Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
semihin sevgilisi bir paylaşımında, bütün oylar sadece semihe, onun isteğidir bu falan gibi şeyler yazmıştı yani semihin yanında olsa bile oylar gizeme değil sadece semiheymiş
O yazıyı ben söyle okudumu hatırlıyorum ama gizem kerimoglu dokunulmaz oylar semihe diye hatırlıyorum.

Yarın kim elenecek bakalım gizem gitmez gibime geliyor☺Nihal diyorum ben yada semih 1.çıkarsa onun diyeceği isim de olabilir.

ay bugün yarışma yokmuş tatlımlarrrrr. aslında nihal elense bence daha iyi oyun kazanırlar ama nihali seviyorum yaa

sms birincisi kimin adını verir acaba

Bugün eleme var nihal gitmez gibime geliyor semihin fanları gizeme oy attıysa o da gitmez, birincinin söyleyeceği isme bağlı gidecek kişi büyük ihtimalle semih birinci olacak yine gizem memiçi söyleyebilir gibi geliyor kerimoğlu gitmesin diye bakalım bende merak ediyorum akşam görücez kim gidecek :)

valla banada memiç gider gibi gelyo ama inşallah gitmez

Tanitimda konsey varmiydi ben göremedim acaba cuma günümü olacak.

valla banada memiç gider gibi gelyo ama inşallah gitmez
Valla gizem memiç oyun performansı olarak içlerinde en iyisi kızlardan giderse yazık olur bence de:)

konseyi göstermedi ama bence olur yarın yok zaten cumaya kalmaz heralde yaa

Izlediğimi zannediyorum ama netten baktım fragmanda konsey yok , karıştırdım sanırım .

Son düzenleme:
Elenen ve sms 1.sini bi sayfa paylaşmış söylim mi kızarmısınız heycanı kaçmasın mı ben o sayfaya güveniyorum ondan şeyettim size

Serkay çok fenaymış ama ben şuan anladım

Senelerdir survivor izlerim hepde gonulluleri desteklerdim. Bu sene bireysel favorim atakan olmasina ragmen Hala oyunlarda gonulluler kazansin istiyodum ama yok yani artik bu kadar manyak bi araya nasil toplanmis aklim almiyo. Aralarinda en zeki olan nihal dusunun seviyeyi.. kiz soyleyebilecegi en kibar seyi soyledi oyle bi durumda , yine bi sekilde uste ciktilar kizi sucluyolar cok enteresan bi kafa.. 10 yilin en itici gonulluler takimi hakikaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…