• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Birazda etli bişeyler versin yok makarna pogaca lahmacun meyve tabağı pizza hamburger bunlar proteini nasıl alıyor hep karbonhidrat

Birazda etli bişeyler versin yok makarna pogaca lahmacun meyve tabağı pizza hamburger bunlar proteini nasıl alıyor hep karbonhidrat

aynen adamlar gerçek hayatta bu kadar karbonhidrat yemiyodur be:KK53:

geçen all starda bol bol barbekü yapmışlardı belki yine olur, işte onun için kendini paralayabilirsin kazanmak için:KK48:

aynen adamlar gerçek hayatta bu kadar karbonhidrat yemiyodur be:KK53:

geçen all starda bol bol barbekü yapmışlardı belki yine olur, işte onun için kendini paralayabilirsin kazanmak için:KK48:
He ya hiç sorma bide acıyim mi acıyim mi yapıyor kesin dedim kebap fln getirdi bi açtı iki tabak makarna :))))

Bencede eda gitsin ama dün ki oyunda hak verdim 2 oyun kaybetti nagihan 3.oyunu Tuğba oynayabilirdi en iyi kızda.
Ben izlemedim valla ,Allah bilir bilerek yapmıştır nagihan,"bak beni gönderirseniz oyun alamazsınız" diye:KK48:

Ben izlemedim valla ,Allah bilir bilerek yapmıştır nagihan,"bak beni gönderirseniz oyun alamazsınız" diye:KK48:
Gönüllüler mesela semihi çıkarttı en iyi erkeğe oyununu kazandı oda istemeyebilirdi :Dbugün tartışma var nagihan ile eda arasında.
Bakarsin bugün sedayi yollarlarmis.

Gönüllüler mesela semihi çıkarttı en iyi erkeğe oyununu kazandı oda istemeyebilirdi :KK70:bugün tartışma var nagihan ile eda arasında.
Bakarsin bugün sedayi yollarlarmis.
yok yaaa inş. seda gitmez de eda gider :KK48:

Screenshot_2016-03-16-13-15-58.webp

bence bugün ezgi elenir konseyden beridir de söylediğim bu
çünkü adaylar ezgi vr yılmaz
haftanın birincisini atakan düşünürsek eda veya nagehan diyecek ama farketmez
sonuçta ikisini de oyu ezgi den yüksek olur yılma zda zaten belli popüleriteye sahip
velhasılll ezgi gder benceee :cool::cool:

bence bugün ezgi elenir konseyden beridir de söylediğim bu
çünkü adaylar ezgi vr yılmaz
haftanın birincisini atakan düşünürsek eda veya nagehan diyecek ama farketmez
sonuçta ikisini de oyu ezgi den yüksek olur yılma zda zaten belli popüleriteye sahip
velhasılll ezgi gder benceee :cool::cool:
Ilk eleme haftası yanlış hatirlamiyorsam nagihan 8.ezgi 7.olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Back