Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ay iki saat damlanin zirlamasini izletirdiler şaka gibi. Atakan düşüş hastane olayları dakikalarla sınırliyken damla ve aglamalarii sabaha kadar yayinlayacaklardi . Atakan yerine gideydi keşke ya damla nasılsa onlar hiç yakismiyorlar ödüle.

Atakan’ın sağlık durumu nasıl? Doktorlardan Avatar Atakan kararı…
Survivor 2016'da oynanan NBA ödül oyununda baygınlık geçiren Avatar Atakan herkesi üzmüştü. Atakan'ın son durumunu ile ilgili açıklama ise Survivor doktoru Metin Kuş’tan geldi. Peki Avatar Atakan’ın durumu nasıl?

Survivor 2016 NBA ödül oyununda büyük bir kaza atlatan Avatar Atakan, oyunun ardından hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından MR’ı çekilen Atakan’ın doktoru Metin Kuş, Atakan’ın seyahat etmesinin doğru olmayacağını kendisine bildirdi. Doktor Kuş, konuyu Türkiye’deki arkadaşlarıyla da paylaştığını ve alınan ortak bir fikirle Atakan’ın NBA ödülünde takımını yalnız bırakması gerektiğini söyledi.

Yaşanan bu talihsizliklerin ardından durumu olgunlukla karşılayan başarılı yarışmacı, “Ben buraya gezip tozmaya değil, finale gitmeye geldim. Sağlığım için böylesi daha iyiyse hayırlısı oldun” ifadelerini kullandı.

94599_atakan.jpg

ATAKAN İÇİN HERKES SEFERBER OLDU
NBA ödülü için havuzda kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler yarışma sırasında talihsiz bir an yaşadı. Yarışmacıların ipin ucunda sallanan engellerin kendilerini devirmelerine izin vermeden parkuru tamamlamaları gerekiyordu. Fakat Avatar Atakan yarışırken engelden kaçamıyor ve kafasına aldığı darbe ile birlikte havuza düştü. Havuzdan çıkamayan Atakan için herkes seferber oldu.

Survivor 2016'da kim elendi!

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyinde elenen isim belli oldu.
Survivor 2016'da bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler takımından 2'şer yarışmacı elenme potasına girmişti. İlk olarak Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve Atakan ile Yunus Günce aday olarak çıkmıştı. Ardından Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti ve Damla ile Gizem Memiç aday olarak çıktı. Sms oylaması sonucunda en az oyu alan Gizem Memiç adaya veda eden isim oldu.

35322_1660627.jpg

Acun Ilıcalı elemenin gerçekleşeceği konseyde, eleme öncesi yarışmacılara sürpriz bir haber verdi. Konseyin ardından yapılacak ödül oyununu kazanan takım, NBABatı PlayOff maçını canlı olarak izleyebilecek.

KADINLARDA FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?
Kıbrıs için erken bilet niteliğinde olan Final Sembol oyununu kadınlarda finalde Nagihan'ı 2 – 1'lik skorla yenen Damla oldu.

ERKEKLERDE FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?
Kıbrıs finaline erken gidiş niteliği taşıyan final sembolü oyununu finalde Serkay'ı 2 – 1'lik skorla yenen İbrahim oldu. Böylelikle yemek ödülü de Gönüllüler'e gitmiş oldu.

İLK FİNALİST HAFTAYA BELLİ OLUYOR
Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, final sembolü oyunun final ve yarı finalinin haftaya oynanacağını ve ilk finalistin belli olacağını belirtti.

ACUN AÇIKLADI, YARIŞMACILAR ŞAŞKINA DÖNDÜ
Acun Ilıcalı daha önce söylediği üç büyük ödülün ilkini açıkladı. Acun Ilıcalı, kazanan takımın jete binip 6 saatlik bir yolculuğun ardından NBA Batı Finali'ni izleme şansını elde edeceğini söyledi. Ödülü duyan yarışmacılar hayli heyecanlandı…

kaynak: http://www.iha.com.tr/haber-atakanin-saglik-durumu-nasil-doktorlardan-avatar-atakan-karari-561802/

Ya bu serkay ile efe daha ne yapsın ki boşa sayı alıp yoruluyorlar yazık ya damla ya pes pes insan 1 sayı bile mi alamaz mı!!

Ya bu serkay ile efe daha ne yapsın ki boşa sayı alıp yoruluyorlar yazık ya damla ya pes pes insan 1 sayı bile mi alamaz mı!!

Nagihandan serkay da sayi alamaz , efecan alabilir atisi iyi. Kusura bakmasinlar da onlarda yattarayi yenemiyolar yunusla semihi damla da yener.

Kendilerine baksinlar biraz hep insanlari asagilama hep yukardan bakma. Kendileri de bisey olsalar icim yanmicak.

Serkay istatistiklerde sonuncu sırada nerdeyse ama her sayıyı alıyomuş gibi konuşuyo hangisi doğru bilemedim ki

Atakan yokken cok sıkıcı degil mi ya
Aynen ya gerçekten hepsi patates gibi yarışıyorlar görsellik yok bi kere :)
Atakan yokken şu gönüllüler de bi ödüle gitseydi ben bile burdan üzüldüm o kadar survivora git hiç bi ödüle gideme adada yaşa yengeç gibi kötü valla..

Aynen ya gerçekten hepsi patates gibi yarışıyorlar görsellik yok bi kere :)
Atakan yokken şu gönüllüler de bi ödüle gitseydi ben bile burdan üzüldüm o kadar survivora git hiç bi ödüle gideme adada yaşa yengeç gibi kötü valla..

Hakediyolar valla hic uzulmuyorum
Kac senedir Survivor izlerim hep de gonulluleri tutarim. Bu itici tipler yuzunden ünlüleri tutuyorum bu sene. Bi tek damlaya bi tik sempatim var onun da sanssizligi nagihan gibi bi uzayli var karsisinda. Oyunlar karma olsa daha cok sansi olur kizin.

2 gündür damlayla ibrahim sayi alamiyo biz aliyoruz diye her kose basinda konusan efecan simdi de nagihan arkadaslarim sayemde yemek yiyolar dedi diye elestiriyo. Al iste sonra niye uyuz oluyosun bunlara diyolar :KK70:

Nagihandan serkay da sayi alamaz , efecan alabilir atisi iyi. Kusura bakmasinlar da onlarda yattarayi yenemiyolar yunusla semihi damla da yener.

Kendilerine baksinlar biraz hep insanlari asagilama hep yukardan bakma. Kendileri de bisey olsalar icim yanmicak.
Yeri geliyor yattarayida yeniyorlar Atakani da beş kere yattara ile çıksalar illaki bir sayı alırlar bir oyunda olmadı digerindede mi olmaz yani insanda biraz hırs olması lazım

2 gündür damlayla ibrahim sayi alamiyo biz aliyoruz diye her kose basinda konusan efecan simdi de nagihan arkadaslarim sayemde yemek yiyolar dedi diye elestiriyo. Al iste sonra niye uyuz oluyosun bunlara diyolar :KK70:
Onların söyledikleri farklı birşey bir insan kendini ovmesi mi yoksa başkasınin onu ovmesimi daha mantıklı yada gurur verici!

Yeri geliyor yattarayida yeniyorlar Atakani da beş kere yattara ile çıksalar illaki bir sayı alırlar bir oyunda olmadı digerindede mi olmaz yani insanda biraz hırs olması lazım

Tabiki de ama kendileri cok iyiymis gibi gunah kecisi olarak secmeleri sacma.

Soyle bakiyorum ben , nagihani hic sevmem ama ordaki erkeklerin cogunu yenebilecek bi kadin. Damla parkurda cok geride kalmiyo ama atista kaybediyo surekli biraz psikolojisi de bitti kazanamam bu kadina kafasinda. Diger kizlara zaten kaybetmiyodu damla . Ama serkaya bakıyorum. Orda spor gecmisi olmayan ve surekli ezdigin semihe karsi bile ustunluk kuramamissin, yunusa bile yeniliyosun arada. Atakani yattarayi saymıyorum bile ama sorsan kendi cok iyi takim kotu. Surekli herkesi kucuk görüyo o yuzden sinir oluyorum serkaya.

X