Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Yarışma başladı tabi suan reklam :)

Geçen dokunulmazlıkta da atakan kaybetmişti oyunu bunda da.Bence bilerek yapıyor ,çok güçlü birisi o kiloyu taşımamasının imkanı yok.Ama böyle yapsın,ben ünlülerin 2-3 dokunulmazlığı kaybetmelerini istiyorum.

Ibrahim nasıl tuttu Atakan kazanır zannetmistim.

Serkayda abartti semih ve zafer ilk oyununu kazandı.Damla kaybetti niye ona birsey demiyor.

Semih haklı az önce yuklendiler semihe.

Semih haklı az önce yuklendiler semihe.
Bence semih haklı değil.Çünkü takım içinde oyun alanındayken o kadar moral bozuyor ki.Yarışları kazanamamalarının sebebi tamamen bu bence.Yoksa gönüllüler gayet güçlü.
Mesela yarışı alamadı nihal oturdu ,semihin dediği lafa bak"7 tane kaçırdın." Eee niye diyorsun ki yani,kız gücüyle erkek gücü bir mi ??
Serkay yarışa çıkacağı zaman "oyna görürüz" demesi falan .Ben olsam daha ağır konuşurdum hatta.Semih oyun kaybedince ona "12 kilo kaçırdın "demelerinin sebebinin semihin performansını kontrol etmesine bağlıyorum ben.Adam işine gelen yarışlarda hızlanıyor,işine gelmediğinde atmıyor falan bunu fark ettim.
Özet:Bence semih haksız

Atakan'da bence bilerek kaybediyor,yüz ifadesinden bile anladım
Aferin koçum benim.

Yok bence haklı nihal mesela iyi değil yarislarda ama az önce iyisin vs demeleri doğru değildi sonuçta yanlisini goremez. Küfür de edildi heralde de biblendi.

Yok bence haklı nihal mesela iyi değil yarislarda ama az önce iyisin vs demeleri doğru değildi sonuçta yanlisini goremez. Küfür de edildi heralde de biblendi.
Ama iyiydi az önceki yarışta,sezarın hakkı sezara
Evet zafer bir şey dedi,anlamadım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…