• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
valla ben tv8 i anlamiyorum... yarismaci mi bulamiyorlar ki? utopyadan semih iste benim stilimden nihal survivorda.. utopyadan bi kadini da iste benim stilime almislar.. yarismaci kitligi cekiliyorsa seneye beni survivora alabilirler, hem o aclikla dogum kilolarimdan kurtulurdum :)

birde bunlar mi beceriksiz, onceki survivorda cengiz vardi kafam kadar koxaman baliklar yakalarlardi, denize girip yuzerlerdi.. bunlar çimmek icin girip camurlarini yikayip cikiyolar herhalde, gerci onu bile gormedim ama... ben burdan denizi gorup off cekiyom :(

Oturdum yeni bölümü bekliyorum:KK48::KK48:

2016-03-11 20.50.10.webp

Yattara ve kerimoglu oyunun yildizi dogal olarak futbolcu olmalarinin avantajini kullaniyorlar :) nihal futboldan soguttu o nasil futbol oynamak birde eliyle vuruyor topa sanirsin voleybol oynuyor :D

Hahahhahahh şimdi bende onu dedim ya. Bu nedir arkadaş okuz Sürer gibi yeğhhhh hadiiii hööööö hooooo sinir bozucu Aha hala böğürüyor

Back