Bence Survivor'ı izleyin, Acun öyle bir oyun oynatıyor ki birbirlerinin ağızlarını burunlarını kıracaklar sanırım.Noluyo acaba şuan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence Survivor'ı izleyin, Acun öyle bir oyun oynatıyor ki birbirlerinin ağızlarını burunlarını kıracaklar sanırım.Noluyo acaba şuan![]()
Fırsat bu fırsat hırslarını mi alıyolar yoksa survivor a geçiş yapim en iyisiBence Survivor'ı izleyin, Acun öyle bir oyun oynatıyor ki birbirlerinin ağızlarını burunlarını kıracaklar sanırım.
Ay Semih-Efecan çok komikti. Efecan öylece duruyor, Semih yükleniyor ama Efecan'ı milim kıpırdatamıyorFırsat bu fırsat hırslarını mi alıyolar yoksa survivor a geçiş yapim en iyisi![]()
Efecan bide ellerini yukarı kaldırdı o an semih itiyo adam milim kipirdamadi off rezillikAy Semih-Efecan çok komikti. Efecan öylece duruyor, Semih yükleniyor ama Efecan'ı milim kıpırdatamıyor![]()
![]()
Semih'i şu oyunda yerden yere vursalar dönüp iyi mi diye bakmam, o derece yaniEfecan bide ellerini yukarı kaldırdı o an semih itiyo adam milim kipirdamadi off rezillik![]()
Niye ki, çok zekice oynadı.Şu serkayi evire çevire dövesim geldi![]()
Beğenmedim bu oyunu :) semihe göre değil güç oyunu. Yunusa görede de değil.Sinir oldum şunlara yaa![]()
Bende beğenmedim parkur oyunları daha zevkliBeğenmedim bu oyunu :) semihe göre değil güç oyunu. Yunusa görede de değil.