Evet bende öyle hatırlıyorum. Dedim yanlış mı hatırlıyorum :))Kerimoğlu, Memiç'le Efecan'ın bireysel olarak kazandığı ödüle gidip yemeği yedi, değil mi?
E hani bu kız onların kazandığı hiçbir şeyi yemeyecekti? Ben mi kaçırdım arada bir şeyler? :)
Semihe bak hemen ortalığı karıştırma derdinde.Şu oyunda oynamayayım ,bu oyunda oynamak zorunda mıyım vs.
Ben ne dedim bu adam ünlülere de gelse gönüllülere de gelse ortalığı karıştırmak istiyor.
Atakanın tek eksi tarafı ezgiyi fazla korumak istemesi.
Onun dışında Atakan adamdır
Konu kilit
Bence korumak iyi destek.olmak ama onun hatalarini gormeyip baskalarini fazlasiyla elestirmesi bence adil degilBenim aksine hosuma gidiyo ezgiyi korumasi . Survivor anlaminda hicbir cikari yok ezgiden ona ragmen bu kadar desteklemesi korumasi samimi geliyo. Evet adam sampiyon olmaya gelmis ama insancil duygularini da bi kenara atmamis bazi cok kiskandigimiz insanlar gibi :)
Bence korumak iyi destek.olmak ama onun hatalarini gormeyip baskalarini fazlasiyla elestirmesi bence adil degil
Neden düşüp bayilsin ki gizemin oylarinin çogu Semihin.yani Semih yine birinciDün akşam ki oylama sıralaması
1. Serkay
2. Semih
3. Gizem
4. Tuğba
Semih bu sıralamayı duysa düşüp bayılır heralde.
Semih'in ünlüler takımına geçmesiyle, survivor izleme hayatımda ilk defa gönüllüleri destekliyorum.
aynen oylar 2 ye bölündü.Neden düşüp bayilsin ki gizemin oylarinin çogu Semihin.yani Semih yine birinci
yalnız kerimoğlu kalsın diye oylar ikiye bölündü hatırlatayım dedimDün akşam ki oylama sıralaması
1. Serkay
2. Semih
3. Gizem
4. Tuğba
Semih bu sıralamayı duysa düşüp bayılır heralde.
Semih'in ünlüler takımına geçmesiyle, survivor izleme hayatımda ilk defa gönüllüleri destekliyorum.
yalnız kerimoğlu kalsın diye oylar ikiye bölündü hatırlatayım dedimyani muhtemel gene birinci semih idi
serkayı birinci olması benide sevindirdi
semih onları ezik görüyor ama hepsi ondan daha iyiler
ünlülerde ise tek insan gibi insan yattara
hak eden kazansın
ne atakan ne semih birinci olsun
nagihan da çok iyi ama yaptıkları çok itici bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?