O yazıyı ben söyle okudumu hatırlıyorum ama gizem kerimoglu dokunulmaz oylar semihe diye hatırlıyorum.semihin sevgilisi bir paylaşımında, bütün oylar sadece semihe, onun isteğidir bu falan gibi şeyler yazmıştı yani semihin yanında olsa bile oylar gizeme değil sadece semiheymiş
O yazıyı ben söyle okudumu hatırlıyorum ama gizem kerimoglu dokunulmaz oylar semihe diye hatırlıyorum.
Yarın kim elenecek bakalım gizem gitmez gibime geliyor☺Nihal diyorum ben yada semih 1.çıkarsa onun diyeceği isim de olabilir.bende genel olarak öyle diye biliyorum
Yarın kim elenecek bakalım gizem gitmez gibime geliyor☺Nihal diyorum ben yada semih 1.çıkarsa onun diyeceği isim de olabilir.
Ay bence Kerimoğlu gidecek sankim
ay bugün yarışma yokmuş tatlımlarrrrr.aslında nihal elense bence daha iyi oyun kazanırlar ama nihali seviyorum yaa
Bugün eleme var nihal gitmez gibime geliyor semihin fanları gizeme oy attıysa o da gitmez, birincinin söyleyeceği isme bağlı gidecek kişi büyük ihtimalle semih birinci olacak yine gizem memiçi söyleyebilir gibi geliyor kerimoğlu gitmesin diye bakalım bende merak ediyorum akşam görücez kim gidecek :)
Tanitimda konsey varmiydi ben göremedim acaba cuma günümü olacak.Bugün eleme var nihal gitmez gibime geliyor semihin fanları gizeme oy attıysa o da gitmez, birincinin söyleyeceği isme bağlı gidecek kişi büyük ihtimalle semih birinci olacak yine gizem memiçi söyleyebilir gibi geliyor kerimoğlu gitmesin diye bakalım bende merak ediyorum akşam görücez kim gidecek :)
Valla gizem memiç oyun performansı olarak içlerinde en iyisi kızlardan giderse yazık olur bence de:)valla banada memiç gider gibi gelyo ama inşallah gitmez
konseyi göstermedi ama bence olur yarın yok zaten cumaya kalmaz heralde yaaTanitimda konsey varmiydi ben göremedim acaba cuma günümü olacak.
Izlediğimi zannediyorum ama netten baktım fragmanda konsey yok , karıştırdım sanırım .Tanitimda konsey varmiydi ben göremedim acaba cuma günümü olacak.
Bende gordum o sayfada simdi birinci ve giden ismiii :)Elenen ve sms 1.sini bi sayfa paylaşmış söylim mi kızarmısınız heycanı kaçmasın mıben o sayfaya güveniyorum ondan şeyettim size
.Bende gordum o sayfada simdi birinci ve giden ismiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?