• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Çok dikleşmişti ebru heryerde konuşuyordu herşeye yorum. Sonu oldu. Fazla göze batmamak lazımmmmmm

Ebruyu sevdiğim söylenemez ama eda mı tuğba mı ebru mu dense son seçeceğim isimdi.

Eda psikopat duvar gibi yüzü , korkuyorum kamera onun suratı zoomlayınca:KK17:

Atakan ismini söylemesin diye yine o tarafa yanaştı ama yemedi avatar .

Damla , Atakan ... sonra yati . Favorilerim değişmedi , bu gidişle değişmeyecek.

Ebruyu sevdiğim söylenemez ama eda mı tuğba mı ebru mu dense son seçeceğim isimdi.

Eda psikopat duvar gibi yüzü , korkuyorum kamera onun suratı zoomlayınca:KK17:

Atakan ismini söylemesin diye yine o tarafa yanaştı ama yemedi avatar .

Damla , Atakan ... sonra yati . Favorilerim değişmedi , bu gidişle değişmeyecek.
Eda uyanıklık yapmaya çalışıyor aklınca yer mi survivor çocuğu :)) çok akıllı sanıyor kendini ama çözdü herkes. Sms te de kim oy veriyor ona anlamş değilim. Bidakinde sonuncu olmasını bekliyorum

Eda uyanıklık yapmaya çalışıyor aklınca yer mi survivor çocuğu :)) çok akıllı sanıyor kendini ama çözdü herkes. Sms te de kim oy veriyor ona anlamş değilim. Bidakinde sonuncu olmasını bekliyorum

Aynen. Ünlülerin ilk kaybettiği dokunulmazlıkta gitmeli Eda.

Bu sene gitmesini istediğim çok kişi var zaten .

Kimler potada idi birinci Atakan mı oldu o kimi söyledi ??
Ebru keşke gitmeseydi yaa

fazlasıyla çirkeff :63::63::63:

o boya posa fısss ,,nihalle başabaş yarışıyor yaa gülüyorumm haline :KK45::KK45::KK45:
nihal bi alem yaa
onun tişortunun içinden çıkan beyaz bez parçasıda ney allah aşkına moda mı yapmaya çalışıyor malum bu tarzdan geçti survıvora

Tüyo almak da yarışmadan soğutuyo beni ebrubun gideceğini kaç gün önceden biliyodum :KK70::KK70:

Back