Atakani fena kizdirmis anlasilanatakan morgüle çok pis yüklencek sanırım, morgül değil hayatına mosmorgül olarak devam edersin diyor
Atakani fena kizdirmis anlasilan
Bu sezon gonulluler takiminda bu kacinci kufurr argo tartismasi..yanlız serkaya bi yaptırım olmıcak mı merak ediyorum semihe bariz küfür etti, küfürün türkçesi, ingilizcesi, japoncası olmaz bence...
Avatar atakaaaan :) ama unlululer takimini tutmuyorum sadece onu tutuyorum.canım sen kimi destekliyosun
Avatar atakaaaan :) ama unlululer takimini tutmuyorum sadece onu tutuyorum.
Sen canim
En komik buldugum ve guldugum yarismacida zafercanım sen kimi destekliyosun
En komik buldugum ve guldugum yarismacida zafer
Gonullulerden tuttugum yok.benim çoookiki takım karışık olarak hem de
Acum da zaferle bazen esprilesiyor zatendemin çok güldüm kazanınca o kadar garip bi tepki verdi ki, efecan bile eliyle ne ayaksın gibi bi hareket yaptı beaber yarıştıkları dokunulmazlık yarışmasında
Gonullulerden tuttugum yok.
Semih bireysel yarisiyormuscasina kararlar aliyor.
Birde yarisma esnasinda ve sonrasinda semihin ay ben 3 te 2 3 te 3 yaptim falan doye muhabbetleri yok mu. Resmen insan kaybetmekten korkuyor o semihin konusmalarini cekeriz diye..
Acum da zaferle bazen esprilesiyor zatencok saf ve temiz.
Ibonun sessizligim altinda ben bir sey sezinliyorum.
Ibo efecam ve serkay tarafinda bence memnun degil.
Bunu zaman gostericek bence. Semih tarafindaymis gibi bir his var icimde ama bilemedim
Semihi ne kadar destekleyeni olursa olsun bu sezonun birincisi olamaz bence.çok manipülatif bi insan ya, sürekli seyirciye oynıyor ama bu konuda çok başarılı, nihale diyorki demin şimdiye kadar sadece bir oyun kazandın defalarcada tekrarlıyor ki seyirci iyice bellesin inansın
Gecenki oyun tam onun oyunuyduya ibo onun bunun yanında olsa ne yazar sonuncu adam, nedense sevmiyorum onu ben ya, ama sebebi yok
Semihi ne kadar destekleyeni olursa olsun bu sezonun birincisi olamaz bence.
Ayni utopyada ki gibi..
Cok destekleyeni vardi ama hak eden kazanmisti ..
Bu sezon serkay ve atakan arasinda gidip geliyorum birimci kim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?