Gösterilmeyen kısımda Zafer Semih'in gırtlağına sarılmış Efecan ve Serkay ayırmışlar daha önceki sayfalarda gazete haberi olarak paylaşmıştım.Görüntülerin hepsini izlemedik galiba sadece bir kısmı.
Bunu derken ayağının altına alıp ezecenHayır bişeyi hiç anlamıyorum .
Niye kimse yüzüne vurmuyor ?
Kadın tek ayak üstü 99 yalan söylüyor .
Bence biri esaslı olarak Nagihanı karşı olsa 1. liği garanti. O kadar sevilmiyor .
Bak Tuğba bir kere olduu hooop birinci .
Ya kadın Tuğba ve Ezginin sms sıralamasına ayaklar baş , başlar ayak olmuş dedi . Yuh ya.
Ben nagihanin semihle konustuklarini alip atakana getirecegini..Bence semih ,efecan ve serkay hakkında bazı konularda haklıydı.Ama inanılmaz derecede insanları sinir edebiliyor.
2 kere dayak yedi abi ya ,bu programı kaç milyon kişi izliyordur Allah bilir.Biri bana dalacak var ya böyle diskalifiye falan hiç umrumda olmaz ya ,dalarım valla .
Semih alttan alttan insanları kışkırtıyor ,insanlar da bu oyuna geliyor .Zafer gibi temiz kalpli bir insanın elenmesine şahsen üzüldüm ben .
Bazen diyorum semih haklı,çoğu zaman da hareketleri hiç hoşuma gitmiyor.
Ünlüler adasında da kavga çıkaracağını düşünüyorum ben .
Atakan ile de anlaşacaklarını düşünmüyorum ,karakterleri çok çok farklı .Sonuçta 3 tane güçlü isim var orada ,Atakan,semih,yattara .Bu isimler fikir olarak çok ayrılacaklar bence
Evet nagihan gene ortalığı karıştırır.Ben de zaten atakan ile semihin birlikte hareket edeceğini düşünmüyorum,yatara ile olabilir aynenBen nagihanin semihle konustuklarini alip atakana getirecegini..
Atakanla konustuklarini alip semihe getirecegini dusunuyorum..
Semih & yattara suan iki ayri bireysel takilan kisiler..
Yani yatta memocandan sonra ben tekim dercesine bi ifade kullanmisti yanlis hatirlamiyorsam..
Semih yunus tugba ile iletisim icinde olur ama gruplarina dahil olmak istemez..
Nagihanin hangi grupta oldugu zaten belli degil..
Atakan ezgi ikilisinin arasindada olmayacak bence..
Yattara ile iyi ikili olacaklarini dusunuyorum ben..
Aynen bakalim neler olcak..Evet nagihan gene ortalığı karıştırır.Ben de zaten atakan ile semihin birlikte hareket edeceğini düşünmüyorum,yatara ile olabilir aynen
Ünlüler diyorum ben.Aynen bakalim neler olcak..
Aksamki oyunu kim kazanir sizce ?
Banada oyle geliyorÜnlüler diyorum ben.
Damla oynamıyor. Serkay da sakat oynar mi bilmiyorum. Fragman da görmedim eğer var ise. Ibrahim de dün iyi değil di atış konusunda. Gizem kerimoglu da 1 oyun kazandı dün yani gönüllülerin durumu kritik.Efecan da dün atış konusunda sansiz di biraz.Banada oyle geliyor
Ben ünlüler diyorumAynen bakalim neler olcak..
Aksamki oyunu kim kazanir sizce ?
Ben diyetteyim ,çekirdek yiyemiyorum yaa canım çektiAkşam için çekirdeğim çayım hazır
Bu akşam için küçük bi kaçamak yaparsın belkiBen diyetteyim ,çekirdek yiyemiyorum yaa canım çekti
Çekirdek yok kiBu akşam için küçük bi kaçamak yaparsın belki
Haha valla dimi c yazmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?