Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Kac senedir survivoru severek izlerim ama su aglama goygoylarina dayanamiyorum arkadas cok yapmacik geliyo
AYNENNN heke eda nın ağlaması tam bir senaryoo eminim gözünden bir tek damla yaş bile gelmemiştir sesi de o kadar iğrençti kii anlatılmaz yaşanır duyduk zaten

Ebru yerine tuğba gitseydi daha iyi olurdu ebru en azından sayı kazandırıyordu takımına tuğba nihale bile yeniliyor gerçi ben gönüllüleri tutuyorum gönüllüler açısından bakarsak iyi oldu ebrunun gitmesi nihal her oyunda oynamak zorunda kalmaz artık

nihal totosunu zor kaldırıyor maşallah

birde semihe laf atıyor mannak

semih elenmesınde kim giderse gitsin.

nihal totosunu zor kaldırıyor maşallah

birde semihe laf atıyor mannak

semih elenmesınde kim giderse gitsin.
Nihalin yarışmaya gelme amaca ne zaten anlayamadım daha oyuna çıkarken kendine güveni yok birde podyumda yürür gibi yürüyor Semih kolay kolay elenmez canım merak etme elenmesinde zaten :)

dünkü oyunu gönüllülerin kaybetmesine bir yönden sevindim aslında nasıl olsa az da olsa kimseyi görmemye alıştılar 1 aydan fazladır dün ünlülerin halini gördükten sonraaa iyiki kaybetmişler dedim adamlar resmen dağılmış ağlamaktan

g.kerimoğlu ruh gibi kaç gündür bu gidişat iyi değil zaten rahatsızım diyor 2 gündür neyi var kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…