nagehana o kadar da delikanlılık yapmıştı abla olmadı şimdiTuğba özay gitti
nagehana o kadar da delikanlılık yapmıştı abla olmadı şimdi
nagehan gitmez abla hepimiz nagehanız hepimiz onu çatır çutur kıskanıyoruzDün kapıştılar bide,keşke nagihan gitseydi
nagehan gitmez abla hepimiz nagehanız hepimiz onu çatır çutur kıskanıyoruz
diyo ya abla koozoooom bönüüüüü kıskooonöyosööööööööön diye yayvan yagyvan bu kadar ballanarak kıskanıyorsun deyince insanın kıskanası geliyorAmannn neyseeee neyini kıskanıyorsunuzz ayolll
diyo ya abla koozoooom bönüüüüü kıskooonöyosööööööööön diye yayvan yagyvan bu kadar ballanarak kıskanıyorsun deyince insanın kıskanası geliyor
ay abla dün izleyecektin ödülden dönerken tubiyle bir kavga ettiler arbada yunusun üstüne abanıp kafasını deve kuşu gibi çevirip aynen yazdığım gibi beni kıskanıyosun dedi hemde tuğba özaya dedi yarışmaya katılmasa adını bilmeyecezHahaahahaaa çok sürekli seyretmediğimiçin kaçırıyorummm kıskanmaaaa şeysiniiiii
ay abla dün izleyecektin ödülden dönerken tubiyle bir kavga ettiler arbada yunusun üstüne abanıp kafasını d eve kuşu gibi çevirip aynen yazdığım gibi beni kıskanıyosun dedi hemde tuğüba özaya dedi yarışmaya katılmasa adını bilmeyecez
artık alıştılar yılmaz morgül bile kıskanıyordu nagehanı abla o derece bir özgüven everest özgüven ütopya ,ütopyalar güzeldir ablaDün onu gördüm de neden bir anda kavgaya tutuştularrr onu kaçırdımmm.beniii kıskanıyorsun lafınıı duydummm ,ahaaa dedim tuğba şimdi yolar bunu
artık alıştılar yılmaz morgül bile kıskanıyordu nagehanı abla o derece bir özgüven everest özgüven ütopya ,ütopyalar güzeldir abla
nagehan seni kıskansın hanım ablaDur bende kıskanıayımmm da olsun bariii
nagehan seni kıskansın hanım abla
son zamanlarda terbiye namına pek bir şey kalmadı kendisinde amaGizem memiç diyorum terbıyesınden ve ıyı nıyetınden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?