- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Konu nasıl başladı göremedim ama gönüllüler önde ya Nihal ünlü düşmesi falan diyordu , Atakan çok ayıp yaptığın dedi . Nihal ne var bunda ilkokulda öğreniyoruz bunları diyince Atakan ona 'sen hala orda mı kaldın ' gibi bir şey söyledi :) Bu konuşmalar sırasında bir ara Nihal konuşurlen biplediler .bende görmedim canım ya nolmuş ki
Kız allahıni seversen şu nihalin içinde görünen beyaz şey neKonu nasıl başladı göremedim ama gönüllüler önde ya Nihal ünlü düşmesi falan diyordu , Atakan çok ayıp yaptığın dedi . Nihal ne var bunda ilkokulda öğreniyoruz bunları diyince Atakan ona 'sen hala orda mı kaldın ' gibi bir şey söyledi :) Bu konuşmalar sırasında bir ara Nihal konuşurlen biplediler .
Ünlüler yenilirse edanin adını yazacaklar galiba.
Gönüllülerde de Nihal ve gizem kerimoglu diye düşünüyorum.
Nihal gitsin bir işe yaramıyor zatenÜnlüler yenilirse edanin adını yazacaklar galiba.
Kız allahıni seversen şu nihalin içinde görünen beyaz şey ne
Ne kadar kötü duruyor
Dün mu konuştu dun izlemedim. Inşallah yazarlar.serkay öyle konuştu ya efecanla
Dün mu konuştu dun izlemedim. Inşallah yazarlar.
Nebiçim bir bikiniymis o öyle bez parçası gibibikini modeli öyleymiş ama tabii bunca gündür tipi kaydığı için ne olduğu belli değil
Eda dan herkes şikayetçi , değişik bi tip .Ünlüler yenilirse edanin adını yazacaklar galiba.
Korktun demi sendeya edayı izlemekten hiç zevk almıyorum ben, gitse keşke
Bu yarışmada Nihal beni hiç şaşırtmıyor .Kız allahıni seversen şu nihalin içinde görünen beyaz şey ne
Ne kadar kötü duruyor
Anlaşılacak gibi bir şey değil ki zaten.Bu yarışmada Nihal beni hiç şaşırtmıyor .
Bazen çok gülüyorum ona ama artık rahatsız etmeye başladı
Nihal tarzı anca o kadar oluyor demek ki bende ilk gördüğümde anlayamamıştım .
Biz göremedik hiç bikinilibikini modeli öyleymiş ama tabii bunca gündür tipi kaydığı için ne olduğu belli değil
Biz göremedik hiç bikinili
Bu Eda bi tuhaf yahu ne biliyim garip kafa hep bir milyon gibi
Öyle zaten ama böyle kendini sevimli sanması falan güldürüyor beni.Anlaşılacak gibi bir şey değil ki zaten.
Nihal itici geliyor ya bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?