Semih gereksiz yere burnunu soktu.Sadece az önceki semih-serkay tartışmasına baktım.
Semihi hiç sevmememe rağmen çocuk serkaya hiçbir şey yapmadı .Serkay hazımsızlık yaptı,semihten en ufak tahrik edici bir şey de gelmedi
Doğrudur ,tam izlemedimSemih gereksiz yere burnunu soktu.
Serkay Semih'e hiçbir şey demedi. Yine atışta oyun kaybetti, yerine döndüğüne "atışıma ....." dedi. Kendine, kendi atışına dedi. Semih kendisine hiçbir şey denmediği halde lafa girdi.
yattarayı tek geçiyoru ama nasıl yapıyoru sen bunu ben bilmiyoruYattara tek geçiyorum gerisi yalan ....
"zengin bir adam bir tv kanalı satın alır ve insanları ödül için boka, sidiğe batırıp, aç bırakıp, kavga ettirmek suretiyle birbirleriyle yarıştırdığı bir tv programı çeker. bu programı izleyen insanlar çok beğenirler. çünkü insanlar başka köleleri izlerken kendi prangalarını unuturlar!
bu program sayesinde daha da zengin olan tv sahibi bu tür, insan onurunu aşağılayan, insanların ödül için köle gibi kullanıldığı başka yarışma programları da düzenlemeye devam eder ve insanlar da severek izlemeye...
çünkü insanlar sadisttir!
her birimiz gizli sadistizdir aslında! başkalarının acılarını izlemekten içten içe haz duyar, kim ne şekilde çileler çekiyor diye meraktan çatlarız. bu acıları ve sıkıntıları onlara doğrudan yaşatan biz değilsek sorun yoktur bizce! içimiz rahattır o zaman...
çünkü biz ellerimiz kanlansın istemeyen fakat başka insanların bizim için ellerinin kanlanmasını isteyip bunu da iştahla izlemekten haz duyan aşağılık insanlarız. "
diye kaleme alınmış bir yazı. Bunu yazana sorsan ne izliyorsun diye benle aynı cevabı verir ;
24 saat national geographic wild izliyorum
geçenlerde galiba kismetse olura yada fenomene katilan bir yarismaci ben normalde yabanci kanal izliyorum diyordu"zengin bir adam bir tv kanalı satın alır ve insanları ödül için boka, sidiğe batırıp, aç bırakıp, kavga ettirmek suretiyle birbirleriyle yarıştırdığı bir tv programı çeker. bu programı izleyen insanlar çok beğenirler. çünkü insanlar başka köleleri izlerken kendi prangalarını unuturlar!
bu program sayesinde daha da zengin olan tv sahibi bu tür, insan onurunu aşağılayan, insanların ödül için köle gibi kullanıldığı başka yarışma programları da düzenlemeye devam eder ve insanlar da severek izlemeye...
çünkü insanlar sadisttir!
her birimiz gizli sadistizdir aslında! başkalarının acılarını izlemekten içten içe haz duyar, kim ne şekilde çileler çekiyor diye meraktan çatlarız. bu acıları ve sıkıntıları onlara doğrudan yaşatan biz değilsek sorun yoktur bizce! içimiz rahattır o zaman...
çünkü biz ellerimiz kanlansın istemeyen fakat başka insanların bizim için ellerinin kanlanmasını isteyip bunu da iştahla izlemekten haz duyan aşağılık insanlarız. "
diye kaleme alınmış bir yazı. Bunu yazana sorsan ne izliyorsun diye benle aynı cevabı verir ;
24 saat national geographic wild izliyorum
boyunun ölçüsünü almak için mi tanıpşacan nagehanla ,zira beni kıskaniousuuuuuuuuun diyeceği kimse kalmadı en son tr ile görüşürken arkadaşlar beni kıskanıyo mu diye sordu ya la1.Damla
2.Atakan
3.Yunus
4.Memiç
Hmmm , entresan bi tablo
Geçtiğimiz oylamada Serkay Semihi geçti , şimdi Damla Atakanı .
Gönüllü arkadaşlar sandığımdan fazla mı destek alıyor ne
Olsun ne yapalım ... Teker tekerci arkadaş finalde yine arkasına baka baka gitsin de .
Nagihanla tanışmak istiyorum bu arada , sesimi duyan iletişime geçsin
boyunun ölçüsünü almak için mi tanıpşacan nagehanla ,zira beni kıskaniousuuuuuuuuun diyeceği kimse kalmadı en son tr ile görüşürken arkadaşlar beni kıskanıyo mu diye sordu ya la
Atakan çok oy kaybetmiş görünüyor,ki normal.Bende ilk başlarda Atakanı tutuyordum,ama son 2-3 haftadır sinir olmaya başladım.Resmen Semihten korkar gibi bir tablo çiziyor.Semihin her lafını yutup daha kardeşim diyor.Gönüllüler Atakandan daha delikanlı çıktı.Benim gibi Semih karakterinden hoşlanmayan insanlar Serkay,Damla gibi ona hakkını yedirmeyenleri destekliyor.Umarım Atakan da kedi gibi oturmayı bırakır.Yoksa asla şampiyon olamaz.