Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bence aile için ağlamaları yalan değil.Ben üniversite için ailemden ayrıldım 2 ay kendime gelemedim.Üstelik 2 saat uzaklıkta bir yer.
Yani düşünsenize ailenizden haber alamıyorsunuz,bırak görmeyi seslerini duymayı,nasıllar iyiler mi bunları bile bilemiyorsunuz.
O arada bir şeyler olabilir çünkü.Ailenizin yanında değilsiniz bir şey olsa,o vicdan azabını düşünsenize.
Bence yalan değil.

Yapılan kulislerden de başım döndü vallahi.Bu nagihan çok fena,hani "babasını bile satar" derler ya tabiri caizse .Aynen öyle.
Sen git "evet tuğbayı da yılmazı da yazarım." de sonra tuğbanın yanına git "seni satacağımı zannediyorlar "de .Valla ben çözemedim bu kadını ne yapmaya çalışıyor??
Ayrıca sedanın sakatlığından yararlanıp onu aradan çıkartmak istemesi de çok acımasızca.
Edanın gideceğini düşünüyorum,takıma oyun anlamında,ada anlamında hiçbir şey katmıyor,ve çok asık suratlı,mutsuz,çok konuşuyor,çok kibirli.

Orada baştan gitmesi gereken 3 isim var.Başta eda,sonra tuğba sonra yılmaz.Çünkü oyunlar ağırlaşıyor ,yılmazın pek katkısı olacağını düşünmüyorum.

ne argosuymuş yaa ben hiç argo falan duymadım ne demişler atakan a
kendi tahrik etmelerini unutuyor herhalde
her yenilgide bir laf bir şey diyecek illa
çok itici bi adam
kazansa laf sokay kaybetse laf söyler

yattara yılmaz ın ona defol dediği gün sustu sustu ertesi gün ağlamalar vs
atakan lar doldurdu herhalde
Gine yle ilgili aşağılayıcı bir şey demedi yılmaz morgül. ama yattara ya yanlış aktarmışlar doldurmuşlar.

orda açsın psikoloji zaten bozuk adama gitmiş sen pilav yapamıyorsun diye 50 kere söylendi. yılmaz sen yeme o zaman der tabi. Gine li diye aşağılamadı biz Türkiye de önümüze gelen her şeyi yeriz dedi. Türkiye nin geleneğinden bahsetti yani. defol derken de öyle höt höt değildi. asıl sorun yattara nın susup susup ertesi gün gaza gelmesinde

normalde yılmaz cı değilim ama bu konuda ırkçılık yaptı diyemem

Son düzenleme:
Eda kolay kolay gitmez bence sms iyi alıyor ilk hafta 2.oldu diğerinde 4.diye hatirliyorum .Bu hafta bence gonullulerden gidecek.

Nagihan gercek yuzunu gosterdi dun kazanma ugruna kendi arkadaslarini bile harcayabilecegini gorduk ama kendisi potaya girmiyor korkuyor cunku elenmekten korksunda halk onun gibi bencil iki yuzlu birine zaten oy vermez umarim bir an once gider Atakan onu yazacakmis gibi bir hisse kapildim Atakan uyanik onun oyununa gelmez :) Gonullulerin hedefindede nihal var bence kerimoglu dokunulmazligi alirsa nihali soyleyecekler kesin pis yedili yavas yavas dagilacak

Bakarsın ünlüler kaybeder nagihan da yazilirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…