Evet o tavrını ben de beğenmedim semih zaten biliyordur herkes konuşuyor birbirinin arkasından söylemeye gerek yoktu.kerimoğluna bak semihi nasıl dolduruyor, yancı
Evet o tavrını ben de beğenmedim semih zaten biliyordur herkes konuşuyor birbirinin arkasından söylemeye gerek yoktu.
Yattara.benim internet çok yavaş bu akşam, girebilen var mı siteye, 2. kim oldu acep
atakan
yattara
yılmaz
eda
ezgi
tuğba
yunus
mehmet
ebru
seda
Ebru elenir o zaman sedayi soyleyecegini zannetmiyorum. Aslında ebru gayet güzel yarisiyordu eda dan iyi.siralamasini daha iyi bekliyordum.atakan
yattara
yılmaz
eda
ezgi
tuğba
yunus
mehmet
ebru
seda
Evet ebru gidecek,bakalım ne yapacaklar merak ediyorum ezgiden tuğbadan daha başarılıydı .tuğba atak yapmış, eda düşmüş
Bence de öyle. Ezgi gitsin isterdim ama sıralama da iyimiş oda.Evet ebru gidecek,bakalım ne yapacaklar merak ediyorum ezgiden tuğbadan daha başarılıydı .
Cuma günü de varmış survivor ama izleyecegimi zannetmiyorum o gün.şuan izlediğimiz programın adı, adaya kim veda edecek, acun daha çok reklam sokuşturmanın yolunu bulmuş
Cuma günü de varmış survivor ama izleyecegimi zannetmiyorum o gün.
Diziye bakayım biraz danedenkine
Eda suratsız ya ,hayatımda onun kadar suratsız görmedim,kız hiç gülmüyor ya .Suratında sürekli bir memnuniyetsiz ifade,mutsuz,kendini beğenmiş .Çok itici kız bence.eda gideydi keşke gerçekten mutsuz
Eda suratsız ya ,hayatımda onun kadar suratsız görmedim,kız hiç gülmüyor ya .Suratında sürekli bir memnuniyetsiz ifade,mutsuz,kendini beğenmiş .Çok itici kız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?