- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
dişi mi kırıdı beyni mi kırıldı belli değil
Aynen Eda gibi Yunus ta da farklı bir gariplik var sanki başka bir boyutta gibi ...Bu Eda bi tuhaf yahu ne biliyim garip kafa hep bir milyon gibi
baştan beri öyle miydi bende yeni farkettim düşmüş gibi dimi?eda'nın dişine ne oldu?
baştan beri öyle miydi bende yeni farkettim düşmüş gibi dimi?
hımm onu bilmiyorumda bu argo kelime neymişyok bir iki gündür böyle, dişimde problem var coconat yemem yasak diyordu. dişine naptıki anlamadım.
Eda kolay kolay gitmez bence sms iyi alıyor ilk hafta 2.oldu diğerinde 4.diye hatirliyorum .Bu hafta bence gonullulerden gidecek.Yapılan kulislerden de başım döndü vallahi.Bu nagihan çok fena,hani "babasını bile satar" derler ya tabiri caizse .Aynen öyle.
Sen git "evet tuğbayı da yılmazı da yazarım." de sonra tuğbanın yanına git "seni satacağımı zannediyorlar "de .Valla ben çözemedim bu kadını ne yapmaya çalışıyor??
Ayrıca sedanın sakatlığından yararlanıp onu aradan çıkartmak istemesi de çok acımasızca.
Edanın gideceğini düşünüyorum,takıma oyun anlamında,ada anlamında hiçbir şey katmıyor,ve çok asık suratlı,mutsuz,çok konuşuyor,çok kibirli.
Bakarsın ünlüler kaybeder nagihan da yazilirmis.Nagihan gercek yuzunu gosterdi dun kazanma ugruna kendi arkadaslarini bile harcayabilecegini gorduk ama kendisi potaya girmiyor korkuyor cunku elenmekten korksunda halk onun gibi bencil iki yuzlu birine zaten oy vermez umarim bir an once gider Atakan onu yazacakmis gibi bir hisse kapildim Atakan uyanik onun oyununa gelmez :) Gonullulerin hedefindede nihal var bence kerimoglu dokunulmazligi alirsa nihali soyleyecekler kesin pis yedili yavas yavas dagilacak
Valla bana yazan olur gibi geliyor ama takimi dusunerek hareket ederlerse yazmazlar aslinda güc olarak gitmesi gereken ilk tugba sonra eda ama nagihan cok fesat bencil birisi o elensin bence :)Bakarsın ünlüler kaybeder nagihan da yazilirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?