Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
http://www.posta.com.tr/magazin/Hab...-dan-diskalifiye-edildi-.htm?ArticleID=337704

Zafer Survivor'dan diskalifiye edildi!
Acun Ilıcalı, Semih'le yaşadığı olayın ardından Zafer'in Survivor'dan diskalifiye edildiğini açıkladı

Semih ve Zafer en son dolma ödülü kaybedilince kavga etmişlerdi. O kavgada Semih Öztürk, Zafer için "ya kova düşürür ya ipi elinden kaçırır elenip gideceksin" demişti

Zafer Mete ise buna sinirlenip "Senin de ağzınla burnun yer değiştirecek sopayı yeyip gideceksin" sözleriyle tartışmayı alevlendirmişti.

fft31_mf7719557.jpeg

'SOPAYI YİYİP GİDECEKSİN'

Zafer Mete ise buna sinirlenip "Senin de ağzınla burnun yer değiştirecek sopayı yeyip gideceksin" sözleriyle tartışmayı alevlendirmişti.

ZAFER METE SEMİH ÖZTÜRK'ÜN BOĞAZINI SIKMIŞ

Survivor adasında Semih ve Zafer'i diskalifiye olmanın eşiğine getiren kavga salı günü elemekonseyine 2 saat kala patlak vermiş. İddialara göre kavga sırasında Zafer Mete üstüne yürüyen Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış. Survivor dedikodularına göre Semih ve Zafer kavgası şöyle olmuş;

Dolma ödülü kaybedilip adaya dönüldüğünde Zafer ve Semih arasında laf atışması başlamış. Semih Öztürk'ün 'zayıfsın eleneceksin' göndermelerine Zafer de karşılık vermiş. Bu sırada ikili arasındaki sözlü atışma giderek daha çok kızışmış. O anda Zafer sinirlerine hakim olamayıp elindeki hindistan cevizini Semih Öztürk'e fırlatmış. Semih Öztürk de Zafer Mete'nin üstüne yürümüş. Zafer de kendisine saldıran Semih Öztürk'ün gırlağına sarılmış. Serkay ve Efecan son anda araya girmişler ve daha vahim şeyler olmadan ikiliyi ayırmışlar.

Bu şarkıyı ilk dinlediğimden beri bağımlısı oldum, çok duygulu müthiş bir şarkı..
Kadının sesi Kibariye'ye benziyor, İspanyol Kibariye:KK53:

evet bende kibariye ye benzeyen ispanyol kadın diye arattırıyordum ki senin mesajıma cevabın geldi çok tesekkür ederim tekrardan :)

Dokunulmazlığı gönüllüler kaybedince gizem kerimoğlu yazilicak ama eğer gizem birinci olursa adaylığı duşücrk o gruptan birini söylicek ve 2. olan da isim söylicek ama mecburen kendi içlerinden birini söylicek ohh inşallah :KK49::KK49:

Dokunulmazlığı ünlüler kaybederse sms te birinci kim çıkar acaba dengeler alt üst oldu atakan semih girdikleri sms lerden birinci çıktılar ezgi ve tuba yattara da bi yandan bakalım neler olucak

Dokunulmazlığı ünlüler kaybederse sms te birinci kim çıkar acaba dengeler alt üst oldu atakan semih girdikleri sms lerden birinci çıktılar ezgi ve tuba yattara da bi yandan bakalım neler olucak
Ben semih diyorum.

Semih yine yaptı yapacağını ütopyada yaptığının aynısını yaparak birinin daha diskalifiye olmasına sebep oldu:KK62::KK62:
Ee bu adamın kendi iradesi yok mu saygısız denilince bu kadar sinirleniyo ama zamanında semihe yemeğini yere dokuyorum ordan yersin dediler semih niye saldırmadi ?? Saygısız mi daha ağır bu mu yada şöyle diyim sana desem ki gel yemeğini yere dokuyorum ordan yersin ne kadar güzel değil mi

Ee bu adamın kendi iradesi yok mu saygısız denilince bu kadar sinirleniyo ama zamanında semihe yemeğini yere dokuyorum ordan yersin dediler semih niye saldırmadi ?? Saygısız mi daha ağır bu mu yada şöyle diyim sana desem ki gel yemeğini yere dokuyorum ordan yersin ne kadar güzel değil mi
Aynen ayrıca kendileri aralarinda hiç konusmuyorlar mi semih ve gizem kerimoglu hakkında.Daha adaya gelmeden kamyonda başladı ilk tartışma

Aynen ayrıca kendileri aralarinda hiç konusmuyorlar mi semih ve gizem kerimoglu hakkında.Daha adaya gelmeden kamyonda başladı ilk tartışma
Yarasi olan gocunur bulca başka bişey değil sana biri gel yemeğini yere dokuyorum ordan ye dese ne dersin yada sürekli küfür etse bu insanlar empati yapmiyo mu ya

ütopyayı en başından izledim ve semih i destekledim semih orada seni göndereceğim dedi çağdaş a ve gönderdi çok güzel tahrik edici sözlerle ..tabi sabırlı olamaz herkes semih karşısında...sonra halkı kendi tarafına çekmek için lafları cımbızzla çekip kendini mağdur gösterdi ve oyları çok güzel aldı.survivorıda başından beri izliyorum.o kadar tahrik edici ve aşağılayıcı konuşuyor ki tahamml edilemez kesinlikle arada bir izlediğini yazmışlsın A -Alisa- semih in gizem e oynamana gerek dokunulmazlığı benim yanımdaysan oylar sanada gelir dediğini duymadığını düşünüyorum ve gel yemeğini yere dokuyorum ordan yersin bu lafı dedirttirmek için elinden geleni yapan semih i çok iyi biliyorum zaten evet söylenmemesi gereken bir sözdü .. 2 haftadır zafer in üstüne çok gitti adam malesef psikolojik savaşı kaybetti.semih başarılı ancak tahammül edilmesi zor bir adam .tek güvendiği de ütopyadan kalan semihseverler.

Back