- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Bence Serkay'ı diyecek gibi ama Damla da yüksek ihtimal gibi.Damlayi diyecek bence .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence Serkay'ı diyecek gibi ama Damla da yüksek ihtimal gibi.Damlayi diyecek bence .
Gizem kerimoglunun gidecegini zannetmiyorum ben sms 1.olur diye düşünüyorum.Bence Serkay'ı diyecek gibi ama Damla da yüksek ihtimal gibi.
Aynen bu hafta bana da yüksek ihtimal Gizem Kerimoğlu birinci olur gibi geliyor hatta birleşmeye kadar rahat kalır yani.Gizem kerimoglunun gidecegini zannetmiyorum ben sms 1.olur diye düşünüyorum.
Semih destek. Kerimogluna ibo kimi söylerse o giderAynen bu hafta bana da yüksek ihtimal Gizem Kerimoğlu birinci olur gibi geliyor hatta birleşmeye kadar rahat kalır yani.
Aynen Kerimoğlu'nun oylar kesin artmıştır bana öyle geliyor özellikle Semih fanları da destek verir. Tabi haftaya dokunulmazlık hangi takım kazanacak o da önemliSemih destek. Kerimogluna ibo kimi söylerse o gider![]()
Onun da gidecegini düşünmüyorum sms düşük değil bu hafta ünlüler kaybederse onlardan biri gidebilir yunus yada Tuğba.Serkay gider mi sizce (İnşallah )![]()
Sacimdan yapamadim dedi değil mi orada ilk oyunda atakanla peki 2.yapabilirdi Atakan geç geldi takir takir kırdı yine.Hay o Serkay'ın saçına![]()