Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuğba iyi tutuyorAl işte gizemin damlaya ettiği lafa bak.Kofmuş.Sen kendine bak bir zahmet.Doğru düzgün yarış alamıyor,nereden geliyor bu özgüvenleri anlamıyorum ki.![]()
1.93 boyundaymış.91 yazıyordu kilosu ama daha fazla da olabilir,daha hantal duruyor çünküKaç kilo vardır 90 dan fazladir diyorum boyu uzun çünkü.
Kaç kilo vardır 90 dan fazladir diyorum boyu uzun çünkü.
Yoksa artık gönülleri mi tutuyorsunAtakan kaybet koçum![]()
Bence Semih haklı bu konuda. Semih i tutmuyorum ama çok yüklenildi ilk defa gönüllüler kaybetsin istiyorum konseyde görürler artık :))Yok bence haklınihal mesela iyi değil yarislarda ama az önce iyisin vs demeleri doğru değildi sonuçta yanlisini goremez. Küfür de edildi heralde de biblendi.
Nihalin sayesinde kaybediyor normalde güçlü kız kaç kilo taşıyor karşı tarafta okadar kilo olsa atış iyi yapılsa kesinlikle yenerdi bence tabiki :)Damla yine kaybetti.
Bende öyle düşünmüştüm banko diye çok şaşırdım kaybedince :))Ibrahim nasıl tuttuAtakan kazanır zannetmistim.
Ahahaha dokunulmazlık oyunlarında gönüllüleri tutuyorumYoksa artık gönülleri mi tutuyorsunsemihi desteklersin artik
![]()
Atakan yine bıraktıAhahaha dokunulmazlık oyunlarında gönüllüleri tutuyorum![]()
Bıraksın ya birden gönüllüleri sevdiğimi fark ettimAtakan yine bıraktı![]()