerinde patladın. Dibe battın ünlülere geçtikten sonra hala algı peşindesin. Serkay 14-11 Efecan 16-8 İbrahim 15-10 daha fazla sayı almış senden. Sanki hep yenilmişler gibi bi havalar. Onlar hak etmiyor demeler falan. Semih Öztürk var diye dokunulmazlık kaybedilmiyormuş. Bak sen bak. Repörtajı yapanlar kahkaha atmıyorlar mı bu konuşurken. Ben olsam,tutamam kendimi.
onlar zaten damlaya demiyorlar ki çık nagihandan bütün oyunları al onlarda nagihanin erkek gibi kadın olduğunu çok güçlü olduğunun farkında zaten bir sayı en azından bir sayı basketbol maçı odulunde bir sayı alsa yeteckti daha napsinlar ki bir oyun iki oyun hepsinde beş sayı vermek kim olsa kızar ki ben damlayi severim ama hırs yok ayrıca Serkan semihten istitislik olarak da önde
O kadar zayif zayif dedigi adamdan 3 sayi fazla almis hepi topu, diger herkesten de geride. Benim kizdigim kendi cok iyi gibi konusmasi zaten. Kendisi de zayif cunku.
Herkesten geride değil. Atakan ile eşit 25-25 Yattara ile arasında da 2 Puan fark var. 21-23 Yani bir tek Yatara dan geri.
Kesinlikle öyle , doktorlar oynamaz falan derlerse artık izlemem sanırım .Atakan yokken cok sıkıcı degil mi ya
Aaaa ben görmedim , sigara yasak değilmiydi ?Genel istatistikte yunustan sonra en kotu değil mi serkay? Son baktigimda oyleydi semihle 1 2 puan vardi arasinda. Semihin zayiflari secerek istatistik kastigi bi gercek zaten ama yattara atakan ve hatta efecan serkaydan cok cok iyi. Dedigim gibi benim sinir olduğum ben iyiyim takim kotu tripleri, havuz oyunlari disinda oyle parladigi bi oyun da hatirlamiyorum ama sorsan kendisi cok iyi.
Bu arada damla da sigara icerken yakalanmis kameraya gordunuz mu
Oyle diyolardi ama bilemiyorum. Goz yanilmasi da olabilir ama içiyo sankiAaaa ben görmedim , sigara yasak değilmiydi ?
Evet sigara içiyor , bana da öyle geldi . Şaşırdım , yasak sanıyordumOyle diyolardi ama bilemiyorum. Goz yanilmasi da olabilir ama içiyo sanki
Koyuyorum videoyu
https://twitter.com/___kRaL/status/736658225488105472 burdan bakabilirsiniz
Genel istatistikte yunustan sonra en kotu değil mi serkay? Son baktigimda oyleydi semihle 1 2 puan vardi arasinda. Semihin zayiflari secerek istatistik kastigi bi gercek zaten ama yattara atakan ve hatta efecan serkaydan cok cok iyi. Dedigim gibi benim sinir olduğum ben iyiyim takim kotu tripleri, havuz oyunlari disinda oyle parladigi bi oyun da hatirlamiyorum ama sorsan kendisi cok iyi.
Bu arada damla da sigara icerken yakalanmis kameraya gordunuz mu
Bence göz yanılması. Denizin üzerindeki çizgilerden biri. Öyle çıkmış. Sigara içmelerinin yasak olduğunu açıklamıştı Acun sanki geçmiş dönemlerde.Aklımda öyle kalmış. Öyle bişey olsa çekerler mi ve de yayınlarlar mı?
Ayyy evet izledim şimdi videoyu. İçiyormuş.