Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Hahaahahaaa çok sürekli seyretmediğimiçin kaçırıyorummm kıskanmaaaa şeysiniiiii :KK70:
ay abla dün izleyecektin ödülden dönerken tubiyle bir kavga ettiler arbada yunusun üstüne abanıp kafasını deve kuşu gibi çevirip aynen yazdığım gibi beni kıskanıyosun dedi hemde tuğba özaya dedi yarışmaya katılmasa adını bilmeyecez :KK70:

ay abla dün izleyecektin ödülden dönerken tubiyle bir kavga ettiler arbada yunusun üstüne abanıp kafasını d eve kuşu gibi çevirip aynen yazdığım gibi beni kıskanıyosun dedi hemde tuğüba özaya dedi yarışmaya katılmasa adını bilmeyecez :KK70:

Dün onu gördüm de neden bir anda kavgaya tutuştularrr onu kaçırdımmm.beniii kıskanıyorsun lafınıı duydummm ,ahaaa dedim tuğba şimdi yolar bunu :KK70:

Dün onu gördüm de neden bir anda kavgaya tutuştularrr onu kaçırdımmm.beniii kıskanıyorsun lafınıı duydummm ,ahaaa dedim tuğba şimdi yolar bunu :KK70:
artık alıştılar yılmaz morgül bile kıskanıyordu nagehanı abla o derece bir özgüven everest özgüven ütopya ,ütopyalar güzeldir abla :D

Tuğba gider ayak kazandığı çikolatayı kime verdi acaba :KK64:

Tek derdim bu kaldı :KK70:

Ya bu Nagihan bi şekilde elenmeyecek ve aldığı Kıbrıs madalyaları ile finali garantileyecek gibi bi his var içimde :KK17:

Böyle cins bi insan görmedim ya .

Semihe bak hemen ortalığı karıştırma derdinde.Şu oyunda oynamayayım ,bu oyunda oynamak zorunda mıyım vs.
Ben ne dedim bu adam ünlülere de gelse gönüllülere de gelse ortalığı karıştırmak istiyor.
Atakanın tek eksi tarafı ezgiyi fazla korumak istemesi.
Onun dışında Atakan adamdır
Konu kilit:KK48::KK48::KK48:

Back