- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ütopyayı en başından izledim ve semih i destekledim semih orada seni göndereceğim dedi çağdaş a ve gönderdi çok güzel tahrik edici sözlerle ..tabi sabırlı olamaz herkes semih karşısında...sonra halkı kendi tarafına çekmek için lafları cımbızzla çekip kendini mağdur gösterdi ve oyları çok güzel aldı.survivorıda başından beri izliyorum.o kadar tahrik edici ve aşağılayıcı konuşuyor ki tahamml edilemez kesinlikle arada bir izlediğini yazmışlsın A -Alisa- semih in gizem e oynamana gerek dokunulmazlığı benim yanımdaysan oylar sanada gelir dediğini duymadığını düşünüyorum ve gel yemeğini yere dokuyorum ordan yersin bu lafı dedirttirmek için elinden geleni yapan semih i çok iyi biliyorum zaten evet söylenmemesi gereken bir sözdü .. 2 haftadır zafer in üstüne çok gitti adam malesef psikolojik savaşı kaybetti.semih başarılı ancak tahammül edilmesi zor bir adam .tek güvendiği de ütopyadan kalan semihseverler.
Semihe iyi gelseler o da iyi gelirdi onlara aslında semih çok saygılı birisi ve konuşmayı çok güzel yapıyo karşıdakinin sinirlenmesi çok normal hele ki çok toy insanlar olunca karsidakiler yapamadılarbana da sempatik geliyordu sıpa .ütopyanın yarısına kadar semihçiydim![]()
Sanki olayın hepsini görmedik gibi geldi.Ausencia resim paylasmisti ya orasını görmedik mi.
Teşekkürler kızlar.
İnşallah dokunulmazlığı gönüllüler kaybeder , işte o zaman konsey en eğlenceli konseylerden birini izleriz muhtemelen .Dokunulmazlığı gönüllüler kaybedince gizem kerimoğlu yazilicak ama eğer gizem birinci olursa adaylığı duşücrk o gruptan birini söylicek ve 2. olan da isim söylicek ama mecburen kendi içlerinden birini söylicek ohh inşallah![]()
Bence de bu yüzden düştü.Aman ne ezgiymiş yaa ,beni aldattı ,burada onu bekliyordum kaç aydırAtakanin performansi azıcık düştü bence. Ezgiyi korumak isterken sence.
Ulan Nagehan hem acuna kucağımıza bombayı bıraktın de hem git semihe yalaklan Türkiye'ye geldiğinde onca lafın altından nasıl kalkacan hiiiiiç merak etmiyom![]()
tutmasaydınızda bi temiz dövseydi bari, adamcağız kaç defa "ben sana ne yaptım" diye bağırdı haklı olarak, aynen zafer ona ne yaptı, memiç ne yaptı, diğer bir kaçı tamamda, artık sabrı falan kalmamış hakaretlere aşağılamalara terbiyesizliklere... zaten nasılsa zafer kazanamıcaktı bi temiz döveydi baride içi soğusaydı, bence haksızlık oldu semihte elenmeliydi.. Semihin reytingi çok olduğu için acun elemedi. Zaferin zaten kontrol sorunu var açlıkta olunca haksız bi şekilde dın dın dın sürekli hakarete uğrayınca dayanamadı adam demirden duvardan değil yani insan.
Kerimoğluda ordan kanırtıyo, kamera çekiyo ya, semihin papağanı tüm cümleleri lafları semihin lafları, nasıl sus pus süt dökmüş kedi gibi oturuyodu oyunda bençte, bençe poposunun tamamını bile koymamış yarısını koymuş emanet oturuyo, düne kadar car car ötüyodun semihin omzunun üstünden, noldu, sana da oh oldu, bu olayın patlamasında semih ne kadar suçluysa sen de suçlusun
semih net bi şekilde ezik bi insan, bunu geçen bi röportajında iyice anladım, neymiş business classta uçcakmış kıbrısa, cem yılmazın dediği gibi sadece portakal suyu yokmuş yemekte yermiş herhalde uçakta, işte böyle fakir edebiyatı vatan millet sakarya edebiyatı, sürekli başkalarını aşağılayarak taklidini yaparak isim takarak oyları topluyor. Gerçi hakkını yemeyeyim bizim ülkede oy toplamada kullanılan din ve anne edebiyatını kullanmıyor en azından.
Karma diye bişey var onu unutmasın!
Chess bence bi temiz dövdü zaten .
Sadece başını ve sonunu izledik biz .
Yüzü gözü dağılmadı çünkü ayırdılar .
Ama o ağacın orda kıstırdığında
Semih daha öncede biri görüntülere yansıyan diğeri örtbas edilen iki dayak yedi . Bu üç oldu .
Şiddet normal değil eyvallahta ; bu tahrikte normal değil .
Ünlülere geçmesine ne diyosun ? Atakanı geçer mi sms te![]()
Chess ablaa bitanesin ya ,düşüncelerimin aynısıtutmasaydınızda bi temiz dövseydi bari, adamcağız kaç defa "ben sana ne yaptım" diye bağırdı haklı olarak, aynen zafer ona ne yaptı, memiç ne yaptı, diğer bir kaçı tamamda, artık sabrı falan kalmamış hakaretlere aşağılamalara terbiyesizliklere... zaten nasılsa zafer kazanamıcaktı bi temiz döveydi baride içi soğusaydı, bence haksızlık oldu semihte elenmeliydi.. Semihin reytingi çok olduğu için acun elemedi. Zaferin zaten kontrol sorunu var açlıkta olunca haksız bi şekilde dın dın dın sürekli hakarete uğrayınca dayanamadı adam demirden duvardan değil yani insan.
Kerimoğluda ordan kanırtıyo, kamera çekiyo ya, semihin papağanı tüm cümleleri lafları semihin lafları, nasıl sus pus süt dökmüş kedi gibi oturuyodu oyunda bençte, bençe poposunun tamamını bile koymamış yarısını koymuş emanet oturuyo, düne kadar car car ötüyodun semihin omzunun üstünden, noldu, sana da oh oldu, bu olayın patlamasında semih ne kadar suçluysa sen de suçlusun
semih net bi şekilde ezik bi insan, bunu geçen bi röportajında iyice anladım, neymiş business classta uçcakmış kıbrısa, cem yılmazın dediği gibi sadece portakal suyu yokmuş yemekte yermiş herhalde uçakta, işte böyle fakir edebiyatı vatan millet sakarya edebiyatı, sürekli başkalarını aşağılayarak taklidini yaparak isim takarak oyları topluyor. Gerçi hakkını yemeyeyim bizim ülkede oy toplamada kullanılan din ve anne edebiyatını kullanmıyor en azından.
Karma diye bişey var onu unutmasın!
Görüntülerin hepsini izlemedik galiba sadece bir kısmı.Teşekkürler kızlar.
Zafer'e üzülmekle beraber Semih'ten kısmen kurtulduğuma sevindim.
Bakayım şu olay görüntülerine bir.