Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nagehana o kadar da delikanlılık yapmıştı abla olmadı şimdiTuğba özay gitti![]()
nagehana o kadar da delikanlılık yapmıştı abla olmadı şimdi![]()
nagehan gitmez abla hepimiz nagehanız hepimiz onu çatır çutur kıskanıyoruzDün kapıştılar bide,keşke nagihan gitseydi![]()
nagehan gitmez abla hepimiz nagehanız hepimiz onu çatır çutur kıskanıyoruz![]()
diyo ya abla koozoooom bönüüüüü kıskooonöyosööööööööön diye yayvan yagyvan bu kadar ballanarak kıskanıyorsun deyince insanın kıskanası geliyorAmannn neyseeee neyini kıskanıyorsunuzz ayolll![]()
diyo ya abla koozoooom bönüüüüü kıskooonöyosööööööööön diye yayvan yagyvan bu kadar ballanarak kıskanıyorsun deyince insanın kıskanası geliyor![]()
ay abla dün izleyecektin ödülden dönerken tubiyle bir kavga ettiler arbada yunusun üstüne abanıp kafasını deve kuşu gibi çevirip aynen yazdığım gibi beni kıskanıyosun dedi hemde tuğba özaya dedi yarışmaya katılmasa adını bilmeyecezHahaahahaaa çok sürekli seyretmediğimiçin kaçırıyorummm kıskanmaaaa şeysiniiiii![]()
ay abla dün izleyecektin ödülden dönerken tubiyle bir kavga ettiler arbada yunusun üstüne abanıp kafasını d eve kuşu gibi çevirip aynen yazdığım gibi beni kıskanıyosun dedi hemde tuğüba özaya dedi yarışmaya katılmasa adını bilmeyecez![]()
artık alıştılar yılmaz morgül bile kıskanıyordu nagehanı abla o derece bir özgüven everest özgüven ütopya ,ütopyalar güzeldir ablaDün onu gördüm de neden bir anda kavgaya tutuştularrr onu kaçırdımmm.beniii kıskanıyorsun lafınıı duydummm ,ahaaa dedim tuğba şimdi yolar bunu![]()
artık alıştılar yılmaz morgül bile kıskanıyordu nagehanı abla o derece bir özgüven everest özgüven ütopya ,ütopyalar güzeldir abla![]()
nagehan seni kıskansın hanım ablaDur bende kıskanıayımmm da olsun bariii![]()
nagehan seni kıskansın hanım abla![]()
son zamanlarda terbiye namına pek bir şey kalmadı kendisinde amaGizem memiç diyorum terbıyesınden ve ıyı nıyetınden dolayı