Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Semih gönüllülerdeyken ünlüleri bir tek Yattara için destekliyordum. Atakan'ı başlarda desteklesem de sonra onu da çok itici bulmaya başladım. Semih ünlülere geçince hep nötr olduğum gönüllüler takımının diğer yarışmacıları gözüme çok cazip geldi. İnşallah "Kerimoğlu hariç" onlardan biri kazanır. Ya da ünlülerden biri kazanacaksa bu inşallah Yattara olur.
aynen bende öyle düşünüyorum:KK9:

Gönüllüler cok sıkıcı ya

Simdiye kadar butun survivorlarda gönüllüleri tutardim baslar baslamaz. Hepde favorilerim gonullulerden olurdu, bu sene resmen kanal geciyorum gönüllülerin sahnelerinde. Bi tane sempatik tip yok aralarında, bi zafer vardi o da gitti.
Kizlardan damlayi tutuyorum ama onunda performanstan baska bi ozelligi yok

Tam da sıkıldım izlemekten diyordum ki birleşme vakti geldi:rapci:

Bol aksiyonlu ada hayatı geliyor bence .

Semih/Nagi koalisyonu da pek ala oldu . Semih zaten bu adada ne kadar kompleksli biri olduğunu iyice ayyuka çıkardı gören gözlere:işsiz:

Nagihan ve gkerimoglu haric kizlarin hepsi cok şik. Ezgi ates ediyo zaten :)

Erkeklerden atakan efecan hos olmus. Semih cem yilmazin vizonteledeki haline benziyo :D

Nagihan ve gkerimoglu haric kizlarin hepsi cok şik. Ezgi ates ediyo zaten :)

Erkeklerden atakan efecan hos olmus. Semih cem yilmazin vizonteledeki haline benziyo :KK70:
Semih'in kıyafetini gördüm, önce bir kahkaha attım "xxx gibi olmuş" dedim, baktım ekşide birebir aynı şey yazılmış :D

Yunus'a, kafasına, bohemliğine, largelığına bayılıyorum yaa.. Arkadaş olmak isterdim bu adamla.

Semih kafası diye bir olgu oluşacak yakında :)) tuhaf adam ya. 3 adamı bekliyorum sabırsızlıkla:))

Back