- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ünlüler mi yendi. Semih ve gizem kerimoglu ne yaptı yarın ozetten bakarım artik☺Nihal elenince gonulluler fark atar diyordum ama tersi oldu nihal beddua etti sanirsam :))
Evet ünlüler yendi . Ikisi de birer oyun aldı galiba , tam emin değilim tabii .Ünlüler mi yendi. Semih ve gizem kerimoglu ne yaptı yarın ozetten bakarım artik☺
Ünlüler yendi semihle gizem ikiside ikide bir yaptı sanırım genel anlamda hepsi kötüydü gönüllülerin dünÜnlüler mi yendi. Semih ve gizem kerimoglu ne yaptı yarın ozetten bakarım artik☺
Yattarayi 2. 0. YendiSemih de ya yunus ya Yılmaz bey (kendi öyle diyo) ile eşleşmek istiyor sıkıysa Atakan veya Yattara desin sonra ben oyun aldım ben 2 de 2 yaptım desin .
Ünlüler alıyor gibi sanki fragmandan öyle anladım biraz. Son saniyesinde nagihan seviniyordu unlulerde yanina gidiyordu koşarak Semih'in morali bozukdu. Belki yaniltmacada olabilir.helal gardaşşşş inşallah ünlüler alır![]()
Ne demisserkay ezanla ilgili bir paylaşım yapmış twitterda bunu gören var mı ben mi yeni gördüm şok oldummmm 5 tane oy atmıştım ona ayyyyy![]()
Unluler 2 gundur yiyorlar sira gonullulerde(semihde)helal gardaşşşş inşallah ünlüler alır![]()
Bugün 1 oyun var öyle biliyorum. Dokunulmazlık yarın.Aferin ezgi ye