Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Zaferin diskalifiye olmasina sasirmadim yaptigi hareketin cezasi bu olmaliydi ama semihin unlulere gecmesini de beklemiyordum ama iyi oldu gibi sanki ,unlulerle daha iyi anlasacagini dusunuyorum gonulluler bastan tavir almisti cunku ona unluler geyet iyi karsiladi birtek gizem k. na uzuldum yalniz kaldi adada ama durusunu bozmazsa semihin oylarini toplayacaktir eminim :)
Nagihana cok guldum ama acun semih unlulere gectigi soyleyince kucagimiza bir bomba biraktin deyip sonrasinda semihe yalakalanmasi bu nagihanin kac yuzu var cozemedim gidici olacagini anlayinca simdide semihe yaklasacak sanirim ama semih anlar bence onun niyetini bir dahaki unluler elemesinde nagihana gule gule deriz artik :))

Son düzenleme:
Hayır bişeyi hiç anlamıyorum .

Niye kimse yüzüne vurmuyor ?

Kadın tek ayak üstü 99 yalan söylüyor .

Bence biri esaslı olarak Nagihanı karşı olsa 1. liği garanti. O kadar sevilmiyor .

Bak Tuğba bir kere olduu hooop birinci .

Ya kadın Tuğba ve Ezginin sms sıralamasına ayaklar baş , başlar ayak olmuş dedi . Yuh ya.
Bunu derken ayağının altına alıp ezecen :D:D:D

Bence semih ,efecan ve serkay hakkında bazı konularda haklıydı.Ama inanılmaz derecede insanları sinir edebiliyor.
2 kere dayak yedi abi ya ,bu programı kaç milyon kişi izliyordur Allah bilir.Biri bana dalacak var ya böyle diskalifiye falan hiç umrumda olmaz ya ,dalarım valla .
Semih alttan alttan insanları kışkırtıyor ,insanlar da bu oyuna geliyor .Zafer gibi temiz kalpli bir insanın elenmesine şahsen üzüldüm ben .
Bazen diyorum semih haklı,çoğu zaman da hareketleri hiç hoşuma gitmiyor.
Ünlüler adasında da kavga çıkaracağını düşünüyorum ben .
Atakan ile de anlaşacaklarını düşünmüyorum ,karakterleri çok çok farklı .Sonuçta 3 tane güçlü isim var orada ,Atakan,semih,yattara .Bu isimler fikir olarak çok ayrılacaklar bence
Ben nagihanin semihle konustuklarini alip atakana getirecegini..
Atakanla konustuklarini alip semihe getirecegini dusunuyorum..

Semih & yattara suan iki ayri bireysel takilan kisiler..

Yani yatta memocandan sonra ben tekim dercesine bi ifade kullanmisti yanlis hatirlamiyorsam..

Semih yunus tugba ile iletisim icinde olur ama gruplarina dahil olmak istemez..

Nagihanin hangi grupta oldugu zaten belli degil..

Atakan ezgi ikilisinin arasindada olmayacak bence..

Yattara ile iyi ikili olacaklarini dusunuyorum ben..

Ben nagihanin semihle konustuklarini alip atakana getirecegini..
Atakanla konustuklarini alip semihe getirecegini dusunuyorum..

Semih & yattara suan iki ayri bireysel takilan kisiler..

Yani yatta memocandan sonra ben tekim dercesine bi ifade kullanmisti yanlis hatirlamiyorsam..

Semih yunus tugba ile iletisim icinde olur ama gruplarina dahil olmak istemez..

Nagihanin hangi grupta oldugu zaten belli degil..

Atakan ezgi ikilisinin arasindada olmayacak bence..

Yattara ile iyi ikili olacaklarini dusunuyorum ben..
Evet nagihan gene ortalığı karıştırır.Ben de zaten atakan ile semihin birlikte hareket edeceğini düşünmüyorum,yatara ile olabilir aynen

Banada oyle geliyor
Damla oynamıyor. Serkay da sakat oynar mi bilmiyorum. Fragman da görmedim eğer var ise. Ibrahim de dün iyi değil di atış konusunda. Gizem kerimoglu da 1 oyun kazandı dün yani gönüllülerin durumu kritik.Efecan da dün atış konusunda sansiz di biraz.

Back