Hiç dikkat etmedimkerimoğlu semihi boynundan öptü yanlız, bi erkeği boynundan öpüyorsa bilemiyourum yani
Hiç dikkat etmedim
Bugün semih te gizem de iyiydi ama :) Atakan la olan oyunda 2.sini devrilmedi bi türlü sallandısemihin kazandığı birinde sevinç gösterisi yaparkene
Aslında ezgi iyi yarışıyor.Kızlar bu güvendiğim site bugün gonulluler kazsnicak dedi yazdıklarıniźdan anlıyorum ki gönüllüler kazanmış ezginin eleniceğini söyluyo aynı şekilde bakalım :))
Yarın mi elenicek birisi cidden ezgi elenirse sasirmam ama ne dese çıktı :))Aslında ezgi iyi yarışıyor.
Evet yarın. Ama seda var birde bakalım o ne olacak.Yarın mi elenicek birisi cidden ezgi elenirse sasirmam ama ne dese çıktı :))
Evet nagihan kazanamadi ama bence söylesin ben olsam söylerdim artık. 3 oyun kaybetti bugün yanılmıyorsam son oyunla beraber son oyunda cikmayabilirdi mesela en iyi kız ve en iyi erkeğe. Ünlülerden Yattara ve nagihan gonullulerden semih ve damla çıktı gönüllüler kazandı.edaya bak atakanlara yamandı,bu kadar nagihanın üstüne gitmesinin sebebi atakan 1. olursa onun ismini söylemesin diye.
Gıcıkkkk
Eğer atakan nagihanı söylerse çok net aptaldır.Bugün yarışı izleyemedim ama atakan falan kazanmış,nagihan hiç oyun alamamış ve oyunu kaybettiler.
Her ne kadar kadını sevmesemde oyun kazandırdığı bir gerçek
Bugün semih te gizem de iyiydi ama :) Atakan la olan oyunda 2.sini devrilmedi bi türlü sallandı
Nagihan 3 te 0 yaptı heralde.
Çamurdan göremedi heralde de ☺ya ben semihe çok güldüm, iki defa devirdi sanıp sevindi
Çamurdan göremedi heralde de ☺
Makarnayi yediler yanında kola aslında aclar kola değil de ayran daha iyi olurdu aç mideye.yanlız makarna partisini kaçırdım ya telefonla konuşurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?