Sakatlandı hastanede.Kızlar ünlülerde seda ne oldu. Görünmüyor
Bende diyorum elendi miSakatlandı hastanede.
Yok elenmedi ama sanki elenir gibime geliyor .Bende diyorum elendi mi
Seda değilde eda gitsin meymenetsizYok elenmedi ama sanki elenir gibime geliyor .
Semih te ayakkabısini kaybetti gördün mü orayı :) yarisirken ayağından çıktı heralde.nihale yine çok güldüm insan bu kadar mı beceriksiz olur
Semih te ayakkabısini kaybetti gördün mü orayı :) yarisirken ayağından çıktı heralde.
Birazda etli bişeyler versin yok makarna pogaca lahmacun meyve tabağı pizza hamburger bunlar proteini nasıl alıyor hep karbonhidrat
He ya hiç sorma bide acıyim mi acıyim mi yapıyor kesin dedim kebap fln getirdi bi açtı iki tabak makarna :))))aynen adamlar gerçek hayatta bu kadar karbonhidrat yemiyodur be
geçen all starda bol bol barbekü yapmışlardı belki yine olur, işte onun için kendini paralayabilirsin kazanmak için
Hayy ağzını öpeyim yaa dimi çok gıcık kızzzSeda değilde eda gitsin meymenetsiz
Bencede eda gitsin ama dün ki oyunda hak verdim 2 oyun kaybetti nagihan 3.oyunu Tuğba oynayabilirdi en iyi kızda.Hayy ağzını öpeyim yaa dimi çok gıcık kızzz
Ben izlemedim valla ,Allah bilir bilerek yapmıştır nagihan,"bak beni gönderirseniz oyun alamazsınız" diyeBencede eda gitsin ama dün ki oyunda hak verdim 2 oyun kaybetti nagihan 3.oyunu Tuğba oynayabilirdi en iyi kızda.
Gönüllüler mesela semihi çıkarttı en iyi erkeğe oyununu kazandı oda istemeyebilirdiBen izlemedim valla ,Allah bilir bilerek yapmıştır nagihan,"bak beni gönderirseniz oyun alamazsınız" diye
yok yaaa inş. seda gitmez de eda giderGönüllüler mesela semihi çıkarttı en iyi erkeğe oyununu kazandı oda istemeyebilirdibugün tartışma var nagihan ile eda arasında.
Bakarsin bugün sedayi yollarlarmis.
biz de onlar kadar açlık çeksek eminim biz de sıfır göbek gezerdikkkızların hiç birinde göbek yok, gıcıklar
Ilk eleme haftası yanlış hatirlamiyorsam nagihan 8.ezgi 7.olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.bence bugün ezgi elenir konseyden beridir de söylediğim bu
çünkü adaylar ezgi vr yılmaz
haftanın birincisini atakan düşünürsek eda veya nagehan diyecek ama farketmez
sonuçta ikisini de oyu ezgi den yüksek olur yılma zda zaten belli popüleriteye sahip
velhasılll ezgi gder benceee
bilmem sıralamaya bakmadım ama içimden ezgi gider gibime geliyorIlk eleme haftası yanlış hatirlamiyorsam nagihan 8.ezgi 7.olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?