Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Nihale bizi sattin diyorlar asil satici onlar semih varken nihali soylemek cok ayip.
Hersey su damladan cikiyor herhalde.
Damla b harflerini nasil soyluyor.be be

nihalle kerimoğlu arasında performans farkı yokki, tablolarda sondan ikideler hep

kerimoğlu sadece bireysel dokunulmazlıkta ve final sembolünde çoşuyo, kendine müslüman
aynen ya bencil zaten kerimoğlu ..semihe çok guvenio havası sonsun diye gönül kerimoğlu elensin ister ikisinden biri gitsin

Nihale bizi sattin diyorlar asil satici onlar semih varken nihali soylemek cok ayip.
Hersey su damladan cikiyor herhalde.
Damla b harflerini nasil soyluyor.be be
ya bence mantıklı olan nihali söylemek...nihal de biliyor güçsüz pek bir katkısı yok . fazla bile kaldı

ya bence mantıklı olan nihali söylemek...nihal de biliyor güçsüz pek bir katkısı yok . fazla bile kaldı

Kizda diyo zaten beni yine soyleselerdi ama 1. Cikarlarsa yada semih 1. Cikarsa 2. Soyleseydi diye. Beni niye yazdıniz tribinde degil ki kiz. Iyice bitirdiler kendilerini..

Kizda diyo zaten beni yine soyleselerdi ama 1. Cikarlarsa yada semih 1. Cikarsa 2. Soyleseydi diye. Beni niye yazdıniz tribinde degil ki kiz. Iyice bitirdiler kendilerini..
mantıklı olani yaptılar ya ben bu tarz yarışmalarda cok duygusal bakamıyorum semih deseler boşa oy kullanmış olacaklar bile bile neden semih desinler...yani bilemiyorum ben mantık olarak bakıyorum ya sevmiyorum kanka ayaklarını

semih gizem memic der mi acaba ya o zaman gizem m gidebilir erkek lerden birini söylemez sanki..kerimoglunu kurtarmak ister

3lu sms olmasa bi derece hakverirdim ama suan cok sacmaladilar. Aylini soyledikleri gibi soyleselerdi nihali hic tepki cekmezdi zaten cok bile kaldi gerçekten.

Ama su bi gercekki bu yarismada performans kadar karakter de onemli iyi ya da kotu bi durusu olmasi lazim insanın. Sen konseyde 2 saat semihi konus sonra kerimoglu yaz karsisina nihal çıkar . E adama tabi ki malzeme cikar yazamadıniz yemedi diye rezil olursun boyle.

listeye bakabilen varmı arkadaşlar, eskiden ne güzel siteden bakıyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…