Bende nihal diye biliyorum ama gider ayak kızın üzerine çok gitmişler yaNagihanin kizi ne tatli masallah annesine cekmmis hic :) ufacik cocugu birakip survivora gelmis nagihanda tuhaf :/
elenen isim nihal yazmislar ama bilmiyorum dogru mu :)
Ay evet gitmesede sunlara hadlerini bildirse cok iyi olur aslinda once aylin simdide nihal sirada da memici gonderecekler bence cok iticilerBende nihal diye biliyorum ama gider ayak kızın üzerine çok gitmişler ya
Serenaydan oturu nefret etmistik o sozden bu yil soyleyen yok ne guzel diyordum Yılmaz dedi insallah gerisi gelmez :))ay lütfen bu annem için geyikleri yine başlamasın, geçen sene selenaydan baydıydık zaten
Serenaydan oturu nefret etmistik o sozden bu yil soyleyen yok ne guzel diyordum Yılmaz dedi insallah gerisi gelmez :))
Damla erkeklerin içinde tek kız kalmak istiyor.aynen kız gıcık yaNe oldu 7 kişilik takımsinsi damla bu kadar çabuk nasılda belli ettin kendini 4 erkeğin yanında iyi yancı oldun ha arkadaş ben birini sevmiyorsam altından bişey çıkar bu kesin
Ona ne şüphe kendini onlardan üstün görüyor zaten erkeklerinde desteğini almış kendini bir şey sanıyorDamla erkeklerin içinde tek kız kalmak istiyor.aynen kız gıcık yasevimsiz Damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?