Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
ütopyayı en başından izledim ve semih i destekledim semih orada seni göndereceğim dedi çağdaş a ve gönderdi çok güzel tahrik edici sözlerle ..tabi sabırlı olamaz herkes semih karşısında...sonra halkı kendi tarafına çekmek için lafları cımbızzla çekip kendini mağdur gösterdi ve oyları çok güzel aldı.survivorıda başından beri izliyorum.o kadar tahrik edici ve aşağılayıcı konuşuyor ki tahamml edilemez kesinlikle arada bir izlediğini yazmışlsın A -Alisa- semih in gizem e oynamana gerek dokunulmazlığı benim yanımdaysan oylar sanada gelir dediğini duymadığını düşünüyorum ve gel yemeğini yere dokuyorum ordan yersin bu lafı dedirttirmek için elinden geleni yapan semih i çok iyi biliyorum zaten evet söylenmemesi gereken bir sözdü .. 2 haftadır zafer in üstüne çok gitti adam malesef psikolojik savaşı kaybetti.semih başarılı ancak tahammül edilmesi zor bir adam .tek güvendiği de ütopyadan kalan semihseverler.

Tabi herkes farklı düşünebilir ama bana semih sempatik geliyo ütopyadan beri sıkı ütopya takipçisiydim bende:KK45:

bana da sempatik geliyordu sıpa .ütopyanın yarısına kadar semihçiydim:KK8:
Semihe iyi gelseler o da iyi gelirdi onlara aslında semih çok saygılı birisi ve konuşmayı çok güzel yapıyo karşıdakinin sinirlenmesi çok normal hele ki çok toy insanlar olunca karsidakiler yapamadılar

Sanki olayın hepsini görmedik gibi geldi. Ausencia Ausencia resim paylasmisti ya orasını görmedik mi.

Epey bir kırpmışlar hemde .
Fragmanda Serkay ağaçların oraya koşuyordu , orda başlayıp denizde son buldu muhtemelen . Bize de sonunu gösterdi.

Neyse , sonuçta tehdit , dayak ne ararsan var . Zaferin diskalifiyesine üzülsemde doğru bir karardı .

Ama Semihin ünlülere geçmesi saçmalık.

Adada kim Semihi kıstıracaktı efeconcon mu Serksy mı ?

Neyse ...

Nagihan Allahım sen nasıl bir kadınsın :KK62:

Survivor epey renklenecek . Semih Nagihanla takılsın bence .

Dokunulmazlığı gönüllüler kaybedince gizem kerimoğlu yazilicak ama eğer gizem birinci olursa adaylığı duşücrk o gruptan birini söylicek ve 2. olan da isim söylicek ama mecburen kendi içlerinden birini söylicek ohh inşallah :KK49::KK49:
İnşallah dokunulmazlığı gönüllüler kaybeder , işte o zaman konsey en eğlenceli konseylerden birini izleriz muhtemelen .

Bence semih ,efecan ve serkay hakkında bazı konularda haklıydı.Ama inanılmaz derecede insanları sinir edebiliyor.
2 kere dayak yedi abi ya ,bu programı kaç milyon kişi izliyordur Allah bilir.Biri bana dalacak var ya böyle diskalifiye falan hiç umrumda olmaz ya ,dalarım valla .
Semih alttan alttan insanları kışkırtıyor ,insanlar da bu oyuna geliyor .Zafer gibi temiz kalpli bir insanın elenmesine şahsen üzüldüm ben .
Bazen diyorum semih haklı,çoğu zaman da hareketleri hiç hoşuma gitmiyor.
Ünlüler adasında da kavga çıkaracağını düşünüyorum ben .
Atakan ile de anlaşacaklarını düşünmüyorum ,karakterleri çok çok farklı .Sonuçta 3 tane güçlü isim var orada ,Atakan,semih,yattara .Bu isimler fikir olarak çok ayrılacaklar bence

Atakan Yunus'a el verdi sanırım :KK53: Acun orda Yunus Ç ile kazandı dedi koptum ya :KK70:

Serkay'ın kaybetmelerini Zafer'in yokluğuna bağlaması da büyük ironi. Zafer komik adam olarak kalamadı maalesef :KK14: Kaybetmelerin de ki sorun Nihal'di, gönderdiler. E Semih'te gitti. Performanslarını merak ediyorum doğrusu.

Gelelim Semih'e. Ben de Ütopya'dan izledim. Bence kafası farklı çalışıyor, zeki buluyorum Semih'i lakin iki yarışmada da dayak yiyerek hatırlanmak normal değil.

Semih smste Atakan'la nasıl olacak bakalım. İşte bunlar hep reyting :KK53:

Nagihan'ı da herkes farketmiş. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor sanırım:KK12:

tutmasaydınızda bi temiz dövseydi bari, adamcağız kaç defa "ben sana ne yaptım" diye bağırdı haklı olarak, aynen zafer ona ne yaptı, memiç ne yaptı, diğer bir kaçı tamamda, artık sabrı falan kalmamış hakaretlere aşağılamalara terbiyesizliklere... zaten nasılsa zafer kazanamıcaktı bi temiz döveydi baride içi soğusaydı, bence haksızlık oldu semihte elenmeliydi.. Semihin reytingi çok olduğu için acun elemedi. Zaferin zaten kontrol sorunu var açlıkta olunca haksız bi şekilde dın dın dın sürekli hakarete uğrayınca dayanamadı adam demirden duvardan değil yani insan.
Kerimoğluda ordan kanırtıyo, kamera çekiyo ya, semihin papağanı tüm cümleleri lafları semihin lafları, nasıl sus pus süt dökmüş kedi gibi oturuyodu oyunda bençte, bençe poposunun tamamını bile koymamış yarısını koymuş emanet oturuyo, düne kadar car car ötüyodun semihin omzunun üstünden, noldu, sana da oh oldu, bu olayın patlamasında semih ne kadar suçluysa sen de suçlusun
semih net bi şekilde ezik bi insan, bunu geçen bi röportajında iyice anladım, neymiş business classta uçcakmış kıbrısa, cem yılmazın dediği gibi sadece portakal suyu yokmuş yemekte yermiş herhalde uçakta, işte böyle fakir edebiyatı vatan millet sakarya edebiyatı, sürekli başkalarını aşağılayarak taklidini yaparak isim takarak oyları topluyor. Gerçi hakkını yemeyeyim bizim ülkede oy toplamada kullanılan din ve anne edebiyatını kullanmıyor en azından.

Karma diye bişey var onu unutmasın!

Son düzenleme:
Ulan Nagehan hem acuna kucağımıza bombayı bıraktın de hem git semihe yalaklan Türkiye'ye geldiğinde onca lafın altından nasıl kalkacan hiiiiiç merak etmiyom:KK70:

Hayır bişeyi hiç anlamıyorum .

Niye kimse yüzüne vurmuyor ?

Kadın tek ayak üstü 99 yalan söylüyor .

Bence biri esaslı olarak Nagihanı karşı olsa 1. liği garanti. O kadar sevilmiyor .

Bak Tuğba bir kere olduu hooop birinci .

Ya kadın Tuğba ve Ezginin sms sıralamasına ayaklar baş , başlar ayak olmuş dedi . Yuh ya.

Son düzenleme:
tutmasaydınızda bi temiz dövseydi bari, adamcağız kaç defa "ben sana ne yaptım" diye bağırdı haklı olarak, aynen zafer ona ne yaptı, memiç ne yaptı, diğer bir kaçı tamamda, artık sabrı falan kalmamış hakaretlere aşağılamalara terbiyesizliklere... zaten nasılsa zafer kazanamıcaktı bi temiz döveydi baride içi soğusaydı, bence haksızlık oldu semihte elenmeliydi.. Semihin reytingi çok olduğu için acun elemedi. Zaferin zaten kontrol sorunu var açlıkta olunca haksız bi şekilde dın dın dın sürekli hakarete uğrayınca dayanamadı adam demirden duvardan değil yani insan.
Kerimoğluda ordan kanırtıyo, kamera çekiyo ya, semihin papağanı tüm cümleleri lafları semihin lafları, nasıl sus pus süt dökmüş kedi gibi oturuyodu oyunda bençte, bençe poposunun tamamını bile koymamış yarısını koymuş emanet oturuyo, düne kadar car car ötüyodun semihin omzunun üstünden, noldu, sana da oh oldu, bu olayın patlamasında semih ne kadar suçluysa sen de suçlusun
semih net bi şekilde ezik bi insan, bunu geçen bi röportajında iyice anladım, neymiş business classta uçcakmış kıbrısa, cem yılmazın dediği gibi sadece portakal suyu yokmuş yemekte yermiş herhalde uçakta, işte böyle fakir edebiyatı vatan millet sakarya edebiyatı, sürekli başkalarını aşağılayarak taklidini yaparak isim takarak oyları topluyor. Gerçi hakkını yemeyeyim bizim ülkede oy toplamada kullanılan din ve anne edebiyatını kullanmıyor en azından.

Chess bence bi temiz dövdü zaten .

Sadece başını ve sonunu izledik biz .

Yüzü gözü dağılmadı çünkü ayırdılar .

Ama o ağacın orda kıstırdığında :KK14:

Semih daha öncede biri görüntülere yansıyan diğeri örtbas edilen iki dayak yedi . Bu üç oldu .

Şiddet normal değil eyvallahta ; bu tahrikte normal değil .

Ünlülere geçmesine ne diyosun ? Atakanı geçer mi sms te :KK12:

Chess bence bi temiz dövdü zaten .

Sadece başını ve sonunu izledik biz .

Yüzü gözü dağılmadı çünkü ayırdılar .

Ama o ağacın orda kıstırdığında :KK14:

Semih daha öncede biri görüntülere yansıyan diğeri örtbas edilen iki dayak yedi . Bu üç oldu .

Şiddet normal değil eyvallahta ; bu tahrikte normal değil .

Ünlülere geçmesine ne diyosun ? Atakanı geçer mi sms te :KK12:

aynen fiziksel şiddet diye bişey varsa, psikolojik şiddet, duygusal şiddet, sözlü şiddet diye de bişey var...

ünlüler adasını darlasın birazda, atakanı geçebilir bence bizim milletin hareket şeklini gözlemlediğim kadarıyla geçebilir, kerimoğluda diğer adada birinci olabilir, ikisi de mağdur(!) ya şuan biz bayılırız mağduru kollamaya:KK53::KK53:

ne demişler nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir, bu laf tam semih için yazılmış:KK53::KK53::KK53:
aylarca her gün dır dır dır dır hakaret edilen, aşağılanan, isim takılan ve günlerce aç olan kim olsa zıvanadan çıkardı, hele şu ekşide falan semihi savunan tarz insanlar hayli hayli zıvadan çıkardı, şimdi bakıyorsun sanki her biri salon erkeği:KK53:

Ki adada da bu kadar psikolojik ve duygusal şiddete maruz kalmayan diğerleri bile çok önemli olmayan olaylarda gereksiz yükselmişlikleri var mesela nagihanın edanın üstüne yürümesi gibi, mehmetin yunusa yükselmesi gibi...
bi de semihe maruz kalsalar ne yapacaklar acaba
semihe sabretmek için peygamber olmak lazım, evlat olsa sevilmez bi tip

Chess ablaa bitanesin ya ,düşüncelerimin aynısı :KK51:

Teşekkürler kızlar.
Zafer'e üzülmekle beraber Semih'ten kısmen kurtulduğuma sevindim.
Bakayım şu olay görüntülerine bir.
Görüntülerin hepsini izlemedik galiba sadece bir kısmı.

Ünlüler adası karışacak sms açısından. Atakan zaten açık ara sms birincisi, Ezgi de ondan nemalanıyor. Yattara da kötü değil. Tuğba'nın bir seferlik bir yükselişi olduğunu düşünüyorum. Semih de smste güçlü, Atakan-Semih-Yattara, bilhassa da Atakan-Semih smsleri kapışacak.

Eğer Semih gözünü Ezgi'ye dikip onunla uğraşırsa Atakan onu orada barındırmaz. Semih'in biraz aklı varsa Yunus'a sarar performans açısından ki Atakan hem güçlü sms, hem sayı üstünlüğü için Semih'i tarafına alsın. Ama Atakan Semih'i sevebilecek bir adam değil, Yunus ve Tuğba'yla işi bittiği an Semih'i karşısına alır.

Back