Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Son oyunu semih ve damla oynadi. Bugün Nihal dışında gonullulerde herkes iyiydi aslında. Zafer de hızlı atmasaydi alırdı bence. Gizem kerimoglu da iyiydi.

semihin kazandığı birinde sevinç gösterisi yaparkene
Bugün semih te gizem de iyiydi ama :) Atakan la olan oyunda 2.sini devrilmedi bi türlü sallandı
Nagihan 3 te 0 yaptı heralde.

Kızlar bu güvendiğim site bugün gonulluler kazsnicak dedi yazdıklarıniźdan anlıyorum ki gönüllüler kazanmış ezginin eleniceğini söyluyo aynı şekilde bakalım :))

Nagihanla eda tartisiyor yarın.

Kızlar bu güvendiğim site bugün gonulluler kazsnicak dedi yazdıklarıniźdan anlıyorum ki gönüllüler kazanmış ezginin eleniceğini söyluyo aynı şekilde bakalım :))
Aslında ezgi iyi yarışıyor.

edaya bak atakanlara yamandı,bu kadar nagihanın üstüne gitmesinin sebebi atakan 1. olursa onun ismini söylemesin diye.
Gıcıkkkk
Eğer atakan nagihanı söylerse çok net aptaldır.Bugün yarışı izleyemedim ama atakan falan kazanmış,nagihan hiç oyun alamamış ve oyunu kaybettiler.
Her ne kadar kadını sevmesemde oyun kazandırdığı bir gerçek

Evet nagihan kazanamadi ama bence söylesin ben olsam söylerdim artık. 3 oyun kaybetti bugün yanılmıyorsam son oyunla beraber son oyunda cikmayabilirdi mesela en iyi kız ve en iyi erkeğe. Ünlülerden Yattara ve nagihan gonullulerden semih ve damla çıktı gönüllüler kazandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…