ezgi ama 2. oEdanin yemek yemesine az kaldiyada o uzun boylu kizin. Adi neydi yav
Atakanla nagi foss çıktı ya yanarım da ona yanarım noldu ikisine gayet iyilerdi önceden yaKaybetsinler istedik ters kose..zaten biz kazansinlar istemistik dimi!
Nihalin bu kacinci haftasiFragman yaniltici çıktı
hesaba ihtiyaçları yok ki birinci belli kendilerini kurtardılar
Atakan artik basim donuyor diyorAtakanla nagi foss çıktı ya yanarım da ona yanarım noldu ikisine gayet iyilerdi önceden ya
Atakanla nagi foss çıktı ya yanarım da ona yanarım noldu ikisine gayet iyilerdi önceden ya
Bende senden gordum oyle dedimİstihbarat ım gonulluler kazanıcak dediydi de inanmak istememistim
Ah ah keskeeeGönüllüleri tuttuğum halde kaybetsinler istedim ortalığı karıştıran nihal giderdi belki
Gönüllülerin 2ye bölünmesinin en büyük sebebi nihal küçük küçük lafları soktu birbirlerine düşürdü bi laf diyor çekiliyor ortalık karışıyorAh ah keskeee
Aynen adam oynamak istiyor yok dün 3 te 3 yaptı.Gönüllüleri tuttuğum halde kaybetsinler istedim ortalığı karıştıran nihal giderdi belki
Oyle tabiGönüllülerin 2ye bölünmesinin en büyük sebebi nihal küçük küçük lafları soktu birbirlerine düşürdü bi laf diyor çekiliyor ortalık karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?