Takip ettigim bi site varnerden bılıyordun len
ne demek söylememTakip ettigim bi site varsöylemem kii
instagram sayfasidir kesinnerden bılıyordun len
AYNENNN heke eda nın ağlaması tam bir senaryoo eminim gözünden bir tek damla yaş bile gelmemiştir sesi de o kadar iğrençti kii anlatılmaz yaşanır duyduk zatenKac senedir survivoru severek izlerim ama su aglama goygoylarina dayanamiyorum arkadas cok yapmacik geliyo
ne demek söylemem
ben bu sene fanatik değilim zaten söylemezsen söyleme
Ebru yerine tuğba gitseydi daha iyi olurdu ebru en azından sayı kazandırıyordu takımına tuğba nihale bile yeniliyorgerçi ben gönüllüleri tutuyorum gönüllüler açısından bakarsak iyi oldu ebrunun gitmesi nihal her oyunda oynamak zorunda kalmaz artık
bana smilelerle gelme cadı
Nihalin yarışmaya gelme amaca ne zaten anlayamadım daha oyuna çıkarken kendine güveni yok birde podyumda yürür gibi yürüyornihal totosunu zor kaldırıyor maşallah
birde semihe laf atıyor mannak
semih elenmesınde kim giderse gitsin.
Nihalin yarışmaya gelme amaca ne zaten anlayamadım daha oyuna çıkarken kendine güveni yok birde podyumda yürür gibi yürüyorSemih kolay kolay elenmez canım merak etme elenmesinde zaten :)
Doğru acun kimin reyting getireceğini iyi biliyor yoksa nihal survivorda yarışabilecek en son kişi yaninihalin amacı değil acunun amacı adam biliyor nerden prim yapacağını
Birde Ayşegül olaydı oo tam olurdu vallaDoğru acun kimin reyting getireceğini iyi biliyor yoksa nihal survivorda yarışabilecek en son kişi yani
Aysegülde olsaydi tam şenlik olurdu o nihaldende beter cene bakimindan :)) ismi geciyordu yarismadan once ama kabul etmedi demek kiBirde Ayşegül olaydı oo tam olurdu valla
Semih in hakkından bir o gelirdi zaten. İyiki de kabul etmemiş paytak paytak kosamazdı da oAysegülde olsaydi tam şenlik olurdu o nihaldende beter cene bakimindan :)) ismi geciyordu yarismadan once ama kabul etmedi demek ki
Ay evet o cenesiyle kesin gelirdi semihin hakkindan nihal yazik gelemiyorSemih in hakkından bir o gelirdi zaten. İyiki de kabul etmemiş paytak paytak kosamazdı da o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?