Ingilterede doğmuş mehmet orada büyümüş galiba sonrada kibrisa yerleşmiş.nereli bu ya Almanya da mı büyümüş
biraz da laz şivesi var sanki
Bence olur Adalar birlesinceye kadar.her eleme haftasında semih birinci mi olcak çok merak ediyorum
Yunusa da uzulmeye basladim cantayla konusuyor ya kafayi yemis yazik acilen elenmesi lazim
aynen katılıyorum canım sözlerineYılmaz Morgul ne olacak peki adamcağız tansiyonu var aç susuz sefil oralarda bence onun acilen gitmesi lazım bu Acun artık haftalık ne kadar veriyorsa hepsi orada ölmeye razı gitmeye razı değil.
Ne cantasi giYunusa da uzulmeye basladim cantayla konusuyor ya kafayi yemis yazik acilen elenmesi lazim
Birde o var onun hali daha beter kac haftadir ruh gibi dolasiyor adam yaşı itibariyle acliga dayamamiyor gibi artik birde ciddi bir hastalik gecirmisti onceden ilk onun elenmesi lazim dogruYılmaz Morgul ne olacak peki adamcağız tansiyonu var aç susuz sefil oralarda bence onun acilen gitmesi lazım bu Acun artık haftalık ne kadar veriyorsa hepsi orada ölmeye razı gitmeye razı değil.
Valla baya cantayi karsisina almis biseyler anlatiyordu tuhaf birisi zaten iyice aklini oynatacak bu gidisle :)Ne cantasi gi
Birde o var onun hali daha beter kac haftadir ruh gibi dolasiyor adam yaşı itibariyle acliga dayamamiyor gibi artik birde ciddi bir hastalik gecirmisti onceden ilk onun elenmesi lazim dogru
Degil mi para+sohret cazip geliyor sanirim :)Eeeee para aşkı her şeyi geçti
Tobe tobeValla baya cantayi karsisina almis biseyler anlatiyordu tuhaf birisi zaten iyice aklini oynatacak bu gidisle :)
Sadece ezgiyi degil ki gecende yattaraya yapmisti benzer kiz erkek farketmiyo yani :))Şu Yılmaz Morgül'de her seferinde Ezgi'yi uygunsuz kucaklīyor bana ayıp geliyor bir de kızın manitasi varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?