Yok boyunun ölçüsünü vermek için
1.76 boyum diyor ya hobbit nagi
Nagihanı çiğ çiğ yerim , tanışma hevesim ondan
Serkay atıştan sonra yerine dönerken "atışıma sokayım/s.çayım" dedi.Serkay haksizdi hic kimse kendine şeref siz demez herhalde o sepete tekme atarken serefzi dedi aynende semihe soyledi kendine S oylemiste geçsin bunları kimse nekadar kizarsa kizsin kendine şeref siz dermi biplediler orayı duyan duydu bende dahil cok tebiyesiz serkay kendini ne görüyorsa artik
Valla bibi ben de bir şeyi yapamayıp çok sinirlendiğimde küfür ederim, kendime veya yapamadığım işe.Arkadaş normalde küfür eden bi insandan herkes rahatsız olur burda bayılıyorlar semihle aynı burçuz ondan heralde küfürden bende nefret ederim ve orda olsam sürekli serkayı uyarırdım.
Ben senin pis ağzını dinlemek zorundamıyım bide yanında kadınlar var arkadaş az edep, sürekli biip biipp memüçle damlanın hoşuna gidiyor demek ki
Şu forumda hiçbir mesajınıza bundan daha fazla katılamamBen geçenlerde şunu dedim parkon , finale Semih kalırsa karşısına ceket koysalar ceket yazıp 1890 a yollarım
Bende yollarım,ayakkabı,ceket farketmezBen geçenlerde şunu dedim parkon , finale Semih kalırsa karşısına ceket koysalar ceket yazıp 1890 a yollarım
Atakan büyük hatalar yaptı , strateji olduğunu sanmıyorum çünkü survivorda bu strateji tutmaz . Bugün gider ysptığına yarın kardeşim diyor . Halk istikrar sever
İnşallah Nagihan ve Semih kazanmaz.İkisi de çok sinir.Nagihan nasıl bir sporcu anlamadım.Sporcu dediğin centilmen,iyi insan olur.Kadın bildiğin kötü,çirkef bir kişilik.Takmış kıskanılmaya.Telefonda bile arkadaşlarım beni kıskanıyor mu diye soruyor.Senden uzakta oldukları için mutludurlar bence.
"zengin bir adam bir tv kanalı satın alır ve insanları ödül için boka, sidiğe batırıp, aç bırakıp, kavga ettirmek suretiyle birbirleriyle yarıştırdığı bir tv programı çeker. bu programı izleyen insanlar çok beğenirler. çünkü insanlar başka köleleri izlerken kendi prangalarını unuturlar!
bu program sayesinde daha da zengin olan tv sahibi bu tür, insan onurunu aşağılayan, insanların ödül için köle gibi kullanıldığı başka yarışma programları da düzenlemeye devam eder ve insanlar da severek izlemeye...
çünkü insanlar sadisttir!
her birimiz gizli sadistizdir aslında! başkalarının acılarını izlemekten içten içe haz duyar, kim ne şekilde çileler çekiyor diye meraktan çatlarız. bu acıları ve sıkıntıları onlara doğrudan yaşatan biz değilsek sorun yoktur bizce! içimiz rahattır o zaman...
çünkü biz ellerimiz kanlansın istemeyen fakat başka insanların bizim için ellerinin kanlanmasını isteyip bunu da iştahla izlemekten haz duyan aşağılık insanlarız. "
diye kaleme alınmış bir yazı. Bunu yazana sorsan ne izliyorsun diye benle aynı cevabı verir ;
24 saat national geographic wild izliyorum
Hahah instagram'a Amerikalının biri selfie koymuş NBA maçından, arkasında bizim SurvivorcılarBirisi de ekşide bunun linkini vermiş, çocuğa Türkçe yorum yağıyor
Yine not: Kazananı öğrenmek istemeyenler tıklamasın :)
https://www.instagram.com/p/BFz52g8NM9O/
Hahah instagram'a Amerikalının biri selfie koymuş NBA maçından, arkasında bizim SurvivorcılarBirisi de ekşide bunun linkini vermiş, çocuğa Türkçe yorum yağıyor
Yine not: Kazananı öğrenmek istemeyenler tıklamasın :)
https://www.instagram.com/p/BFz52g8NM9O/
Valla her türlü küfürden rahatsız oluyorum ve ben etmiyorum etrafımda edenlerede tepki veriyorum bende böyle bir insanım salon hanım efendisiValla bibi ben de bir şeyi yapamayıp çok sinirlendiğimde küfür ederim, kendime veya yapamadığım işe.
Eğer küfürden rahatsızsa direkt Serkay'a müdahale etmez, nasıl ki rahatsız olduğu diğer konularda Acun'a şikayet ediyorsa diğer yarışmacılar, o da aynı şekilde seremonide söyler.
7/24 ada gibi bir ortamda yaşayan bir kıza "şehvetli" yakıştırması yapan adamın rahatsız olacağını da sanmıyorum ayrıca.
Ödül en sevilen yemeklerdi damlaya sarma gelmiş herkesden et istediBu Damla'nın sarma ve et muhabbeti nedir? Bilen var mı? Dün izlemedim :/
Kim Damla'ya et vermemiş??
Ayrıca atakan dururken o oylamada damlanın birinci olmasına ne diyorsunuz inanılır gibi değil
Et istedi ama diğerleri vermedi mi? Bir de sanırım o yemekleri aileler yollamış.
Damla'nın birinciliği bence de inanılır gibi değil ama şu an Atakan, Semih falan gözden düşme eğiliminde. Zaten Survivor artık Semih ve anti-Semihçiler şeklinde bir yarışma oldu.
Atakan Semih'in ekürisi gibi, yüzüne konuşamıyor bile. Adam ismini verdi, arkasından sitem ediyor, suratına laf bile edemedi. Oysa biraz sesini yükseltse direk antiSemih oylarını toplayacak.
İşte Damla da o anti-Semih oylarının kaymağını aldı.
Bir de ben Acun istediğini birinci yapar kısmına katılıyorum. Yani oylarla oynamaz ama istediği birinci olsun diye oy attırır, oy atmaya engel de yok. Para zaten kendine gelecek, çalışanlarına oy attırsın dursun yani.