Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Semih yeni takimina alıştı ilk sayısını aldi. Sanki Yattara ile daha iyi anlaşacak gibi.
Gizem kerimoglu da iyiydi bugün.

Gönüllüler de bir tuhaf. Takım tam kadro iken kazanamıyorlar. Şimdi altısının üçü sargılı fark atıyorlar.

Yalnız dokunulmazlık oyunu fena :KK11:

Ah yanarım yanarım da Semih ile zafer kavgasının görüntülerini doğru dürüst göremediğime yanarım.o kadar sen merakta bırak 2 gün bekle tuta tuta sen Zafer'in Semih'i Deniz'de ittiği sahneyi göster.zaferin diskalifiye olmasına neden olamaz bizim gördüklerimiz üstelik bizim gördüklerimizde Semih de zaferi kışkırtıyor bilerek saygısızsın diyerek..hiç tatmin olmadım hiç.buda yetmez miş gibi Semih ünlülere verildi.ama ben ünlüleri tutuyorum.dün akşam öyle bir ironi idi ki anlatamam.ünlülerin sayı kazanmasını istiyorum ve Semih yarışıyor öyle bir ikilem ne diyeyim .

Semih nasıl sevgi pıtırcığı oldu oyundan sonra öyle :D Herkesi ayrı teselli ediyor, ellerini tutuyor falan :D Hiç Semihlik hareketler değil bunlar, tüm stratejisi bozuldu şimdi yerini sağlamlaştırıyor tabii.

Bakalım Efecan'a Serkay'a Zafer'e yaptığı psikolojik oyunları Atakan'a, Yattara'ya, Tuğba'ya yapabilecek mi? Aklını alırlar valla Semih'in :D

Bir kere Yunus-Tuğba ikilisine dahil olmaz çünkü Atakan'ı karşısına almak istemez + onların performansı diğerlerine göre düşük.
Atakan-Ezgi'ye dahil olamaz çünkü Atakan'ın hoşlanacağı bir karakter değil Semih. En fazla birleşmeye kadar Atakan yanında tutar sonra sallar.
Nagihan zaten kendi bile nerede olduğunu bilmiyor. Semih Nagihan'ı çok güzel manipüle eder ama Nagihan güvenilmez olduğu için çat diye satabilir Semih'i.

Diğer yandan ben Kerimoğlu'yla gönüllülerin buzlarının yavaş yavaş eriyeceğini düşünüyorum. Gizem'i Semih çok doldurdu, Nihal'in anlamsız sataşmaları ve Zafer faktörleri de gitti. Dolayısıyla en azından Serkay ve İbrahim'le Gizem'in biraz daha anlaşacağını düşünüyorum.
Semih de fragmanda gösterdiğine göre gönüllülere sallarken Gizem'i de dahil etti hatta Gizem seremonide eğilip sordu bunu Semih'e. Dolayısıyla Semih'in de onu ittiğini düşünebilir.

Gizem Kerimoğlu da Semih de birleşmeye kalırsa, eğer Semih ünlülerdeki yerini sağlamlaştırırsa Gizem'e döneceğini sanmıyorum. Şimdi karşı takımdan Gizem'in performans düşüklüğünü daha net görecektir.

Bak bak Kerimoğlu oynama konusunda daha ılımlı olmaya başladı. Demiştim ben :)

Back